prevara u braku

Da joj dam konstruktivno rijeshenje...

evo joj konstruktivna recenica pa nek' sama konta...

ko hoce nadje nacin,ko nece nadje razlog...

tako da je opet do nje,da je htjela da prekine to,ne bi "pokushala" vec bi prekinula...cak i ja koja nemam ni mrvicu majcinskih fazona u sebi znam da ne bih dijete svoje zakinula za sekundu svoje paznje,a kamoli ga zapostavila...a ona je toga svjesna,ali izgleda da joj to nije dovoljan motiv...

i shta konstruktivno ja da kazem?

Blah...svi mi to ne bi smo nikada uradili i svima nam je to neprihvatljivo.
Ipak, reci cu nesto sto ce mnogima da zasmeta, ali prosto jeste tako.
Dok god se ne nadjete u njenoj situaciji, vrlo je tesko govoriti sta bi ste, a sta ne biste sebi dozvolili.
Ona nije potpuno izgubljena jer je svesna da zbog toga sto radi zapostavlja dete. Ali prosto nema snage da tu vrtesku prekine.
Ukoliko je situacija takva da ni taj covek ne moze ili ne zeli da se razvede, onda je najbolje da proceni dokle je spremna da ide u tom propadanju u zelji za njim.
Mislim da je od njega stvorila neku vrstu opsesije. Moguce je da bi za njih dvoje najbolje resenje bilo da se razvedu i krenu zajedno od pocetka, ako osecaju da je to medju njima toliko jako i duboko. To jeste resenje koje bi mnoge zabolelo, ali ni nastavak sadasnje situacije nece doneti nista dobrog.

Drugo, po meni pamentije resenje je da oni dogovorno prekinu ovakav odnos na neki period. To ce joj dati vremena da pati, ali i da se povrati i realno sagleda sta gubi ili ne gubi.
Mozda i da zakljuci da je sve sto sadasnji odnos cini fantasticnim i tako zanosnim, zapravo nemogucnost da tog coveka zaista i potpuno upozna, da pripada samo njoj i da mu da vremena da joj se kroz par godina smuci...... ili otkrije neku njegovu osobinu koju u trenutnom zanosu ne moze da vidi.

Brajane, ima i u tom tvom neceg, ali ljudi moraju da budu svesni da postoje oni koji ispastaju ni krivi ni duzni. Odrasle osobe poznaju sebe dovoljno da znaju na koje korake smeju da se odluce. Nemam dete i daleko sam od price o braku uopste, ali uz mladje bracu i sestre znam kako su nemocni i zeljni paznje na koju, uostalom, imaju pravo. Ja sam rekal u prvom postu na ovoj temi da necu da komentarisem samu prevaru upravo iz tvojih razloga, ali mi je nepbjasnji deo sa detetom. Prema njenu ljubav ne moze da se ugasi i treba da je jaca od svega na svetu.

a zašto potvrdjuješ nešto, kada se nisi našla u sličnoj situaciji, niti upaljačica i ako piše o tome, ne poznaje materiju, jer je nije ni doživela

Joj,joj...kad bi svi pisali samo o onome shta smo dozivjeli malo bi ljudi na bilo koju temu shta reklo...z:mrgreen:

ja pokushavam samo da podcrtam jedinu stvar u kojoj ce mozda naci i motiv i zelja i rijeshenje ovog problema sama sa sobom...a to je njeno dijete...

rekla sam ja kao i Stronci shto je sad napisao nek' se razvede...pa je bilo bla,bla razvod ovo,razvod ono...
ona je sama rekla da je pokushala prekinuti da nije uspjelo...i sad moj odgovor na temu treba biti,prekini sa shvalerom?...

Potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da se postavim i da prekinem tajnu vezu u kojoj sam. Takodje mi je potrebno da znam i da li je to pametno.
U braku sam 7 godina i imam sina od 2. Brak mi je stabilan, ali u muza vise nisam zaljubljena. Muz od kako je osetio da sam se odljubila od njega (to nema veze sa upoznavanjem novog coveka) je ispravio neke svoje osobine koje su mi smetale. Sve je to funkcionisalo u redu dok se nisam zaljubila u takodje ozenjenog coveka koji je u vrlo slicnoj situaciji. U tajnoj vezi smo oko godinu dana, iako sam se ja dugo neckala. Od tada, on je postao centar mog zivota. Muza i dete sam zapostavila i srecna sam samo u trenutcima kada smo zajedno. Ostalo se svodi na cekanje telefonskih poziva i cekanje da se vidimo. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta drugo. Mrzim taj osecaj i pokusavala sam to da prekinem razgovorom, ali nisam imala dovoljno snage. Mislim da niko od nas nije u stanju da se razvede. Ja zbog svog i njegovog deteta, muza koji mi je veliki prijatelj, mojih roditelja... On takodje...
Molim vas pomozite mi i recite kako ovo da prekinem ili sta uopste da radim...Nikom ne mogu da se poverim o ovome pa mi je jos teze. Pod strasnim sam stresom

Ova situacija mi je vrlo poznata iz bliskog okruzenja.... postoje razlicite opcije, bez obzira koliko situacija izgleda bezizlazna, i naravno svaka ima svojju cenu. Sto bi rekli , ne moze nesto za nista, ili ti nista za nesto....

Najvaznije bi bilo da se malo distanciras od svog ljubavnika, i budes sama sa sobom, kako bi se pozabavila sobom i svojim osecanjima. Svaka odluka donesena u grcu emocija, afekta ili u bilo kakvom emocionalnom stresu, gotovo sigurno je pogresna. U tom periodu ce se kod tebe pojaviti odogvor na tvoju dilemu, a onda treba skupiti hrabrosti i sprovesti je u delo, bez obzira kakva bila.
Nama sa strane moze izgledati pogresno, ali to je tvoj zivot i ti ces ziveti sa njom...
U slucaju koji je meni blizak i poznat, brak se raspao, jer je suprug saznao za te varijante , i shvatio da stvari vise ne mogu da se krpe....
U svakom slucaju, znaj da nisi sama, cesto se desava, i srecno!

Ne mogu da verujem kakve savete joj dajete
Pa ona je vec prevarila muza, i kao sada reba da se samo predjepreko toga?!?!?!ALO BRE!
NEMA goovo je, ako si prevarila i ako hoces da budes to sto jesi, gotovo je. Kakvo dete, kakav muz. Jednom kada izdas gotovo je. Uzas. nadam se da ce da muz sazna sto pre, sa kakvom osobom je.

Ne mogu da verujem kakve savete joj dajete
Pa ona je vec prevarila muza, i kao sada reba da se samo predjepreko toga?!?!?!ALO BRE!
NEMA goovo je, ako si prevarila i ako hoces da budes to sto jesi, gotovo je. Kakvo dete, kakav muz. Jednom kada izdas gotovo je. Uzas. nadam se da ce da muz sazna sto pre, sa kakvom osobom je.

Svet nije crno ili belo, postoje i nijanse. ;)

Potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da se postavim i da prekinem tajnu vezu u kojoj sam. Takodje mi je potrebno da znam i da li je to pametno.
U braku sam 7 godina i imam sina od 2. Brak mi je stabilan, ali u muza vise nisam zaljubljena. Muz od kako je osetio da sam se odljubila od njega (to nema veze sa upoznavanjem novog coveka) je ispravio neke svoje osobine koje su mi smetale. Sve je to funkcionisalo u redu dok se nisam zaljubila u takodje ozenjenog coveka koji je u vrlo slicnoj situaciji. U tajnoj vezi smo oko godinu dana, iako sam se ja dugo neckala. Od tada, on je postao centar mog zivota. Muza i dete sam zapostavila i srecna sam samo u trenutcima kada smo zajedno. Ostalo se svodi na cekanje telefonskih poziva i cekanje da se vidimo. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta drugo. Mrzim taj osecaj i pokusavala sam to da prekinem razgovorom, ali nisam imala dovoljno snage. Mislim da niko od nas nije u stanju da se razvede. Ja zbog svog i njegovog deteta, muza koji mi je veliki prijatelj, mojih roditelja... On takodje...
Molim vas pomozite mi i recite kako ovo da prekinem ili sta uopste da radim...Nikom ne mogu da se poverim o ovome pa mi je jos teze. Pod strasnim sam stresom

ne mozes da se razvedes izmedju ostalog zbog deteta...to je ok...istovremeno kazes da si dete zapostavila.
dakle, posveti se vise detetu, da ono ne ispasta, a za sada ne vuci nikakve poteze ni sa muzem ni sa svalerom. pa nek ide dok ide.

ps. Di i Lajterka : Dajte malo konjstruktivnih rešenja, a manje hejta
O daaa, sledom logike mladog neuma stvarno vam moram reci da sirite hejt. Anonimna, izlaz lezi samo u samoubistvu. Ipak takvog svahlera vise neces naci a dete i muz nece nestati sa lica zemlja. A jeee...
Kao sto rece Guja u zivotu nista nije crno belo, vec su sve to nijanse nekog sivog. Probaj da iskombinujes nesto sa jos jednim svalerom. Cisto da vidis koliko ce ti to vremena naknadno oduzeti.
Neko ovde rece opsta pravila su sranje, ovde se uopste ne radi o opstim pravilima vec o patetici morala.
Ako vec pravis sranje pravi sranje, a ne ponasaj se oce kaki nece kaki. Pogotovo sto nije u skladu sa godinama u kojima se nalazis.
ne mozes da se razvedes izmedju ostalog zbog deteta...to je ok...istovremeno kazes da si dete zapostavila.
dakle, posveti se vise detetu, da ono ne ispasta, a za sada ne vuci nikakve poteze ni sa muzem ni sa svalerom. pa nek ide dok ide.
Pa nek ide dok ide. :lol: Pa i ti je teras u samoubistvo. Patetika morala je ce je jednog dana pojesti.
Mada, ubedljivo najveci biser ovog posta je gde je napisala kako je ona pod stresom. Izgleda su potresi od tih njenih orgazama zesci.

Ako znaš da u toj vezi nema budućnosti, i ako vaša ljubav nije toliko jaka da podnesete razvode, suze, osude okoline...onda to nije vredno..znaš da nije.
Zašto strast za nekim da sruši jednu porodicu?
Zašto da ne prekineš to mučenje isčekivanja da zazvoni telefeon, to mučenje skrivanja...koja je cena toga? Tvoje sreće u pola sata njegovih dodira?
I samo tvoje sreće, a opet nesreće i tvoje, tvoga muža i najbitnije deteta. To malo biće ne zna šta se dešava, i ne zna šta je mami...i ne treba ni da zna. Ni jedan tvoj problem. Nije zaslužilo.
A ovako, zar ne bi bilo divno osloboditi se toga, dati mužu koji se iz tvog posta vidim, trudi..ništa nije samo greška jedne osobe, znam, ali dvoje je potrebno da se to reši.
Razgovaraj sa mužem..prekini vezu sa tim čovekom jer nemaš ništa od toga ako već znaš da se niko neće razvesti...samo svesno ili ne, povređuješ ljude oko sebe.
Ako sa svojim mužem misiš da ne možeš više, razvedi se i to je za ljude.
I budi mama, prava divna mama. Znam da možeš. A ko će biti tvoj partner za 5-10 godina..., nije uopšte toliko bitno, sve dok ne ugrožava tvoj odnos sa detetom.

Како мени припадне мука кад чујем овако нешто.
Патетика је присутна у свакој речи.
А у ствари си ти срећна.
Нешто се коначно дешава теби.
Јер да ниси и да имаш имало гриже савести, не би могла да уживаш у загрљају швалера.
Не би запоставила дете. (дете од две године коме је најпотребнија мајка z:cry:)
А најјаче ми је то што нећеш да се разведеш јер нико нема снаге за то.
За почетак, кад видиш џак од 50 кила не дижи га ако не можеш да га носиш.
Да ли си се икад запитала колико је непоштено према твом мужу што нећеш да се разведеш од њега?
Да ли си помислила да је он заслужио да буде срећан, да не живи у лажи?
Себична си до крајњих граница.

Kako je lako drugima suditi. Pogotovo iz perspektive 20-togodišnjaka.
Svi mi znamo šta je ispravno i moralno, ali se nekad neke stvari dese i mimo su naše kontrole.
Nikad ne reci Nikad, može se desiti svakome.

Prvenstveno trebaš da sedneš i razmisliš.
Mislim da nije toliko problem taj drugi, nego tvoje nezadovoljstvo u braku, odnosno to što muža više gledaš kao prijatelja kog voliš, nego kao muža.
A taj drugi se samo našao kao nešto novo, zanimljivo, promena...
Ako si spremna za prekidanje te druge veze, samo saseci, nema tu razvlačenja i objašnjavanja, to ne vodi prekidu.
I onda s mužem probaj da obnoviš vezu, popričajte, vratite se malo u prošlost, setite se šta ste voleli zajedno da radite, u čemu ste oboje uživali... probajte opet.
Ako ne ide ni to, mislim da ste spremni da svako krene svojim putem.
Od reci do reci se slazem sa Gagigujom.Ovde su skoro svi odgovori bili krajnje dobronamerni za tebe,anonimna.
Ali,ja cu otici korak napred,sa jednim primerom koji je stvaran,i nemoj misliti da se ovakve stvari uvek desavaju drugima,a ne nama samima:
Zena posle samo par godina vara muza,zaljubi se kao ti.Pocne da vaga-hocu-necu,ovako cu,onako...Muz izadje iz kuce da kupi nesto,ona ostane sa detetom,dodje svaler tek da se vide.Dete ugura ulozak od hemijske olovke u steker:eek:
I kosica na toj maloj glavici je sprzena ostala.Ne zelim APSOLUTNO nikom ovo,jer sam prvenstveno osetljiv covek,i razumem sve,ne osudjujem,ali upozoravam dobronamerno.
A ti anonimna razmisli da li da uopste gubis vreme citajuci nase ogovore ili da hitno prekines sa tom ludorijom o nesrecnoj tajnoj ljubavi!!!!!!!

Razmisli da li je vredno da upropastis brak zbog neke tamo avanture,a cak i da se razvedes i odes sa tim drugim covekom,mozde ces se i od njega ``odljubiti`` jednom pa ces otici sa trecim ili????A pri tom imas malo dete,koje tek treba da krene da shvata stvari i da udje u stvarni svet,a sva ta situacija moze da ga zbuni.....ne dozvoli da dete ispasta.
Ne znam sta da ti kazem, uradi kako mislis da je dobro, neka tebi bude lepo, ali nemoj da povredis druge ljude a pre svega svoje dete....Srecno.z:)

Pa da i tako svaki put kad se zaljubiš....zaljubiš i odljubiš.....i tako u krug....ne osuđujem te, nemam ja prava na to... ali razmisli šta dobijaš a šta gubiš...nisi valjda mislila da ćeš celoga života biti zaljubljena u svog muža to je nemoguće...a ti čim si prestala biti zaljubljena u njega, našla si drugog.....i još kažeš kako si zapostavila porodicu.....ajd muža, to mogu i da razumem... ali zašto dete!? Pa nije taj čovek važniji od tvog deteta...alo ženo osvesti se malo....prekini to kako znaš i umeš ako već i sama znaš da od toga nema ništa...od muža imaš neku podršku,sigurnost,dete, imate dosta toga zajedničkog...a šta imaš od ovog? slatke reči s vremena na vreme i kres....ne mogu se ta dva porediti....ajd zdravo....

Svet nije crno ili belo, postoje i nijanse. ;)

Tačno je da postoje nijanse, ali te nijanse često znaju da budu samo izgovor.

Iskreno, brak je za mene daleka budućnost, i ma kako ga ja zamišljao, sigurno ću se mnogo iznenaditi kada budem oženjen i počeo da živim tim životom.
Ali, kao što pročitah ovdje, da svaki 3, 4 brak ima ovu priču (mislim samo na ovaj dio sa varanjem)...pa koga to može ohrabriti da jednog dana stupi u brak?
Pa samo kada pomislim da mi se npr. desi da me žena (i majka mog djeteta) može varati punih godinu dana a da ja i tome ništa ne znam...pa preplavi me bijes kao da mi se stvarno desilo.

A ovdje njoj dijelimo savjete...:bljak:
Što nije postavila temu kada se lomila da li da prevari muža i zapostavi dijete?
Kako to nije bila dovoljno stresna situacija?

P.S. 'ladno popizdjeh pred kraj posta...:(

Hhahahah ma ko nije sposoban za brak ne mora ni da ulazi u njega......a ne da posle povredjuje dete i druge ljude...ajde desi ti se sex 1-2 puta sa nekim i prevaris supruznika ali da varas konstantno i jos se ``zaljubis`` to mi je malo nerazumnjivo.....ma sve ovo je shit necu da se nerviram pozzzzzzzzzzzzzzz.

Iskreno, brak je za mene daleka budućnost, i ma kako ga ja zamišljao, sigurno ću se mnogo iznenaditi kada budem oženjen i počeo da živim tim životom.
Ali, kao što pročitah ovdje, da svaki 3, 4 brak ima ovu priču (mislim samo na ovaj dio sa varanjem)...pa koga to može ohrabriti da jednog dana stupi u brak?
Pa samo kada pomislim da mi se npr. desi da me žena (i majka mog djeteta) može varati punih godinu dana a da ja i tome ništa ne znam...pa preplavi me bijes kao da mi se stvarno desilo.

Što nije postavila temu kada se lomila da li da prevari muža i zapostavi dijete?

Ajde opusti se. Varace te duze od godine a neces znati :lol:
Mislim, kad procitam ovo "majka MOOOOOOG deteta" .....
oces da kazes ustvari: svetica, svetiteljka, neparachnaja djeva
Ljudi ostaju zivi ljudi sa svim svojim potrebama i kad udju u brak i kad rode decu, a sex i emocije uvek su mocno oruzje, jer nazalost, ljudska bica nisu savrsena i mogu da padnu u svakakva iskushenja.
Ne kazem da ce se to desiti tebi, niti da se desava u svakom braku, naravno da ne.
Ali se desava dovoljan broj puta da zakljucimo ovo sto pre toga rekoh.
I uvek i svakom preporucujem da se najpre pogleda u ogledalo, ali dobro i duboko pre nego sto krene sa drvljem, kamenjem i cuvenom recju "nikada"

Jest u pravu si, sad se ni meni više ne udaje, kad su me ovi ovde, toliko prosvetlili i ubedili da ću biti varana sve u 16....;):p

Naravno, u celoj njenoj prici nas sve pogadja njeno priznanje da zbog svoje strasti zapostavlja svoje dvogodisnje dete. To nije nista bolje nego kad bi ga zapostavljala zbog neke druge strasti ili poroka poput kocke, alkohola ili droge.
Pod uslovom da tema nije fora, samo to priznanje govori o tome da je svesna koliko je to razorno po nju. Jer, moram ipak da napomenem ma kako to glupo zvucalo....sta god odrasli ljudi rade u svojim brakovima i zivotima, njihova deca i njihove porodice to ne smeju da trpe, ili neka onda ne rade ono za sta nisu emotivno zreli i sposobni.
A ako se u takvu situaciju ipak uvale, neka dobro procene da li je u pitanju samo strast i zanos koji mogu biti destruktivni i povrediti mnoge oko njih, ili je to mozda ona prava i jedina ljubav zbog koje mozda i vredi zrtvovati mnogo toga.
Sta je u njenom slucaju, to moze da proceni samo ona

Ajde opusti se. Varace te duze od godine a neces znati :lol:
Mislim, kad procitam ovo "majka MOOOOOOG deteta" .....
oces da kazes ustvari: svetica, svetiteljka, neparachnaja djeva
Ljudi ostaju zivi ljudi sa svim svojim potrebama i kad udju u brak i kad rode decu, a sex i emocije uvek su mocno oruzje, jer nazalost, ljudska bica nisu savrsena i mogu da padnu u svakakva iskushenja.
Ne kazem da ce se to desiti tebi, niti da se desava u svakom braku, naravno da ne.
Ali se desava dovoljan broj puta da zakljucimo ovo sto pre toga rekoh.
I uvek i svakom preporucujem da se najpre pogleda u ogledalo, ali dobro i duboko pre nego sto krene sa drvljem, kamenjem i cuvenom recju "nikada"

Pa to ''majka mog djeteta'' treba da pojasni njenu posebnost za mene, ne njenu svetost, a posebno ne nevinost ;)
Mislim, mogu ja imati mnogo djevojaka, ali ne vidim u svakoj od njih potencijalnu, pazi sad, evo ga opet, majku mog djeteta.
Mislim, trenutno ne vidim ni u jednoj, niti to i tražim :mrgreen:

Naravno, nikada ne reci nikad, ali bar mogu da se trudim da mi se to protiv čega sam nikada i ne desi.
A ne, znaš kako, ja sam čovjek, imam svoje potrebe, a nisam vala ni savršen, pa me nemojte osuđivati što ću sad malo da varam ženu...ah te moje potrebe, a ja se grešan, ne mogu nikako suzdržati.

Jest u pravu si, sad se ni meni više ne udaje, kad su me ovi ovde, toliko prosvetlili i ubedili da ću biti varana sve u 16....;):p

To bi bilo isto kao kad bi te mi ubedjivali da vozeci automobil nece i ne moze da ti se desi nista od groznih stvari o kojima svaki dan citas u rubrici crna hronika.
Naravno da moze, ali zbog jedne takve mogucnosti, cak izvesnosti, nijedan pametan covek nece prestati da vozi auto.

Back