Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - V deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glavni problem ***********a je motivacija
Ja ocekujem da ce pokusati u sledecim danima to da promene nekim masakrom svojih jedinica, nesto tipa Srebrenica V2 da naloze ljude da ginu za Potroshenkove milijarde.
Zivi bili pa videli raznesene ukre sa glavama na banderama koje su fil pobili oplocenici a sve snimo slucajno snimio sokiran novinar Rojtersa (ovaj put se setio da ponese mobilni).

Ja ocekujem da jedna Tocka koju su "Rusi zarobili" padne na neki grad u kvart prepun civila Ukrajinaca.
Mora biti nesto u stilu onog malezijskog aviona.

A, zašto misliš da treba doneti drugi zakon kada se ukine jedan?

I čemu sada priča o jeziku posle nekoliko meseci i stotina strana? Zašto troluješ temu? Ako si neupućen, pročitaj temu od početka i to onu prvu, pa tek onda dodji da diskutuješ.
Izvini, prica o jeziku se koristi kao povod za sukob koji se desava. Doduse ja o stvarnom povodu imam drugacije misljenje koje sam u jednoj od prethodnih poruka i izneo, ali ovo je zvanicna prica Novorusa, zar ne?

kako si glup
ako ih puste kucama oslobodili su vojsku vezanu za kotlove + dalje urusavaju moral ukro vosjke koja i onako u dubiozi
sta potrosenko onda moze tim ljudima? da im sude jer se predali i jos vise se pokopa

Ponovo ce ih poslati u rat kao sto se vec desilo sa onih 500 koji su presli u Rusiju. Tacno je da time i Novorusi oslobadjaju svoje snage, ali ipak je bolje da ih zarobe ili posalju u sanducima kuci.

kako si glup
ako ih puste kucama oslobodili su vojsku vezanu za kotlove + dalje urusavaju moral ukro vosjke koja i onako u dubiozi
sta potrosenko onda moze tim ljudima? da im sude jer se predali i jos vise se pokopa

"Hence to fight and conquer in all your battles is not supreme excellence; supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."

A ti si pametan: zašto ih onda separatisti jednostavno ne puste bez oružja do Kijeva da im urušavaju moral? :roll:

Šta će im Putin?

kako si glup

"Hence to fight and conquer in all your battles is not supreme excellence; supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."

Ima tu još jedna stvar . Kijevljani to neće prihvatiti a Putin im je dao šansu :mrgreen:

Izvini, prica o jeziku se koristi kao povod za sukob koji se desava. Doduse ja o stvarnom povodu imam drugacije misljenje koje sam u jednoj od prethodnih poruka i izneo, ali ovo je zvanicna prica Novorusa, zar ne?

Ja sam tražio konkretan fašistički zakon nove ukrajinske vlasti.

Dobio sam taj o jeziku, ukinut, tj zakon kojeg nema. :roll:

Jezik nije problem.
Problem je NATO na ruskim granicama i pred Moskvom.
To Rusije neće dozvoliti niti pod cijenu rata.
Pa to vam i ja sve vreme govorim. Oni Baltici su sitne ribe, ali drzava od 40 miliona nije sala. Jasno je da Putin gura ono sto smatra svojim interesom i ja ga u neku ruku i razumem. Jedino sto to s nekim pravom nema nikakve veze.

Glavni problem ***********a je motivacija
Ja ocekujem da ce pokusati u sledecim danima to da promene nekim masakrom svojih jedinica, nesto tipa Srebrenica V2 da naloze ljude da ginu za Potroshenkove milijarde.
Zivi bili pa videli raznesene ukre sa glavama na banderama koje su fol pobili oplocenici a sve snimo slucajno sokiran novinar Rojtersa (ovaj put se setio da ponese mobilni).

Nije samo motivacija. Teska nesposobnost, pogotovo na nivou majora i nize (pogledaj snimak koji govori o tome , postavljen pre stranicu-dve), ruski ljudi u strukturama vojske i vlasti, upravljanje iz vasingtona...a;li ipak najveci problem je sto su na strani zla: Dosli su u tudju kucu da kaznjavajui, a poo naredbi nekog sa drugog kontinenta. To oni jako dobro znaju. I na kraju sdtrah, ovakvi gubici su kolosalni, bez preterivanja.

Pa to vam i ja sve vreme govorim. Oni Baltici su sitne ribe, ali drzava od 40 miliona nije sala. Jasno je da Putin gura ono sto smatra svojim interesom i ja ga u neku ruku i razumem. Jedino sto to s nekim pravom nema nikakve veze.

Moje je misljenje da kada bi Rusi usli u Ukrajinu - momentalno bi se umesali Poljaci, a oni su mnogo ozbiljniji protivnik od Ukrajinaca.

Njima ne treba mnogo, oni mrze Ruse kao neki Hrvati -Srbe i jos vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back