dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.849
10.50 - Командант НАТО снага каже да би Русија могла упадом у Украјину да оствари своје циљеве у року од три до пет дана, преноси Ројтерс.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Теше се, Руси би све завршили за 24 сата.Да ли им НАТО даје до знања овом поруком да неће ни прстом мрднути ако заузму Украјину или ту има неко скривено значење?
10.50 - Командант НАТО снага каже да би Русија могла упадом у Украјину да оствари своје циљеве у року од три до пет дана, преноси Ројтерс.
![]()
Теше се, Руси би све завршили за 24 сата.
![]()
Да ли им НАТО даје до знања овом поруком да неће ни прстом мрднути ако заузму Украјину или ту има неко скривено значење?
Крим је шапатом пао....Bi oni, ali ne ide.
Крим је шапатом пао....
Jedva cekam da dodje vreme kada cemo mi da upadnemo zna se gde. Ne smem da kazem da me ne bi kaznili.
A mi se cudimo sto su protoukri ovako blesavi ??
Udzbenik istorije za osmi osnovne : I tada je rimski imperator Oktavijan Avgust rekao komandantima svojih legija : Necemo ratovati protiv Velike Ukrajine , drzave stare 140 000 godina , jer je ona nepobediva ,, ! ,, ...... I sta deca da misle ???
![]()
http://roman-n.livejournal.com/5969244.html
Ето видиш, а ти си данима кмечао.Pa i bio je ruski, s ruskom vosjkom, ruskim bazama, i gomilom Rusa i rusofona.
Neš ti velike pobjede.
- - - - - - - - - -
Već ste upali.![]()
Pa jel Đeretić misli da je Evropa nastala raspadom Velike Srbije, ili si to čuo od nekog Hrvata?
Pazi, on je akademik, a ne neka propalica s ceste.
Ето видиш, а ти си данима кмечао.
Умрећеш у сузама.Pa kmečim još uvijek, Krim je okupiran i treba ga osloboditi svim sredstvima.
Pa kmečim još uvijek, Krim je okupiran i treba ga osloboditi svim sredstvima.
oće da kaže da misli da zna koji su ciljevi rusije![]()
И РСК је окупирана и треба је ослободити!
Pa kmečim još uvijek, Krim je okupiran i treba ga osloboditi svim sredstvima.
И онда изводи закључак да би то Русија постигла за пар дана. Ја се надам да мисли на инвазију од стране моћне руске армије али за Украјину им треба пар дана а шта ако одлуче да иду још даље?
Гдје ће се зауставити?
Тренутно не постоје таква средства која би заузела Крим, који опет није окупиран већ враћен Русији.
Теби не иде баш та политика, као ни оне мјерне јединице.
Што не пишеш о кувању?
Što ti voliš sanjati.
Kao i onaj debilni ruski novinar koji je ustvrdio da Rusija može pretvoriti SAD u nukelarni pepeo.
Rusija može osvojiti Krim - i to je realno.
Nerealno je da će osvojiti cijelu Ukrajinu, kao što je nerealno da će pretvoriti SAD u nukelarni pepeo.
Krim je okupiran: to je potvrdio cijeli civilizirani svijet, osim Rusije, Nikaragve, DR Koreje i sličnih, ne patiš baš.
Jedva cekam da dodje vreme kada cemo mi da upadnemo zna se gde. Ne smem da kazem da me ne bi kaznili.