Pacho Herrera
Poznat
- Poruka
- 8.778
Svejedno, priznanje ne radi na stvari vidiš da se Beba učlanila u ČVK Wagner.Ja bi priznao sve i sto jeste i nije

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Svejedno, priznanje ne radi na stvari vidiš da se Beba učlanila u ČVK Wagner.Ja bi priznao sve i sto jeste i nije
Samo ponesi alat, tanka sa ovim stegamaBolje da ja dođem kod tebe, nemam ja garaža na bacanje.Usput popijemo kaficu i malo se izmahalamo, može?
To mu dodje kao da pijes vitamine da ojacas imunitet...mlaka peglaZamisli oglas: tražim preventivnog švalera![]()
Važi, imam stege, pilu i benzin....ti samo obezbijedi garažu i ćunu.Samo ponesi alat, tanka sa ovim stegama![]()
mislimo sve najboljeNesto pisah na drugoj temi i pade mi na pamet.
Sta mislite o preventivnoj prevari?
Ono da se ne desi da jednog dana imate 80 i nesto i onda saznate kako vas je draga osoba prevarila dok ste bili mladi..
Ovako preventivno prevaris i ne osecas se kao veran majmun kad saznas tako nesto u starosti![]()
I želimo i vamamislimo sve najbolje))
Bolesno.Stidi se od svog bedža.Nesto pisah na drugoj temi i pade mi na pamet.
Sta mislite o preventivnoj prevari?
Ono da se ne desi da jednog dana imate 80 i nesto i onda saznate kako vas je draga osoba prevarila dok ste bili mladi..
Ovako preventivno prevaris i ne osecas se kao veran majmun kad saznas tako nesto u starosti![]()
Umesto preventive, uradite imunizacijuzavezite ga za radijator i nema da mrda mukica
![]()
Hoćeš li da pravim pomfrit od tebebogte ala volis fetise vezivanja![]()
Iskusna zenaUmesto preventive, uradite imunizacijuzavedete ga do maximuma pa ne mrda mukica
![]()
Hoćeš li da pravim pomfrit od tebe![]()
ko da je bitnoI želimo i vama![]()
Ja sam mislila na one grube poslove, seckanje, recimokasnis... ima vec neko sa kanticom masti da ima zelju da me przi
![]()
Mislila sam na postavljača temeko da je bitno
Ja sam mislila na one grube poslove, seckanje, recimo![]()
Ovo za narezivanje navoja![]()
Da se ne zamlaćujete sa stegama, kad smo temu već upropastili (a i nije bila neka)
Ma otkud ti ideja da ja bilo gde kasnime nema sad vadjenja ... popila si korpu i znam da je tesko
ali sta cu ti kad kasnis![]()
To je onaj vic gde ga odvede u garažu, stavi mu milojka u šrafštok, uzima testeru a on pita, sav u panici:Odvedem ga u garažu, ćuna u stegu, otkinem ručku....dobije onu malu pilu iz OTO-a i zapalim garažu. Vrlo jednostavno zapravo.
Pogledajte prilog 1310052