prevara

Zato što nije uvek tako.
Nekima ne fali ništa u vezi/braku, nego ulete u kombinaciju kao gušče u maglu sa jednom jedinom mišlju "ma, neće me uhvatiti" :lol: Proradi sujeta, adrenalin, uzbuđenje, zabranjeno voće, ****-palac...

Zato što nije uvek tako.
Nekima ne fali ništa u vezi/braku, nego ulete u kombinaciju kao gušče u maglu sa jednom jedinom mišlju "ma, neće me uhvatiti" :lol: Proradi sujeta, adrenalin, uzbuđenje, zabranjeno voće, ****-palac...

I takve obicno ne uhvate.

Oni drugi sa "problemima" se ili emotivno vezu, ili se osecaju krivim, ili su smotani pa ne umeju da sakriju, ili su presrecni i puni novostecenog samopouzdanja, pa se to i vidi...i nadrljaju naravno. :lol:

Ne znam, ja sam staromodna, za moj pojam i poljubac s nekim 2 je prevara (dalje da ne diskutujem). Ne bih presla preko iste, ne bih ni razmislila o tome. Isto ocekujem od svog decka. Sad, sta cu, mozda sam dete 19-og veka, al taj deo sebe nit mogu, nit zelim da promenim.

ja se ne sećam gde sam bila pre 10 dana a kamoli šta je bilo pre 7 godina: )))
Bravo baba...
Evo jednog saveta, koji iako nema puno veze sa temom moze posluziti, ne skodi...

Ako vam muz otkrije prevaru od juce, prekjuce, pre 7 godina i saspe u lice to... A vi mu nonsalantno odgovorite:''Jes ti normalan jado, pa ja ne znam sta sam danas je(b)la a ne juce, prekjuce, pre 7 godina''
posle 7 godina i dalje pamtiš sve to:eek::eek::eek:?
svaka ti čast:mrgreen:

primenjujes taktiku vidim a mustro becka?:mrgreen:

mozda im brak up'o u onu krizu sto pisu po novinama da nastaje nakon 7 godina... Pa se ona izletela... :lol:
a jel se ta 7-ma godina racuna samo brak, ili veza ili i zajednicki zivot? Da pocnem da se preracunavam...:mrgreen:

p.s. I na kraju , mogu samo da zakljucim da ste me nasmejali ko niko, da mi je uskoro rodjendan, pozelela bi jednu ovakvu temu i ovkvu ekipu i komentare...

Bre, pa reč je o povređenoj muškoj sujeti - da je on najbolji, najlepši, najsavršeniji. To se teško prašta.
Pa to mu je i dokazala... Mozda mu je rekla:''Duso ja sam tebe prevarila samo da bi shvatila da si ti najbolji, najlepsi, najsavrseniji.''
čičak, reci kad ti je tačno rođendan...da ti otvorimo temu:D
Ebi ga bako, proso malopre...
Moze za novu godinu, da ne cekamo ceo krug...
:lol:

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

Oooo, aman zaman, dje, ba, zapjelo???
Voli te, želi da bude sa tobom - lepo i plemenito od njega. Razgovarajte, zakopajte to i mirna Bačka ( negde ima i izreka - mirna Bosna ). E, a ako on sada traži da klečiš na kukuruzu, sama napišeš svoje ime na stubu srama, ideš redom po rodbini i skrušeno, pognute glave, svima priznaš šta si uradila i od svih tražiš oprost... ili ne traži ništa od toga, a stalno kuka, spominje, nabija na nos... zahebi onda celu priču, tu onda života nema.
A i svi vi, što se graknuli što je prevarila, što je priznavala prevaru... :roll: ( doduše, pročitala sam samo prve 3 strane, ne znam kakvo je raspoloženje preovladalo na sledećim stranama ), pa vi što se snebivate kako je on njoj verovao, a ona ga 7 godina držala u lažnom uverenju da je verna ( valjda kao pas, šta li ), svi vi u jujujuju fazonu - zapitajte se da li ste toliki sveci! :rtfm:
Ebte, zaebala se žena pre 7 godina, sad je peče savest i pita se kako da prežive katastrofu, eeeej, katastrofu ( šta je onda Fukušima, ako je ovo katastrofa ) , a vi zapeli ovakva je, onakva je... :roll: Da vi'š kad se na kraju ispostavi da je on nju isto prevario jednom ( al nedeljno ) :roll:
Eeeee, svašta... da su bre meni ovakve brige, samo ovakve brige i da druge nemam - pa da se nauživam u životu i bračnoj nevernoj ljubavi i da lupam na sva zvona da sam srećna žena, supruga i majka :roll:

Тема са насловом ,,превара'' увек има небројено много кликова, што писања, што читања. И зато се увек волшебно створи на Крсти кад иста замре... ;)

Back