- Poruka
- 38.576
Mislim da će nakon današnjeg dana američko oružje ubrzano stizati u Ukrajinu, ako ne javno, onda tajno.
Stizalo je i sada, ali u vrlo ograničenim količinama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад крене кукњава по ВЛ и ЈЛ!!!Jao jao bice u kotlu skuvanih hrvatina, amerikanaca, belgijanaca, poljaka i ostalog placenickog sljama![]()

Mislim da će nakon današnjeg dana američko oružje ubrzano stizati u Ukrajinu, ako ne javno, onda tajno.
Jao jao bice u kotlu skuvanih hrvatina, amerikanaca, belgijanaca, poljaka i ostalog placenickog sljama![]()
Ukri imaju problema sa ljudstvom,njima oruzja ne hvali.
Jao jao bice u kotlu skuvanih hrvatina, amerikanaca, belgijanaca, poljaka i ostalog placenickog sljama![]()
Ukri imaju problema sa ljudstvom,njima oruzja ne hvali.
POGODJEN GENERALSTAB UKRO USTASA U KREMATORSKU! POROSENKO PRIZNAJE GUBITKE!
Подразумева се![]()

Значи намештаљка, чим он признаје одмах.
"Читај тему...
I nacistički geni!
- - - - - - - - - -
Da li je sada opravdano da Ukri raspale smerčevima po Horlivki, odakle je gađan Kramatorsk?
a) da
b) ne
Ako da, zašto da, ako ne, zašto ne
Treba im moderno oružje, logistika, dronovi i organizacija.
I sigurno im ne trebaju glineni golubovi, ginuli su najšećeće iz totalne gluposti
- - - - - - - - - -
Nemaj vise problem s ljudstvom jer Hrvati idu dobrovoljno da se bore pa mozemo skoro ocekivati da nas napusti nas veliki poznavaoc ratnog oruzja i ratovanja Gumilenko zajeno s Co

Да није "пријатељска ватра"......?!
Moderno naoruzanje kosta i to im Ameri nece sigurno poslati ``mufte``,moderno naoruzanje trazi i obuku ljudstva.
Po meni glavni problem je u losoj mobilizaciji,i ocigledno je da sem naci fanatika u toj Ukrajini niko ne zeli da ratuje.
Укри су управо гађали Харков колико ја видим.
Мада Сваки дан гађају Доњецк и Горловку, ово за њих није проблем, тако да су они криви док неко н еизнесе доказе да су припадници ВСУ извели овај напад.

Ja sam više kao Strelkov, stalno za kompjuterom.![]()
Ukrainian passport propaganda show continues.
UA officers showing russian passports to schoolchildren in slavyansk to prove to them that the russians are invaders.
Све ће то Руси заузети и вратити на праву стазу.
Ukrainian passport propaganda show continues.
UA officers showing russian passports to schoolchildren in slavyansk to prove to them that the russians are invaders.
Све ће то Руси заузети и вратити на праву стазу.
To im je investicija za budućnost, šta misliš zašto Ukrajini Ameri i EU daju gomile kredita?
- - - - - - - - - -
.