gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Zbog nestašice hrane Krim je ukinuo zabranu uvoza ukrajinskih proizvoda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa da je iz normalne sredine ne bi sa 18. pljugale ekipi za dva fudbalska tima.![]()
Imas iskrivljen pogled na svet,istocnjakinje se "prodaju" da rese zivotnu egzistenciju....
....koleginice sa zapada se tandare iz "besa"Pa sada ti vidi ko je tu lud
И у Русији почињу да се јављају гласови протеста због пасивног држања Москве.
Читао сам једну добру анализу, у којој аналитичар каже, да иако Москва чини све да избегне сукоб и одлучнију интервенцију, пре свега, због економских разлога, санкција итд. Америка се неће смирити док не нађе неки модел економске блокаде Русије, па ће им рат сам доћи, овако или онако. Сад сам максимално упростио, али углавном, поента је да је Русима џаба да се играју ћораве баке са Америком, када она неће одустајати од најподлијих начина да се Русија изолује, тако да је руска попустљивост потпуно ирационална и непотребна.
Neeee.....konvencionalnim oruzjem sigurno nece tjerati Ruse sa Krima,ekonomska blokada je daleko djelotvornije oruzje u borbi sa njima.![]()
Имају више непотопивих носача авиона у региону хахах
Hebiga ja upravo o ovom trubim ovde , dosadio sam i Bogu i narodu i sebi. Dala ili nedala Rusija Donbas, dubila na glavi , pevala kakalinku ili šta god , nastupanje i izolacija Rusije se nastavlja.
Дечко ти имаш озбиљне проблеме по питању резона и географије.Izgleda da NATO planira da istjera Ruse sa Krima.
Црноморска флота увежбава мере за спречавање НАТО десанта
http://www.vostok.rs/index.php?opti...mere-za-sprecavanje-NATO-desanta#.U7w_tkCwHDc
Zapad je vrlo nonšalantno prihvatio aneksiju Krima, i to političko pitanje će se potezati isključivo za postizanje sitnih političkih poena.

Дечко ти имаш озбиљне проблеме по питању резона и географије.
Око трећина морске линије Црног мора је руска с великим бројем аеродрома, база и војне инфраструктур на обалама и по дубини.
Ти бродови би били потопљени а-темпо да се само ускочопере, а камоли нешто више.
Видим већ су накуповали дрва за предстојећу зиму и убедили цео свет, а поготово Чајнезере да прекину сарадњу с Русима.Prvo ce Zapad ekonomski da stisne Putina i on ce morati da popusti. Nakon toga ce NATO brodovi uploviti u Sevastopolj.
pa kada znas da im ne mozes nista, moras da glumis nonsalantnost![]()
pa kada znas da im ne mozes nista, moras da glumis nonsalantnost![]()
Prvo ce Zapad ekonomski da stisne Putina i on ce morati da popusti. Nakon toga ce NATO brodovi uploviti u Sevastopolj.

Prije ćeš ti mladiću otići u svemir nego što će NATO kade biti ukotvljene u Sevastopolju. A tebi lijepo da pričaš ovdje sa odraslima jel'da?![]()

Tocno,evo,Rusi trenutno ne mogu nista uraditi u Ukrajini,glume nonsalantnost a etnicki Rusi u Ukrajini "dobivaju po tamburi",tu pred nosom Moskve.![]()
Počinje utakmica lave. Ajmo gledati Nijemce i Brazil. Bolje to nego podjebbavati.
Mogli su im stisnuti bilo kakve ozbiljnije sankcije, a nisu.
E moj Neže, i Tile je govorio da će prije Sava teći uzvodno nego... ma znaš već.
Zašto sada ne bi vrijedilo "nikad ne reci nikad" ?
Ali slažem se, po ovom scenariju se to neće odigrati.
Da su mogli,uradili bi to.

Navijamo za Švabe. Brazilci su mi antipatični i napeglali su nas.
I ja ću navijati za Nijemce. Sviđa mi se disciplinovana i sistematična igra.

Mogli su im stisnuti bilo kakve ozbiljnije sankcije, a nisu.
Kažu da nema potreba za mobilizacijom i da će primati platu?
Sada sam tek zbunjen, ali ajde... valjda uvijek to nekako podsvjesno pokušavaš usporediti s ratom koji se tu zbivao, ali tamo je očito situacija drastično drugačija.
Izgubiš dva grada i odustaneš od mobilizacije?
Meni logika govori da onda mobiliziraš sve živo!
.
Да.... Само у влажним сновима бечке коњушарије...Neeee.....konvencionalnim oruzjem sigurno nece tjerati Ruse sa Krima,ekonomska blokada je daleko djelotvornije oruzje u borbi sa njima.![]()
Другови, како народна република Доњецк?
Кад ће прва пролетерска рударска дивизија ударит на нацисту?