Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da je iz normalne sredine ne bi sa 18. pljugale ekipi za dva fudbalska tima.:lol:

Nisam ni rekao da je iz normalne sredine (uostalom, ti i ja to ne možemo znati), već da kad završi sa svojim "avanturama", neće imati brige, koje muče ove druge.

Imas iskrivljen pogled na svet,istocnjakinje se "prodaju" da rese zivotnu egzistenciju....

Ništa im ja ne zameram. Neke od njih same odgajaju dete, neke bolesne roditelje, neke su u dugovima.

Cela rasprava je počela oko toga, da su u pitanju Moldavke, pa Ukrajinke, pa sam samo podsetio da tu ima još nekih (Rusija, Uzbekistan).

....koleginice sa zapada se tandare iz "besa"Pa sada ti vidi ko je tu lud

Pa mnogo toga na Zapadu rade iz besa ili dosade. Oduvek su najbogatiji, bili i najdekadentniji. Njihova stvar, na kraju krajeva.

И у Русији почињу да се јављају гласови протеста због пасивног држања Москве.

Читао сам једну добру анализу, у којој аналитичар каже, да иако Москва чини све да избегне сукоб и одлучнију интервенцију, пре свега, због економских разлога, санкција итд. Америка се неће смирити док не нађе неки модел економске блокаде Русије, па ће им рат сам доћи, овако или онако. Сад сам максимално упростио, али углавном, поента је да је Русима џаба да се играју ћораве баке са Америком, када она неће одустајати од најподлијих начина да се Русија изолује, тако да је руска попустљивост потпуно ирационална и непотребна.

Hebiga ja upravo o ovom trubim ovde , dosadio sam i Bogu i narodu i sebi. Dala ili nedala Rusija Donbas, dubila na glavi , pevala kakalinku ili šta god , nastupanje i izolacija Rusije se nastavlja.

Имају више непотопивих носача авиона у региону хахах

Imaju baze u"savezničkim" (odnosno podređenim) zemljama , međutim problem je što je standardna sovjetska doktrina bila preventivni masovni udari balističkim i krstarećim raketama po svim fiksnim značajnim tačkama NATO čim se pređe prag izvesnosti sukoba .

Današnja Rusija doduše nema toliki broj projektila na raspolaganju, ali zato ima politiku "prve upotrebe" nukleranog oružja. Zbog toga NATO u sukobu sa Rusijom uvek planira upotrebu "pokretnih aerodroma" odnosno nosača aviona koji su teže mete i bolje branjeni nego fiksne avio-baze .

Hebiga ja upravo o ovom trubim ovde , dosadio sam i Bogu i narodu i sebi. Dala ili nedala Rusija Donbas, dubila na glavi , pevala kakalinku ili šta god , nastupanje i izolacija Rusije se nastavlja.

Тако је, саамо је питање нијанси само спровођење у дело такве идеје. Али, на овај начин, док покушава да испадне миротворни баја пред својим западним ,,пријатељима и партнерима" на многим другим нивоима, пре свега моралном и људском, Путин испада смешан због срамног затварања очију од чистог геноцида над својим народом. Углавном, све је то компликовано и ништа није црно-бело.

Izgleda da NATO planira da istjera Ruse sa Krima.

Црноморска флота увежбава мере за спречавање НАТО десанта
http://www.vostok.rs/index.php?opti...mere-za-sprecavanje-NATO-desanta#.U7w_tkCwHDc
Дечко ти имаш озбиљне проблеме по питању резона и географије.
Око трећина морске линије Црног мора је руска с великим бројем аеродрома, база и војне инфраструктур на обалама и по дубини.
Ти бродови би били потопљени а-темпо да се само ускочопере, а камоли нешто више.

Дечко ти имаш озбиљне проблеме по питању резона и географије.
Око трећина морске линије Црног мора је руска с великим бројем аеродрома, база и војне инфраструктур на обалама и по дубини.
Ти бродови би били потопљени а-темпо да се само ускочопере, а камоли нешто више.

Prvo ce Zapad ekonomski da stisne Putina i on ce morati da popusti. Nakon toga ce NATO brodovi uploviti u Sevastopolj.

Prije ćeš ti mladiću otići u svemir nego što će NATO kade biti ukotvljene u Sevastopolju. A tebi lijepo da pričaš ovdje sa odraslima jel'da?:lol:

E moj Neže, i Tile je govorio da će prije Sava teći uzvodno nego... ma znaš već. :)

Zašto sada ne bi vrijedilo "nikad ne reci nikad" ?

Ali slažem se, po ovom scenariju se to neće odigrati.

Kažu da nema potreba za mobilizacijom i da će primati platu?
Sada sam tek zbunjen, ali ajde... valjda uvijek to nekako podsvjesno pokušavaš usporediti s ratom koji se tu zbivao, ali tamo je očito situacija drastično drugačija.
Izgubiš dva grada i odustaneš od mobilizacije?
Meni logika govori da onda mobiliziraš sve živo!
.

Pa i ovi iz Novorusije imaju informaciju o brojnom stanju Kijevske vojske. Izgleda da im je ovo sto imaju dovoljno za odbranu. Sta im vredi da mobilisu sve zivo, nece valjda jurisati sa automatima na kacuse(grad) na otvorenom prostoru. Njima su potrebni oklopnjaci i teska artiljerija.

Другови, како народна република Доњецк?

Кад ће прва пролетерска рударска дивизија ударит на нацисту?

Bez brige zar nisi procitao u Mikijevom Almanahu da su jos malo pa potpuno opkolili huntu u Kijevu?

NKRB_516.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back