važno da ti umeš to da presabereš,ili neku seriju da snimiš,teško mi da povatam ko koga kad i gde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KraljiceA da ja njega preventivno namlatim? Onako muški? Mislim mnogo mi je cimanja sad da idem da ga varam? Ne znam ni gdje bi našla koga za prevaru?![]()
Imam potpuno istu ovakvu stegu. Nas dvoje pocinjemo da imamo slicnostiOdvedem ga u garažu, ćuna u stegu, otkinem ručku....dobije onu malu pilu iz OTO-a i zapalim garažu. Vrlo jednostavno zapravo.
Pogledajte prilog 1310052
Nesto pisah na drugoj temi i pade mi na pamet.
Sta mislite o preventivnoj prevari?
Ono da se ne desi da jednog dana imate 80 i nesto i onda saznate kako vas je draga osoba prevarila dok ste bili mladi..
Ovako preventivno prevaris i ne osecas se kao veran majmun kad saznas tako nesto u starosti
![]()
kao deca nekakad vec pricate o brojevima, jel ste promenili misljenje na ovu temu?![]()
FaaakOdvedem ga u garažu, ćuna u stegu, otkinem ručku....dobije onu malu pilu iz OTO-a i zapalim garažu. Vrlo jednostavno zapravo.
Pogledajte prilog 1310052
sad još i normalnoa šta mislite da, za promenu, imate preventivno neki normalan odnos u životu
Ne znam za taj ali sam se setila slične teme, u pitanju je američki - Tip je ugledni psihoterapeut, ima finu ženu, fin brak i ljubavnicu na čije insistiranje (ili se zatreskao u nju, zaboravila sam) treba da saopšti ženi da je brak gotov, ali mu je žao žene jer je jedna nežna duša, prava dobrica. Ipak smišlja da joj to kaže što bezbolnije, objašnjavajući kako je ljudski zaljubiti se u drugog i uz reči utehe da će i ona naći nekog. Ona mu saopštava da se ne ljuti na njega jer već dugo ima ljubavnika - njegovog kolegu, ali nije znala kako da mu prizna. On se smeje, ne veruje joj jer je ona fina i nesposobna za tako nešto, on kao psiholog zna da ona samo hoće da uzvrati udarac, da to nije istina ali se ipak preispituje i opsesivno raspituje kako mu je to promaklo...itd. Ne sećam se kraja, ako neko zna kako se zove film, stariji je, komedija.Sad se setih jednog starog talijanskog fima na tu temu...
nesto poput one bebekove:Nesto pisah na drugoj temi i pade mi na pamet.
Ono da se ne desi da jednog dana imate 80 i nesto i onda saznate kako vas je draga osoba prevarila dok ste bili mladi..
Ovako preventivno prevaris i ne osecas se kao veran majmun kad saznas tako nesto u starosti
![]()
ljudi nisu i ne mogu biti monogamni, pozdravljam prevare ali moras bit pametan da e ne sazna da niko nije povrijeden, zasto ne usrecit drugu osobu koja ti se svida i da budu svi sretni, zadovoljni i zadovoljeni. uz to nesmis bit duzan kuciNesto pisah na drugoj temi i pade mi na pamet.
![]()