gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Otvoreni brak je sra.nje... ako hoćeš slobodu, razvedi se. Pošteno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvoren brak je brak buducnosti, bar za moje neko bracno-ljubavno poimanje.
A da mnogo ljudi nadju i u 'zatvorenom' neki svoj smisao i lichno zadovoljstvo, ima i toga naravno, samo pomalo sumnjam u neku njihovu narocitu zivotnu srecu.
![]()
Nisu sve prevare sexualne prevare.
A sve se mogu nekako oprostiti dok sexualnu prevaru se ne oprashta tako lako.![]()
Ne znam zbog čega je seksualna prevara drugačija od emotivne...
Otvoreni brak je sra.nje... ako hoćeš slobodu, razvedi se. Pošteno.
Mislim da nikada nece postojati otvoren brak..
Kao sto nikada nece postojati svet bez mrznje...
To postoji samo na filmu.
Neznam ni ja, nisam ja neki prevarant...Ne znam zbog čega je seksualna prevara drugačija od emotivne...
Lakše se vari... sexualna. Mada, ko ima jak želudac i slab karakter, može da proguta i jednu i drugu.

Otvoreni brakovi posotje sirom planete,
mozda si mislio da nece nikad biti generalno prihvaceni kao nesto shta se podrazumeva, to moze biti.
.
.sexualnu prevaru bi ladno mogao da oprostim dok emotivnu teshko.
Pre jedno 30 godina je prikazan film koji se zvao "ZBOGOM EMANUELA" bas na tu temu....
Odlicno je opisana sudbina TOGA sto se zove "slobodan brak".
Film se zavrsava tragicno.
Cini ti se jer nisi ZENA !
Kad kazem zena mislim na pravu zenu sa emocijama prema partneru jer onda je
vezano i sexualno,
a ne prema materijalnim stvarima koje moze da izgubi sa njegovim odlaskom i
statusom bitnim za blizi i dalji komsiluk na papiru

Oprostio bi i emotivnu na kraju, ako bi se iskreno pokajala,![]()

Dobra stvar je otvoreni brak, milion mogucnosti postoji u njemu ...
Blajbinger pametniji si od filmova, kad si ti u nekom filmu ikad video sliku neke realnosti?
Filmovi se prave da bi ljudi uzivali gledajuci ih i placali za to.
Uopšte ne kapiram čemu brak, kao takav?
Van njega postoji bilion kombinacija, gde ne moraš da balansiraš i manevrišeš.
...Prevara u braku......
Ima RAZNIH PREVARA...
Nisu sve bracne prevare iste....
Ima onih skoro bezazlenih, pa do teskih, nekada smrtonosnih...
Prevara je jedno IZDAJSTVO.
Da li oprostiti izdajstvo ili ne - zavisi od situacije i trenutka...
Cak ni seksualne prevare nisu sve iste...
Ima onih "gimnastickih" koje traju samo jednu noc ili jedan put, pod dejstvom alkohola ili trenutka, a ima i onih koje traju dugo, nekada i mesecima i godinama...
Nekada, uz prevaru idu i planiranja razvoda, buducnosti sa drugim, a nekada, Boga mi, i fizicke likvidacije bracnog druga...
To je jos mnogo teze od samo fizicke prevare.
Uopšte ne kapiram čemu brak, kao takav?
Van njega postoji bilion kombinacija, gde ne moraš da balansiraš i manevrišeš.
Ne, nemora cak ni jednu suzu pustiti, dovoljno je nek iskreno vrati svoju ljubav na 'staro mesto'Kako ?
Da svaki dan kleci na kukuruzu 15 minuta, odrekne se gledanja crtaca i stalno ti govori ''da, muzicu''?

Ne delim tvoje mislejnje.
Vecina filmova odrazava neku realnost.
Svi klasici kinematografije su CISTA REALNOST.

Prevara = izdaja !
Nema bezazlenih.
Nema naivnih.
Prevara....
Te nijanse o kojima pričaš su daleko od ljubavi... zovi bre stvari pravim imenom.
Nemora biti nista sto se naziva brak ili slicno, no u partnerskom/zajednickom zivotu coveka i zene postoji nekoliko prelepih nijansi ljubavi koje je steta propustiti.
Ne, nemora cak ni jednu suzu pustiti, dovoljno je nek iskreno vrati svoju ljubav na 'staro mesto'![]()
Chista, prava, iskrena, duboka, nezna, topla, mocna, nebeska, unievrzalna, romanticna ljubav!
Sve je moguce kad se ima volje i razuma.Medjutim , nakon prevare emocionalne i sexualne dali zaista mislis da je moguce vratiti ljubav ''na staro mesto'' ? KOJE MESTO?
Daleko od istine!Da je postojala do prevare ne bi ni doslo. Tu je vec postojala PRAZNINA a tome se niko ne vraca .

'Nista' ne postoji u realnosti, svugde 'nesto' ima, samo treba malo napregnuti zrak i primetiti to.Mozda fizicki u nekim slucajevima ali mislim da bi to bilo ogromno PONIZENJE I BEDA za onog koji se boji da bude ostavljen i pristaje na NISTA .

Slazem se za prvi i treci pasus i to postoji u nekim odnosima dvoje , ne bas cesto ali postoji
Medjutim , nakon prevare emocionalne i sexualne dali zaista mislis da je moguce vratiti ljubav ''na staro mesto'' ? KOJE MESTO?
Da je postojala do prevare ne bi ni doslo . Tu je vec postojala PRAZNINA a tome se niko ne vraca . Mozda fizicki u nekim slucajevima ali mislim da bi to bilo ogromno PONIZENJE I BEDA za onog koji se boji da bude ostavljen i pristaje na NISTA .

J-bala vas prevara (da se izrazim srpski i razumljivo). J-bo ja mater onome ko je prvi upotrebio tu reč kao sinonim za seksualni odnos van braka.Čitam te i razmišljam...Misliš da je životni problem nedostatak seksa u braku? Ima li opravdanja prevari u tom slučaju?
![]()

Odustajem
Gluvi telefoni uz ''uporabu ZRAKA '' Mihal![]()