moja milica
Iskusan
- Poruka
 - 6.902

Ne razumem sta ona ima sa tom zenom i njenom porodicom i zasto bi isla tamo i njenom muzu prijavljivala bilo sta.
Sta ako bi taj muz poludeo, dohvatio pistolj i ubio je na licu mesta?
Ta zena verovatno ne bi osecala nikakvu krivicu, a vidim ni vi koji to zagovarate...
Jedino ispravno bilo bi da sa svojim muzem resi sta ima da resi.
Ovo sto vi zagovarate govori o zeni kao zlom bicu koje muskarca navede na razna zla i opachine, nekako deluje kao da su zene qoorve a muskarci bica bez mozga, karaktera, savesti...
Sta ona ima da resava sa tom zenom i da njoj dolazi na vrata. To govori o tome da svog muza vidi kao naivnu i nevinu zrtvu a nju kao usurpadoru, maldita, dios mio...
To je tako seljoberski da ja nemam komentar
Ona da je htela da joj napravi haos otisla bi pravo kod nje kuci ne bi je prvo zvala! Jeste glupo sto je zvala mislim ponizila se totalno ali ova je jos gluplje reagovala jos jadnije jao nemoj molim te malo sam ti ebala muza a sad nemoj moj brak da unistis,jadna ja imam dvoje dece! Mislim stvarno! A po celoj opstini trtljala kako ga voli i kako je boli uvo za muza,e pa kad je izbio skandal sto se nisu drzali zajedno i branili svoju VEEEEEEEEEELIKU LJUBAV?