0077
Elita
- Poruka
- 24.748
A pilule su pilule..raznorazni hormoni..
i ne izazivaju samo kancer dojke..trista cuda jos..izazovu
i ne izazivaju samo kancer dojke..trista cuda jos..izazovu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi vidite kako radi zavera organizacije za proizvodnju lekova. ZNAM ja sta sam cuo na TV-u. Jasno i glasno je stručnjak reko da SVE pilule za kontracepciju su kancerogene ali naravno oni koji proizvode lekove to zataskavaju na sve nacine pa i ovako preko foruma. Njima je u interesu da sto vise prodaju lekove a nebitno da li one truju špa i nista ne pomazu u mnogim slucajevima !!!!
Nemojte koristiti pilule za kontracepciju to vam je najsigurnije i najzdravije a trudnoca ne ubija i ne proizvodi rak vec pilule pa sad vi vidite sta vam donosi smrt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znam i ja za to, ali koliko sam ja razumela, kod moje babe je manjak tih hormona izazvao neke promene u tkivu usled nekih drugih stvari, bla bla.cipelicka ja kolko znam onaj ko ima predispozicija ka kanceru dojke, grlica materice... ne sme da pije antibebi pilule
mislim ja ovo sto znam,a ne pokusavam da idem preko misljenja dva strucnjaka, nego mi sad malo nije jasno...nije mi cilj da caskamo o tebi, nego uopsteno ako znas nesto vise podeli sa nama, evo mene si sad zaintrigirala
Znam i ja za to, ali koliko sam ja razumela, kod moje babe je manjak tih hormona izazvao neke promene u tkivu usled nekih drugih stvari, bla bla.
Meni je manje rizicno da ih tabletama odrzavam u idealnom stanju i ravnotezi![]()
Sad posle 7 godina pravim pauzu 9 meseci da vidimo sta ce se desiti sa njima kad ih pustis "same"
sto je meni recimo uzas.. no dobro
znojim se, jede mi se slatko, ciklus mi ije idealan ko pre i tako..![]()
tako mi je metlo kako mi jeaha, a i ti imas taj manjak jel tako?
mislim ok, kako kazu oni, nego ja znam za ovu drugu foru pa sad ovo prvi put cujem
tako mi je metlo kako mi je
manjak valjda![]()
mozda nije mesto da ovde pisem al treba mi odgovor!!! mom decku je pukao kondom, al on je to primetio pre nego sto je svrsio otisao u kupatilo, zamenio, i posle sve normalno. al ipak ja se bojim, po internetu sam citala svasta: izbacuje se neka tecnost pre nego sto svrsi (i tu se takodje nalaze spermatozoidi), al on kaze da nije... da li je moguce da zatrudnim, molim vas odgovorite.
znaci da se taj preejakulat bas vidi?? u svakom slucaju nije svrsio, a sad on preejakulat nije spominjao(al ja sam ga pitala)... e pa meni kasni vec 4 dana, sad sam uradila test, i negativan jesrecna sam, al opet da li su ti testovi pouzdani??
znaci da se taj preejakulat bas vidi?? u svakom slucaju nije svrsio, a sad on preejakulat nije spominjao(al ja sam ga pitala)... e pa meni kasni vec 4 dana, sad sam uradila test, i negativan jesrecna sam, al opet da li su ti testovi pouzdani??
pa taj dana kada nam se desila ta nezgoda kondom pukao, i tako to...to je bilo 2 dana posto mi se zavrsila mens, to bi trebalo da su neplodni, jel da?? bar koliko sam ja shvatila
da, znam da taj sistem nije pouzdan...zato se ni nisam mnogo oslonila za to. ja cu ponoviti test, za par dana, jer jos uvek nisam dobila. samo sto na svim testovima pise za rano otkrivanje trudnoce, a meni treba ono kad kasni, a apotekarka kaze da je to isto, pa jel jestee??
sigurna sam..juce sam dobila, sad je sve uredu. jel tako?? posto sam cula da neko dobija do 4 meseca trudnoce, al test je negativan, dobila sam, boleo me stomak kao i svaki put, puno mi tece) jel sve u redu?