sweetpeanut
Početnik
- Poruka
- 2
On je nesto najbolje sto mi se u zivotu desilo i verujem da ni jednu drugu, koliko smo razdvojeni dotakao nije.
Hvala vam svima...
Hvala vam svima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U brate mili,kad ova tema 10 strana,ja je ni ne vide.........
Postavljacice,daj molim te smiri strasti......nista to nije strasno,sto si uradila,upoznala si sebe bolje,i svoje prave ciljeve........opusteno......ne drami,gde drame nema........kad muskarci varaju,i javno ovde promovisu varanje,i pravljenje budalama svoje zene i devojke.......sta ima veze.?......budi malo sama,razmisli sta zapravo hoces......bice sve ok,samo napred.....![]()
Aaaa, zato si ti kivna na moju anketu sa druge teme...ja nisam taj bre..
Ma nemoj,ti znas dal jesi ili nisi? kad te zena prevari,a ti budes kulirao.onda se javi......mada ,doduse,ko ce znati jel jeste ili nije......sigurno ti nece priznati,a ti ceo zivot misli da nije.......oh boze.....muskarci.......![]()
Ma nemoj,ti znas dal jesi ili nisi? kad te zena prevari,a ti budes kulirao.onda se javi......mada ,doduse,ko ce znati jel jeste ili nije......sigurno ti nece priznati,a ti ceo zivot misli da nije.......oh boze.....muskarci.......![]()
mudroseri...![]()
Lejdi,ala bi nas dvoje ratovali...![]()
vi ratujte..ko vas šiša...Lejdi,ala bi nas dvoje ratovali...![]()
Znam ,naravno.......ali necemo,vlada mir medju nama.........kad ratujem sa vecinom foruma, s tobom necu,tebe gotivim.....![]()
Mislim,ratovali bi da smo zajedno
Ja tipican primerak muskarca,ti feministkinja,letele bi serpe...![]()
šerpe... iz tvoje kuhinje?
Mislim,ratovali bi da smo zajedno
Ja tipican primerak muskarca,ti feministkinja,letele bi serpe...![]()
vi ratujte..ko vas šiša...
Ne znam majke mi šta sam joj ja skrivio...Od svih forumaša našla mene da napada, a ja pričam okolo kako mi izmedju muške i ženske prevare nema razlike, kako sam oprostio prevaru i kako muškarac koji je ima 100 žena je isto što i žena koja je imala 100 muškarca u mojim očima...Oooo...raniću se što bi rekla jedna forumašica.
Aha mislis da smo u vezi? da ,verovatno,ja kad podivljam,serpe sto lete malo je.........![]()
Dobro ,sta se odmah lozis...ok,ne znam za te tvoje stavove,ako su takvi kao sto kazes,svaka cast.......imas moj respect.......![]()
Ja divljam na drugi nacin,kad smo vec kod kuhinje
Posle takvih ispada,uvek doruckujem u tisini![]()
pa šta onda drvlje i kamenje na mene tako napamet...zbog parodije na jednu englesku anketu...svašta od tebe..![]()
Oh boze,evo necu vise da te napadam,smiricu se.........![]()
poljubi mi cipelu, pa da se izmirimo..![]()
Nemoj sad da me izrevoltiras,da pljunem po onom sto sam rekla....budi dobar.......![]()
Ok,ne znam za tebe.......ja se ne dam tako lako smiriti.....i volim da budem dramaticna i da sizim.....malo i glumim u svemu,al se dobro zabavljam.......za mene treba neko stvarno ocuvanih zivaca i dosta tolerantan........a ti mi bas delujes tako.........![]()
Imam ja i drugih kvaliteta,ne vezano za karakter
Nego,da napomenem za one koji ne znaju,Lejdi je vrh riba![]()