Prevarila sam...

Ako si bila hrabra da to uradis, budi hrabra pa se suoci sa njim. ;)
Ma daj. Ko kaže da je bila hrabra? Jednostavno je učinila ono što je u principu bilo za očekivati. Mislim da je njen najveći problem što joj novi nije uspeo da zameni starog, a stari joj nije dovoljno jak da ne posegne za novim. U suštini, nijedan od njih joj nije dovoljno važan. Ma koliko da su obojica uviđavni itd.
Uzgred, ti bi se suočila? Hm. Možda ako bi aktuelnom našla zamenu i plus htela da ga "gađaš".

Ma daj. Ko kaže da je bila hrabra? Jednostavno je učinila ono što je u principu bilo za očekivati. Mislim da je njen najveći problem što joj novi nije uspeo da zameni starog, a stari joj nije dovoljno jak da ne posegne za novim. U suštini, nijedan od njih joj nije dovoljno važan. Ma koliko da su obojica uviđavni itd.
Uzgred, ti bi se suočila? Hm. Možda ako bi aktuelnom našla zamenu i plus htela da ga "gađaš".

Tacno tako,zato bi trebala obojicu da ih zaboravi i nadje treceg,ipak je zivot samo jedan...:manikir:

On je nesto najbolje sto mi se u zivotu desilo...
Pre dve i po godine sam dobila ponudu za posao za inostrantsvo. Tada smo vec bili dve godine u vezi. Da nije bilo njega, mislim da nikad ne bih sama prihvatila takvu ponudu..jer sam suvise kukavica, da takav korak uradim sama. Rekao mi je..znam da bi to htela, ako ne probas bices nezadovoljna i neces biti srecna sa mnom. Bila sam srecna sto imam takvu osobu pored sebe, osobu koju volim i koja me podrzava u svemu. Bilo je prvo da probam 3 meseca, i ako mi se svidi ostajem..sto se i desilo. Rekao je da ce traziti posao da bi mi bili zajedno....
Vreme prolazi, 2 i po godine a mi smo jos uvek razdvojeni..i ja cekam da on nadje posao. Kad sam mu rekla da cu se vratiti, rekao mi je...Ne to nije nas plan..vise se isplati da ostanes tamo..vise se isplati za nas.

:-(

Ponekad, posalje neku prijavu ...ali imam utisak da to radi..samo da bih se smirila, samo da se ne bi svadjali.
Vidjamo se 4 puta godisnje, na periode od nedelju dana (ili dve nedelje) ili vikend.

I onda...tesko ti je ...i kao dodatno..dozivis najvece razocarenje koje te moze sustici....RAZOCARAS SE U SEBE!
Tokom tog vremena, kad si sam, tamo negde daleko...pokusavas svim snagama da ostanes na povrsini i da te neki talas ne poklopi. Ako naidje neko ko ti moze biti prijatelj, mozes biti srecan.
Tako se nasao neko pored mene, kolega koji mi je uvek pomagao i s vremenom smo postali blizi i blizi.
Na zalost, jednom smo bili izasli ....popila sam...daleko vise nego bih trebala...i prevarila sam mog decka.
Od tog momenta, ni sa jednim od njih ne mogu da razgovaram normalno...i zao mi je sto sam to uradila..zao mi je sto sam presla tu granicu...sto sam pobrkala loncice bliskosti.

i zao mi je sto ne znam kako da se izborim sa grizom savesti. Reci ili ne? On je nesto najbolje sto mi se desilo, ali ne svidja mi se sto dodatno na sve problemem koje imamo ja dodatno zacinjavam to sa prevarom...

Ne znam vise ni ko sam ja

Viđate se samo četiri puta godišnje i ti si svo to vreme bez sexa i sad ti nije jasno šta ti se desilo..... kako bi to na ovom forumu rekli NEYEBICA. E sad... da hoće da budete zajedno on bi našao načina. Reši to već jednom ne muči ni sebe ni njega. Ili nek dolazi ili prekidaj to. Ako dođe onda je stvarno nešto najlepše što ti se desilo.... za prevaru prećuti i živite srećno do kraja života ili kako to već ide.

to bi bilo idealno rešenje...: )

За "идеално" решење су потребни "идеални". Ти лично вероватно тако нешто не би ни покушала да спроведеш у сличној ситуацији. Из разумљивих разлога.
Највероватније би остала без обојице и још доживела салву етикетирања. Знаш којих.
Проблем, међутим, није у томе што су особе из приче (пре свега нислим на мушки део) неиделане, него у томе што су нереалне.
Управо је идеализам ("ти и ја к'о цвета два") и направио целу драму. Али до даљњег се ту ништа не може.
На престолу је неискреност.
Ко је свргне, може и другачије.
Ко не, мора да се влада по њеним правилима.;)

За "идеално" решење су потребни "идеални". Ти лично вероватно тако нешто не би ни покушала да спроведеш у сличној ситуацији. Из разумљивих разлога.
Највероватније би остала без обојице и још доживела салву етикетирања. Знаш којих.
Проблем, међутим, није у томе што су особе из приче (пре свега нислим на мушки део) неиделане, него у томе што су нереалне.
Управо је идеализам ("ти и ја к'о цвета два") и направио целу драму. Али до даљњег се ту ништа не може.
На престолу је неискреност.
Ко је свргне, може и другачије.
Ко не, мора да се влада по њеним правилима.;)

zato je uvek tu jedan "zvanični" i drugi , nezvanični, koji zna za zvaničnog...: )
lepo rekoh ja da je poligamija prava stvar....samo što nije in, zvanično:D

a pa dobro, nisam rekla za tebe pricam onako... shta bi bilo, kad bi bilo :)

pricamo o tom kako ti kazesh idealnom fazonu koji nije in :)
a on podrazumijeva i jednu nezvanicnu :) ili vishe njih :D

pa ni ja ne pričam o meni: )
što više, to bolje...:D

Tesko da ce tako iko biti srecan, ti ljudi su najnesrecnija bica u stvari.
Misle da ce da svoju prazninu popuniti jer im je zivot "dinamican", ali ne moze niko da popuni tudje isprazne zivote no oni sami.

sto ljudi, sto ćudi...:D

Ovde je jasna stvar doticna sigurno nije slucajno prevarila momka jer je eto bila mrtva pijana ,sto je inace jako lep izgovor ,vec je verovatno zelela da smuva doticnog kolegu .Sama kaze da su se zblizili medjutim ocigledno taj kolega se zblizio sa njom samo sa jednim ciljem a to je da se malo isprazni i dovidjenja .Naravno sada je doticnoj proradila griza savest , mozes misliti .Najbolje je takvu vezu prekinuti ,ali eto mnoge devojke zele da imaju vise njih u opciji samo sto neke ne mogu bas da biraju ,one koje mogu i ne postavljaju ovakva pitanje niti imaju dileme sa kojim ce biti ,jer znaju sta zele i imaju adute kako da taj cilj ostvare .

Viđate se samo četiri puta godišnje i ti si svo to vreme bez sexa i sad ti nije jasno šta ti se desilo..... kako bi to na ovom forumu rekli NEYEBICA. E sad... da hoće da budete zajedno on bi našao načina. Reši to već jednom ne muči ni sebe ni njega. Ili nek dolazi ili prekidaj to. Ako dođe onda je stvarno nešto najlepše što ti se desilo.... za prevaru prećuti i živite srećno do kraja života ili kako to već ide.
Nema on šta da traži način, nije on otišao. On mora da nađe posao, da ostavi život iza sebe, a ona može koliko sutra da se vrati, da hoće.

Nije on otišao, ali je podržao da ode, a i ona da bi se vratila mora da napusti posao i da za sobom ostavi život koji je već tamo negde... nevezano za njen slučaj, razdvojenost zbog odlaska jednog od partnera (u inostranstvo, ili kakvu veću udaljenost, ali na duže i bez čestih kontakata) je problem sam po sebi, koji se rešava na dva načina: ili raskinu, ili se i taj drugi dovuče tamo. Trebalo bi da postoji i vraćanje kao opcija, ali to se, bar tako viđam, opet završi raskidom. Ne živi se ni za ljubav ni od ljubavi, samo je lepše živeti sa ljubavlju, ali je za to ipak potrebno da je neko koga volimo tu uz nas. mada ne svakom, nekom, možda baš ovom njenom, odgovara i drugačije, samo što njoj izgleda ne.

E da, i da joj je dečko tu uz nju ne znači da se ne bi kresnula sa tamo nekim levim. Tako da i nije neki problem što je to uradila. Samo su se sklopile potrebe i okolnosti.

Back