Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
SAMO JE JEDAN BANOVIĆ STRAHINJA
е Милка то се не рачуна њу су отели
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SAMO JE JEDAN BANOVIĆ STRAHINJA
Mene zanima jos jedna stvar - sta mislite o muskarcima koji znaju da im zena ima ljubavnika ili vise njih a odaberu da zive sa njom , zbog dece npr.. Iskreno cujem da i takvih primera ima i to ne mali broj.
е Милка то се не рачуна њу су отели
Rece Jug zena ga vara i to poprilicno, od prvog dana, i forumasi a pre svega forumnasice pohrlise u njegovu odbranu. Toliko grozote nad prevarama jedne zene. A gde su pitanja- zasto ga vara godinama ( smokljan, nesposobnjakovic, daleko od potencijala koji je njoj potreban...? sta to njeni "drugi", "treci" i "ini" ljubavnici vise nude od njega! Koliko "on" zadovoljava njene potrebe? Nije brak samo 'pljuniti" na brzaka i ostaviti je da brise "ispljuvak". Zena odlazi za osecanjima i onom ko pruza vise, bolje, kvalitetnije. Kod muskaraca je vaznija "recka" ukoliko su spoisobni da reckaju. Nazalost, "recka" ih sve manje interesuje. A prervara se moze sakriti od pogleda ali u osecanjima, odnosu sa muzem, deckom, svalerom ne moze. Jednom promenis, tesko se vracas sa istim osecanjiima. Prema tome drage moje dame i muskarcine malo je onih koji ne varaju ili ne razmisljaju o prevari. Stvar se svodi na pitanje: "sta ako nas vidi, primeti, otkrije, sazna..." Ako zelite da rizikujete, rizikujte, ako nema osecanja prema bracnom partneru odite dostojanstveno. Ruzno je kada neko uperi prst u zenu ili muskarca i kaze drugu, prijatelji- ovu sam "kresnuo" ili ovaj je bio "moj"/
Mene zanima jos jedna stvar - sta mislite o muskarcima koji znaju da im zena ima ljubavnika ili vise njih a odaberu da zive sa njom , zbog dece npr.. Iskreno cujem da i takvih primera ima i to ne mali broj.
Ako ti nju voliš i sve ostalo vam štima šta te briga šta drugi misle. Nećeš se valjda razvoditi zbog okoline već zbog sebe. I ostaćeš sa njom zbog nje a ne zbog dece.
pa da je ne voliš ne bi se ovolika rasprava ni vodila
pa da je ne voliš ne bi se ovolika rasprava ni vodila
Ja sam u braku bio sest god od cega me je zena varala bar 5 god i to sa vise njih. Te iste je ona unela u brak umesto miraza.Za sve to je znala njena majka koja ju je krila u njenoj kuci. I jos na kraju kada sam za sve to saznao mi moja zena sa kojom imamo i dete kaze kako ja nisam vaspitan za brak. Sta imate da kazete na to.
I zasto nama roditelji pre svega a I drustvo ne kazu sta je u stvari brak a ne da ulazimo u brak neinformisani a posle kuku lele. .
Ja sam u braku bio sest god od cega me je zena varala bar 5 god i to sa vise njih. Te iste je ona unela u brak umesto miraza.Za sve to je znala njena majka koja ju je krila u njenoj kuci. I jos na kraju kada sam za sve to saznao mi moja zena sa kojom imamo i dete kaze kako ja nisam vaspitan za brak. Sta imate da kazete na to.

Medjutim zamolio bih za cenjene forumase za konkretne odgovore i to jedan po jedan - dakle sta bi vi na mom mestu. Ali da po mogucstvu odgovori ne budu dvodmidleni, vec precizno - to i to, i to bez humora molim

Kako moze muskarac da voli zenu ako ta zena ima ljubavnika prema kome takodje ima emocije. To meni lici na sodomu I gomoru.I zasto nama roditelji pre svega a I drustvo ne kazu sta je u stvari brak a ne da ulazimo u brak neinformisani a posle kuku lele. Pa silni razvodi po Srbiji pa svasta. Pa meni je bre ljudi psiha bila bolja pre nego li sam I pomislio da se zenim nego sada. Ja s am imao I menjao devojke, ostavljale su me I to je ok. Varale su me I to je ok. Ali sam iskreno mislio da je brak nesto drugo , da je za sva vremena I da je bez prevara.
Може. Видиш да си волео све те године док те је варала....![]()
Може. Видиш да си волео све те године док те је варала....![]()
Hoce,reci ce.Imam i ja jedan istinit primer.Vrati se muz s posla ,zena sprema rucak i on je zamoli da sedne jer ima nesto da joj prizna.Ona sedne,ostavi sve na sporetu i on joj kaze"vidi ovako,hocu razvod,zaljubio sam se i ne mogu vise da zivim sa tobom.Nasao sam mladju i bolju.Jeste da smo u braku 25 godina,deca nam porasla ali ovako je najbolje"
Na to ona ustane,nasmeje se i kaze
"Sram te bilo.25 godina te varam sa rodjenim kumom,pa si uvek imao ispeglano,sredjeno,decu sam ti rodila i vaspitala a ti sad hoces da se razvodis""
Na te njene reci on dobije srcku i zavrsi u bolnici.
Toliko o iskrenosti![]()