Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kongres sprema zakon o oružju za Ukrajinu

ukrajina_rat_reuters_main_3.jpg

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/kongres-sprema-zakon-o-oruzju-za-ukrajinu

Kremlj upozorava da je isporuka oružja Ukrajini korak ka destabilizaciji

542610_dmitrij-peskov-02apfoto-ap_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/53360...ruka-oruzja-Ukrajini-korak-ka-destabilizaciji

Predaja grupe vojnika i oficira na celu sa zamenikom bataljona kod Debaljceva !

Группа украинских силовиков во главе с заместителем командира 40-го отдельного мотопехотного батальона ВСУ Владимиром Сарычевым добровольно сдалась в плен ополченцам ДНР на трассе Дебальцево — Артемовск.

A ovo, jel ovo po Zenevskoj konvenciji ? ;)

p.s.

Idi uzivaj u demokraciji i ''neovisnosti'' za koju si se toliko borio...:mrgreen:

Ženevska konvencija ništa ne govori o onima koji ne vraćaju kredite i koji su zbog toga deložirani, pa ti je pitanje besmisleno.
Nego, da li stavljanje mineralne vode u tijesto za palačinke u skladu sa ženevskom konvencijom ili ne? :think:

Uživam u demokraciji i neovisnosti, hvala pa pitanju.

Pogotovo je Odesa bila po Zenevskoj konvenciji.
Bas me zanima sta Gumi misli o Zivom zidu, oni se bore upravo protiv ovakvih stvari...

Ženevska konvencija ne govori o tome kako i zašto nositi molotovljev sa sobom, i na koga ga smiješ ili ne smiješ bacati.

Živi zid su bezidejni populisti, zadnji put su sprečavali deložaciju tipa koji je nakon 10 godina izgubio sudski spor jer je sagradio kuću na tuđem zemljištu. :lol:

Ženevska konvencija ne govori o tome kako i zašto nositi molotovljev sa sobom, i na koga ga smiješ ili ne smiješ bacati.

Živi zid su bezidejni populisti, zadnji put su sprečavali deložaciju tipa koji je nakon 10 godina izgubio sudski spor jer je sagradio kuću na tuđem zemljištu. :lol:

Moja poenta je da je ok spaliti zive ljude, ali se prema zarobljenicima moras poneti kao prema cveckama. Usput, bilo je ovde snimaka pre neki dan na sta lice oni koji su bili u ukrajinskom zarobljenistvu.

Iskreno, nisam iznenadjen odgovorom. Nisam ni ocekivao da imas pozitivan stav o opciji protiv EU i NATO koja ima dosta slicnosti sa Sirizom. Ali, oni jacaju iz dana u dan i drago mi je zbog toga, jer meni licno deluju kao opcija buducnosti za Hrvatsku (ne mislim maliciozno, nego krajnje ozbiljno).

Moja poenta je da je ok spaliti zive ljude, ali se prema zarobljenicima moras poneti kao prema cveckama. Usput, bilo je ovde snimaka pre neki dan na sta lice oni koji su bili u ukrajinskom zarobljenistvu.

Tvoja poanta bi imala poantu ako bi ista osoba spaljivala ljude i odnosila se prema zarobljenicima kao prema cvećkama.
Npr. ja: odnosio sam se prema zarobljenicima kao prema cvećkama, ali jbg, nisam spaljivao žive ljude.
Tak da ćeš se morati malo pomučiti da nađeš takvog.

Jel ovo u skladu sa odredbama zenevske konvencije?

Nisam nekrofil, i nisam gledao taj klip ni kada je prvi put postavljen, pa neću ni sada.

Ali mislim da odnos prema mrtvacima nema veze s ženevskom konvencijom nego s nečim sasvim drugim

- - - - - - - - - -

Genijalno oružje, samo nemaš pojma da li će eksplodirati 2 ili 3% lansiranih raketa

Kramatorsk:

B9fOLL6CIAAhUeu.jpg

B9fNp7DCYAASq4S.jpg

Tvoja poanta bi imala poantu ako bi ista osoba spaljivala ljude i odnosila se prema zarobljenicima kao prema cvećkama.
Npr. ja: odnosio sam se prema zarobljenicima kao prema cvećkama, ali jbg, nisam spaljivao žive ljude.
Tak da ćeš se morati malo pomučiti da nađeš takvog.

Ok. Read carefully.

Po tebi je veci zlocin sto su Novorusi maltretirali zarobljenike nego sto su nacisti spalili zive ljude u Odesi.

Clear enough?

Ok. Read carefully.

Po tebi je veci zlocin sto su Novorusi maltretirali zarobljenike nego sto su nacisti spalili zive ljude u Odesi.

Clear enough?

Na osnovu čega si zaključio da sam ja maltretiranje zarobljenika uspređivao s bilo čime ako to nisam ni mislio na pisao?

Zanima me da li misliš da sam toliko blesav da ću popuštii ovakvo naivno podvaljivanje: tj, zanima me da li to radiš slučajno ili namjerno.

- - - - - - - - - -

Nisu mrtvaci, već lepo zbrinuti ranjenici....povijeni i zakrpljeni...

Kao što rekoh, 99% klipova ne gledam, a naročito ne ovakve, za mene su mrtvaci jer su statični. :roll:

I zaboli me, imaš konvenciju pa je čitaj, šta sam ja službeni tumač konvencije na Krsti?
Msm, mogu biti, ali pošaljem svoj žiro račun.

Nisam nekrofil, i nisam gledao taj klip ni kada je prvi put postavljen, pa neću ni sada.

Ali mislim da odnos prema mrtvacima nema veze s ženevskom konvencijom nego s nečim sasvim drugim

- - - - - - - - - -

Genijalno oružje, samo nemaš pojma da li će eksplodirati 2 ili 3% lansiranih raketa

Kramatorsk:

B9fOLL6CIAAhUeu.jpg

B9fNp7DCYAASq4S.jpg

Nisu mrtvi, ranjeni su. Na snimku nema nasilja....

Sto se granatiranja tice, nisi se bunio dok su Ukrajinci pre par meseci nemilosrdno i neselektivno granatirali citavu regiju Donbasa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back