prevara u braku

Ne razumem sta ona ima sa tom zenom i njenom porodicom i zasto bi isla tamo i njenom muzu prijavljivala bilo sta.
Sta ako bi taj muz poludeo, dohvatio pistolj i ubio je na licu mesta?
Ta zena verovatno ne bi osecala nikakvu krivicu, a vidim ni vi koji to zagovarate...
Jedino ispravno bilo bi da sa svojim muzem resi sta ima da resi.
Ovo sto vi zagovarate govori o zeni kao zlom bicu koje muskarca navede na razna zla i opachine, nekako deluje kao da su zene qoorve a muskarci bica bez mozga, karaktera, savesti...
Sta ona ima da resava sa tom zenom i da njoj dolazi na vrata. To govori o tome da svog muza vidi kao naivnu i nevinu zrtvu a nju kao usurpadoru, maldita, dios mio...:lol:
To je tako seljoberski da ja nemam komentar

Ona da je htela da joj napravi haos otisla bi pravo kod nje kuci ne bi je prvo zvala! Jeste glupo sto je zvala mislim ponizila se totalno ali ova je jos gluplje reagovala jos jadnije jao nemoj molim te malo sam ti ebala muza a sad nemoj moj brak da unistis,jadna ja imam dvoje dece! Mislim stvarno! A po celoj opstini trtljala kako ga voli i kako je boli uvo za muza,e pa kad je izbio skandal sto se nisu drzali zajedno i branili svoju VEEEEEEEEEELIKU LJUBAV?

O ovoj temi se moze posati,pisati i nikad nece biti dosta....
Nece biti jasno zasto to rade,a ni zasto nisu shvaceni...
Sve je to posledica detinjsva i odrastanja i zdravoj porodici ili ne....
:neutral:

Naravno da me ne mrzi...posledica odrastanja?
U kakvoj si porodici ziveo,da li su se roditelji svadjali ili ne, da li su razvedeni i kako su razvedeni,da li roditelji imaju ljubavnike....a,ako imaju sta su te mogli nauciti o postenju i postovanju svojih bliznjih.U zdravoj porodici ti ucis o svemu tome i koliko je to bitno,prvenstveno postovanje.

Naravno da me ne mrzi...posledica odrastanja?
U kakvoj si porodici ziveo,da li su se roditelji svadjali ili ne, da li su razvedeni i kako su razvedeni,da li roditelji imaju ljubavnike....a,ako imaju sta su te mogli nauciti o postenju i postovanju svojih bliznjih.U zdravoj porodici ti ucis o svemu tome i koliko je to bitno,prvenstveno postovanje.

a zdrava porodica je kad su ti roditelji zajedno i zive u harmoniji nema razvoda ljubavnika i td? jel
mislim ja znam da se ovo smatra zdravom porodicom

e sad moje pitanje je da li mislis da je onaj ko nije rastao u zdravoj porodici podlozniji varanju od onoga koji je ziveo u zdravoj porodici?

ništa nije strašno, jer je to situacija iz realnosti...koju ima - jebbem li ga...aj da kažem svaki treći, četvrti brak...
...nezadovoljni supružnici, pogodna situacija, pogled, reč sa neznancem ili još češće dobrim porodičnim znancem...i eto ti švaleraja...tera tako neko vreme, dok ne sazna supružnik...možda i ne sazna...ponekad ali uglavnom ponekad deca kao kolaterala...jednog dana se sve prekine i ostane samo gorčina...

...strašnio je što dete trpi...mogu da zamislim...ne rade domaći, ne pegla mu se odeća, jede neke splačine...

jooooj, baš si dobar!
U pravu je čovjek...ovo je vrlo česta situacija, stvar je u tome da će biti lakše kad se odlučiš: ili ćeš biti moralna ili ne. Ili ćeš presjeći agoniju na svoju štetu ili na štetu svoje porodice.
Ma kakva odluka je bolja od neizvjesnosti...(reče Meša)
Pretpostavljam ja da to prija...ta ludost, strast, šta li...ali heeeeej gdje ide tvoj život...zar dijete nije na prvom mjestu?
Pa i ja bih mogla tako, kao da je to problem...ali NEĆU. O tome se radi: NEĆU. Moraš odlučiti ko si i šta si kakav život želiš....

a zdrava porodica je kad su ti roditelji zajedno i zive u harmoniji nema razvoda ljubavnika i td? jel
mislim ja znam da se ovo smatra zdravom porodicom

e sad moje pitanje je da li mislis da je onaj ko nije rastao u zdravoj porodici podlozniji varanju od onoga koji je ziveo u zdravoj porodici?

Rec je o postovanju....npr.ako otac nije postovao i varao je majku. kavo ce misljenje imati cerka o svim ostalim muskarcima?

Potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da se postavim i da prekinem tajnu vezu u kojoj sam. Takodje mi je potrebno da znam i da li je to pametno.
U braku sam 7 godina i imam sina od 2. Brak mi je stabilan, ali u muza vise nisam zaljubljena. Muz od kako je osetio da sam se odljubila od njega (to nema veze sa upoznavanjem novog coveka) je ispravio neke svoje osobine koje su mi smetale. Sve je to funkcionisalo u redu dok se nisam zaljubila u takodje ozenjenog coveka koji je u vrlo slicnoj situaciji. U tajnoj vezi smo oko godinu dana, iako sam se ja dugo neckala. Od tada, on je postao centar mog zivota. Muza i dete sam zapostavila i srecna sam samo u trenutcima kada smo zajedno. Ostalo se svodi na cekanje telefonskih poziva i cekanje da se vidimo. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta drugo. Mrzim taj osecaj i pokusavala sam to da prekinem razgovorom, ali nisam imala dovoljno snage. Mislim da niko od nas nije u stanju da se razvede. Ja zbog svog i njegovog deteta, muza koji mi je veliki prijatelj, mojih roditelja... On takodje...
Molim vas pomozite mi i recite kako ovo da prekinem ili sta uopste da radim...Nikom ne mogu da se poverim o ovome pa mi je jos teze. Pod strasnim sam stresom

Recept za pravi potez je jednostavan, Zamisli da su uloge izmenjene, odnosno , da je tvoj muz na tvom mestu, a ti na njegovom, i uradi upravo ono sto bi zelela da uradi on , kada bi imao vezu van vaseg braka,

ako bi najvise volela da ti iskreno sve kaze i da se rastanete, tada tako i uradi, ali ako ne bi volela da se tebi desava ono sto ti njemu sada cinis , onda budi covek, pa raskini tu "strasnu vezu", i vrati se porodici

ako, pak , od ljubavi ili postovanja izmedju tebe i muza nije ostalo ni traga, onda rasturaj brak bez obzira na "svalera"

Potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da se postavim i da prekinem tajnu vezu u kojoj sam. Takodje mi je potrebno da znam i da li je to pametno.
U braku sam 7 godina i imam sina od 2. Brak mi je stabilan, ali u muza vise nisam zaljubljena. Muz od kako je osetio da sam se odljubila od njega (to nema veze sa upoznavanjem novog coveka) je ispravio neke svoje osobine koje su mi smetale. Sve je to funkcionisalo u redu dok se nisam zaljubila u takodje ozenjenog coveka koji je u vrlo slicnoj situaciji. U tajnoj vezi smo oko godinu dana, iako sam se ja dugo neckala. Od tada, on je postao centar mog zivota. Muza i dete sam zapostavila i srecna sam samo u trenutcima kada smo zajedno. Ostalo se svodi na cekanje telefonskih poziva i cekanje da se vidimo. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta drugo. Mrzim taj osecaj i pokusavala sam to da prekinem razgovorom, ali nisam imala dovoljno snage. Mislim da niko od nas nije u stanju da se razvede. Ja zbog svog i njegovog deteta, muza koji mi je veliki prijatelj, mojih roditelja... On takodje...
Molim vas pomozite mi i recite kako ovo da prekinem ili sta uopste da radim...Nikom ne mogu da se poverim o ovome pa mi je jos teze. Pod strasnim sam stresom

Prvo da te nagrdim kako si to mogla da dozvolis sebi!!!!!!!!!!!!!:dontunderstand:
A sada moje misljenje ZALJUBLJENOST prolazi a posle toga ostaje postovanje obaveze melanholija i ljubav odredjenog tipa:
PREMA DETETU
Sramoto jedna samoziva ti izgleda volis samo mu.a od labuda a nevolis ni sebe.
Pogledaj se u ogledalo pa odluci sta je za tebe dobro a sta lose........
Veruj u ljubav jer ljubav je sve......CAO.....:ok:

Nemam neki konkretan savet za doticnu gospodju.
Malo mi je mucno kad citam da je sansa za uspeh braka (bez varanja) 50%, ako i toliko. Stvarno obeshrabrujuca brojka za nas koji jos nismo u tim vodama.
Sto se konkretnog problema tice, neka razmisli da li zaista zeli da ostane sa muzem kog ne voli i moze li sebe da zamisli za 10 godina sa njim? Sad ipak moze da se razvede i mozda nadje srecu sa svalerom, jos je mlada. A i muz moze da nadje neku bolju, tj. neku koja bi m,u bila verna i s kojom bi mu blio bolje. Ako ne moze bez tog tipa, onda je bolje da zagrize i skoci. Ako ne moze ni da se razvede ni da ga ostavi, onda ne vidim sta uopste hoce, kakav savet? Treceg nema...
A deo sa zapostavljanjem deteta ne bih komtarisala, bila bih previse gruba.

Ако си ти срећна ако си запоставила дете, је6еш мужа, уствари не је6еш, ал си свеколико радосна и срећна и свесна да тиме запостављаш дете зарад неког тамо, не знам, твоје дете, твој живот. И да се не разведеш, наићи ће други, па трећи о чијем ћеш .чежњиво маштати и који ће ти бити важнији од породице.
Нема ти помоћи.
Ја мислим да је ствар у васпитању и твојој незрелости.

Lako je biti pametan dok se ne nađemo u istoj situaciji... i ja sam delila bezbroj saveta svojim drugaricama, čak sam ih na neki način i osuđivala..
Međutim, kao moj muž često kaže: ,,to što mora da se desi to će se i desiti,,. Po mom mišljenju svako treba da ima prioritete u životu. Teško je održavati harmoničan brak kada u njemu nema više strasti...
Ponekad smo toliko željni toga da smo u stanju da prokockamo to što imamo. O tome treba razmisliti, dali povremno viđenje vredi toliko da zbog toga srušimo sve oko sebe?!
Verovatno ti nisam pomogla.. odgovor na tvoja pitanja znaš jedino ti sama.
Iako se nisam pokajala zbog toga što sam uradila, rešila sam da ne rizikujem sve što je vec uhodano zbog malo nežnosti.

U slobodno vreme mozes da radis sta zelis,svako ima pravo da radi od svog zivota sta mu je volje...Ali da zapostavljas dete???????????? Dozvoli,molim te.To je malo bice koje ne ume da se stara o sebi.Sa ljubavnikom radi sta hoces i kako hoces ali dete NE SMES ZAPOSTAVITI.:dash::dash::dash::dontunderstand: kako neko moze zapostaviti sopstveno dete zbog ljubavnika.

Dotična nestala dama tvrdi da ima stabilan brak,pa se pitam laže li tako dobro samo sebe.Ipak,ko smo mi da sudimo bilo kome?
Postoji li zaista suvremena Ana Karenjina(koja pri odlasku Vronskom pokriva otkrivene nogice malog sina)?
I šta znači rasturiti dva braka da bi se formirao treći- koji bi se opet rasturio u nekoj drugoj danoj prilici,stranputici ili bijegu u neko novo ludilo ljubavi koja to nije(a kad to saznamo,obično je kasno)

Malecni offtopic:

"1. Jelenizacija
Najnovija reklamna kampanja za Jelen Pivo zove se jelenizacija i verujte mi da nisu mogli savršenije ime da odaberu.
Opšte je poznato da prave jelene krase predivni rogovi i zato veliki deo srpske muške populacije koja sedi ispred prodavnice i ispija Jelen pivo dobija rogove.
Neki drugi Srbi, antipivski orjentisani rado se za to vreme zabavljaju sa njihovim ženama.
"

:)

Back