Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лажеш опет. Легелан је био само Јанукович, Порошенко је силом наметнут, кршењем Устава а то не може бити легално.

Докле ћу ја теби објашњавати да ви злочинци никада не можете легализовати своје злочине и резултате својих злочина? Они могу бити само некажњени као што су сада.

Janukovič je BIO legalan?

A tko je sada predsjednik?

- - - - - - - - - -

Vidi se da je Strelkov stigao ...

U Donjecku borci za slobodu zauzeli fabriku municije i eksploziva - koju su sve do danas drzale snage nacistickog kujevskog rezima . :eek:

http://ria.ru/world/20140709/1015219471.html#ixzz36uY7AMCX

Pa šta Donjeck nije pod kontrolom terorističkih komunjarskih separatista?

Očito nije, ako nešto još osvajaju.

Procitah negde da u Rusiji vec sad ima pola miliona izbeglica iz Ukrajine i nisu samo rusi

Ma lažu bre, sad će Gumi to da ti objasni

Eno na snimku iznad izašlo je ravno 118.950 ljudi u Slavjansku da dočeka Potrošenka
To ti je 120.000 žitelja po popisu, minus 1000 koji su pobegli sa Strelkovim, minus 20 koji su poginuli u bombardovanju (bili su dakle opravdano sprečeni inače bi i oni bili u prvim redovima) i minus nekih 30 koji su možda otišli u izbeglištvo mada je veća verovatnoća da su u Rusiji zbog turizma.

Nema izbeglica, nema žrtava, svi obožavaju Potrošenka. ako meni ne veruješ pogledaj snimak ili sačekaj da ti Gumi to detaljno objasni.

Uhapšena snajperistkinja kod Luganjska koja je povezana sa ubistvima ruskih novinara, prepbačena u Rusiju na iseldjivanje

Не знам Ненси како ће ово птихватити наши саговорници који су унисоно тврдили да снајперисткиње не постоје и да је све то руска пропаганда.
Чудно, како се стално доказују ствари за које они тврде да не постоје.:confused::whistling:

meni je zao sto nam se KES razocarao.rusi nikad nisu izgubili rat, a narocito ne strateski rat.ovde se ne radi o slavjansku , ukrajini , ovde su svetske geopoliticke igre. amerikanci smeju izgubiti 10 ratova, to za njih nije tragedija - idu u drugi rat. putin NE SME izgubiti ovaj rat, jer bi to imalo katastrofalne posledice ne samo za rusiju nego za ceo ostali slobodni svet: kina,indija ,evropa, Afrika. on to zna, verujem da to i kina i ostale zemlje znaju.putin je cacnuo mecku onde gde do sada niko nije smeo ni da pomisli DOLAR. da nije uveren u rusku moc, mislim da nebi ni pokusao. sad vise nema povratka.ni za ameriku ni za ostale zemlje koje napadaju dolar. nije slavjansk kraj,ukrajina je pocetak necijeg kraja. nigde ne vidim pukotine u ruskoj strategiji.

Гадафи је помислио и планирао, и почео да то припрема.
Хтео је да оснује афричку банку и да истисне СБ/ММФ.
А све да буде покривено резервама злата.

Ne samo za Rusiju Ukrajina je banana drzava ....ubrzace im ga onaj bajdenov sin sto je kupio gasovod pa ga sad rusi ispalili... i nas je takva olos unapredjivala pa vidi gde smo

A koliko su vas Rusi unapredili kupovanjem NIS-a za sitan novac ? :D

- - - - - - - - - -

...samo rajfajzen banka je uvecala profit 300X od kad je pocela da unapredjuje nas i ove indijance na istoku Evrope

I dat ce nam kredite koje im naravno mi necemo nikada vratiti ! ;)

Знаш ти добро на шта ја мислим.

Но, стално се правиш луд...

milkice nepravi se on lud.sad ga je malo popustilo kakav zna biti

- - - - - - - - - -

OSVOJILI grad u kojem nije bilo neprijateljskih vojnika? Pa i ja sam ga mogao tako osvojiti, s pivom u lijevoj ruci, a u desnoj držim bokser.

to nisi govorio kad je slavjansk ,,osvojen,,?

A mlade Britanke imaju kakve tačno veze, sa seks-centrima Evrope?

Neka ga duva koliko joj srce ište, jer kada završi sa godišnjim, vraća se tamo gde radi normalan posao, za normalne pare.

Sigurno se neće oglašavati na internetu, kako bi našla zadriglog američkog muža ili ići na Tajland da pravi konkurenciju lokalnim prostitutkama.

dodji malo u amsterdam pa se razuveri.i britanke i britanci za cervenu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back