Preventivna prevara

Nesto pisah na drugoj temi i pade mi na pamet.

Sta mislite o preventivnoj prevari?

Ono da se ne desi da jednog dana imate 80 i nesto i onda saznate kako vas je draga osoba prevarila dok ste bili mladi..

Ovako preventivno prevaris i ne osecas se kao veran majmun kad saznas tako nesto u starosti :D

mysterious-woman-cheating-on-her-partner.jpg

Десио се случај још гори , жена је у 70тим неговала мужда са деменцијом , активно неговање , све што се под тим подразумева и једном приликом док га је купала , он крене да говори о другој жени , да је дозива по имену , жену за коју она никада није ни знала , да се каје што није њу оженио и што је цео живот воли , баш ту другу жену а не ову будала која га купа ..

шта знам , у тим годинама то више није ни битно .

kad vec pricate o brojevima, jel ste promenili misljenje na ovu temu? :D
kao deca neka :)
ma ako je bio sa drugima, a ja nisam, ja uyivala samo u nama, on je iygubio a ne ja. to jest moyda je i on dobio i ja.
Jer žena ne može bas puno da uživa kada tako menja partnere, to nije pravo uživanje, a ako je on uživao ok.
I sad, sto bih se ja sekiral zbog toga jednog dana? Sekira se samo onaj koji je mislio da nesto gubi. Ako mislim da gubim, necu ni biti sa njim.

Sad se setih jednog starog talijanskog fima na tu temu...
Ne znam za taj ali sam se setila slične teme, u pitanju je američki - Tip je ugledni psihoterapeut, ima finu ženu, fin brak i ljubavnicu na čije insistiranje (ili se zatreskao u nju, zaboravila sam) treba da saopšti ženi da je brak gotov, ali mu je žao žene jer je jedna nežna duša, prava dobrica. Ipak smišlja da joj to kaže što bezbolnije, objašnjavajući kako je ljudski zaljubiti se u drugog i uz reči utehe da će i ona naći nekog. Ona mu saopštava da se ne ljuti na njega jer već dugo ima ljubavnika - njegovog kolegu, ali nije znala kako da mu prizna. On se smeje, ne veruje joj jer je ona fina i nesposobna za tako nešto, on kao psiholog zna da ona samo hoće da uzvrati udarac, da to nije istina ali se ipak preispituje i opsesivno raspituje kako mu je to promaklo...itd. Ne sećam se kraja, ako neko zna kako se zove film, stariji je, komedija.

Ono da se ne desi da jednog dana imate 80 i nesto i onda saznate kako vas je draga osoba prevarila dok ste bili mladi..

Ovako preventivno prevaris i ne osecas se kao veran majmun kad saznas tako nesto u starosti :D

nesto poput one bebekove:

eh da mogu vratiti je ja, varo bih je ispod prozora...

ne vjerujem da se uzvracanjem prevare ljudi osjete bolje kada saznaju da su prevareni

ljudi nisu i ne mogu biti monogamni, pozdravljam prevare ali moras bit pametan da e ne sazna da niko nije povrijeden, zasto ne usrecit drugu osobu koja ti se svida i da budu svi sretni, zadovoljni i zadovoljeni. uz to nesmis bit duzan kuci :)

Back