Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Da joj dam konstruktivno rijeshenje...
evo joj konstruktivna recenica pa nek' sama konta...
ko hoce nadje nacin,ko nece nadje razlog...
tako da je opet do nje,da je htjela da prekine to,ne bi "pokushala" vec bi prekinula...cak i ja koja nemam ni mrvicu majcinskih fazona u sebi znam da ne bih dijete svoje zakinula za sekundu svoje paznje,a kamoli ga zapostavila...a ona je toga svjesna,ali izgleda da joj to nije dovoljan motiv...
i shta konstruktivno ja da kazem?
Blah...svi mi to ne bi smo nikada uradili i svima nam je to neprihvatljivo.
Ipak, reci cu nesto sto ce mnogima da zasmeta, ali prosto jeste tako.
Dok god se ne nadjete u njenoj situaciji, vrlo je tesko govoriti sta bi ste, a sta ne biste sebi dozvolili.
Ona nije potpuno izgubljena jer je svesna da zbog toga sto radi zapostavlja dete. Ali prosto nema snage da tu vrtesku prekine.
Ukoliko je situacija takva da ni taj covek ne moze ili ne zeli da se razvede, onda je najbolje da proceni dokle je spremna da ide u tom propadanju u zelji za njim.
Mislim da je od njega stvorila neku vrstu opsesije. Moguce je da bi za njih dvoje najbolje resenje bilo da se razvedu i krenu zajedno od pocetka, ako osecaju da je to medju njima toliko jako i duboko. To jeste resenje koje bi mnoge zabolelo, ali ni nastavak sadasnje situacije nece doneti nista dobrog.
Drugo, po meni pamentije resenje je da oni dogovorno prekinu ovakav odnos na neki period. To ce joj dati vremena da pati, ali i da se povrati i realno sagleda sta gubi ili ne gubi.
Mozda i da zakljuci da je sve sto sadasnji odnos cini fantasticnim i tako zanosnim, zapravo nemogucnost da tog coveka zaista i potpuno upozna, da pripada samo njoj i da mu da vremena da joj se kroz par godina smuci...... ili otkrije neku njegovu osobinu koju u trenutnom zanosu ne moze da vidi.

Pa i ti je teras u samoubistvo. Patetika morala je ce je jednog dana pojesti.
)