- Poruka
- 121.697
Imam jedan veliki problem. Imao sam odnos sa devojkom pocetkom meseca. Koristili smo kondom i ja nikada nisam isao do kraja. Sad mi devojka kaze da joj je muka zadnja 3 dana i da vec 30 dana nema menstruaciju. Sad se brinemo (vise ja) da nije mozda trudna. Da li je moguce da sam ja isao do kraja a da nisam primetio i da je kondom bio felerican? Molim vas za brz odgovor i bez zezana.
nema veze kad ste imali seks kalendarski vec po njenom biloskom kalendaru da ga tako nazovem, u prevodu ne znaci nama nista to sto se te pocetkom meseca imali seks, vec je to bitno ako se taj period poklpa sa njenim plodnim danima
30 dana nema mecu to je normalan period, mislim otprilike na toliko i dolazi
nema sanse da ne provalis da je kodom felerican jer se on do tog trenja skroz pocepa ...tako da i da je bila neka tackica koju ne primetis kroz seks bi se ona rasirila, rascvetala, i ti bi primetio, ume on toliko da se rascveta da se ogoli polni organ skroz
ako je kondom bio ceo kada ste zavrsili, plus ako si ko sto kazes vadio na kraju za svaki slucaj onda mislim da nemate razloga za brigu...osim ako sam te negde pogresno razumela
moze da joj bude muka i zbog mece koja treba da stigne, primer, moze da joj bude muka zbog mnogo cega, nije ta mucnina glavni siptom