- Poruka
- 122.100
pita me keva sta sam se zablenula u ekran ...a ja listam ovu temu ...pa joj rekoh o cemu se radi a tek ce ona: a kako je stigla da nadje svalera pored tako malog deteta (obaveza) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pita me keva sta sam se zablenula u ekran ...a ja listam ovu temu ...pa joj rekoh o cemu se radi a tek ce ona: a kako je stigla da nadje svalera pored tako malog deteta (obaveza)![]()
ja se vise cudim ne tom kako je nasla vremena nego kako je uopste dosla u fazu da se iskazuje kao zena.....ja sam, kad mi je sin bio mali bila potpuno okrenuta njemu i porodici da me niej bilo briga ni kako izgledam ni da li sam sexi kao zena, instinkt je toliko jak, nega, ljubav i briga sjedinjeni da mi uopste nije jasno kako neke zene mogu biti toliko inferiorne.....ajd, kad dete naraste i ne zahteva toliko nege i paznje, razumem......ja se vise cudim ne tom kako je nasla vremena nego kako je uopste dosla u fazu da se iskazuje kao zena.....ja sam, kad mi je sin bio mali bila potpuno okrenuta njemu i porodici da me niej bilo briga ni kako izgledam ni da li sam sexi kao zena, instinkt je toliko jak, nega, ljubav i briga sjedinjeni da mi uopste nije jasno kako neke zene mogu biti toliko inferiorne.....ajd, kad dete naraste i ne zahteva toliko nege i paznje, razumem......

cuti do malo pre je o ovomeme pricala nego de sve da vam iskucam to... do sutra...
ali ti si to kratko i jasno rekla
javljalju se na ovu temu razni ljudi, neki su iskusni, neki nisu, ali su se svi slozili i moze se reci da misle isto, dale kada neko ko nema dece i neko ko ima dele isto misljenje na ovu temu, pa sta dalje reci...al na zalost uvek ima i uvek ce biti izuzetaka kao sto je postavljacica, i gorih
upravo tako. Jos samo nam se javi postavljachica. Dakako, kad bude stigla i mogla od silnijeh obaveza 
Ali ono što mene zbunjuje, iako nema veze sa temom, jeste to što znam poneki broj mladih tata, koji jednostvano reše da sreću potraže negde drugde kad im neko počne njakati po celu noć u sobi od grčića i kad im žena prestane posvećivati dovoljno pažnje i nege..
Da li se njima takav čin možda opravdati?
Jer oni ipak nisu nosili to dete u u trobi 8-9 meseci i nisu ga dojili i uspostavili tu vezu sa klinčetom..
Da li i koliko utiče dolazaka malca međ' svet na očeve?
Heh, baš me interesuje...
Da li oni odma' uspostave vezu ili je ipak potreban neki vremenski period?!

Ali ono što mene zbunjuje, iako nema veze sa temom, jeste to što znam poneki broj mladih tata, koji jednostvano reše da sreću potraže negde drugde kad im neko počne njakati po celu noć u sobi od grčića i kad im žena prestane posvećivati dovoljno pažnje i nege..
Da li se njima takav čin možda opravdati?
Jer oni ipak nisu nosili to dete u u trobi 8-9 meseci i nisu ga dojili i uspostavili tu vezu sa klinčetom..
Da li i koliko utiče dolazaka malca međ' svet na očeve?
Heh, baš me interesuje...
Da li oni odma' uspostave vezu ili je ipak potreban neki vremenski period?!
eh moje iskustvo....samo nemoj da te ubije u pojam....mene je moj bivsi muz varao dok sam jos dojila, posle sam saznala....a kad mu je druga zena bila trudna pokusao je da mi iskamci sexa....missim sta reci, ima i toga.....naravno, ni zena ne gaji odmah beskrajnu ljubav kad se dete rodi i ispretumba ti zivot a kamoli otac....ali, zato smo i moralni i razumni i znamo sta je ispravno ciniti.....a nekima je lakse da idu za svojim potrebama.....nocas do dva vec drugo vece za redom mi stizu provokativni smsovi od nekog kome je zena pre dva meseca rodila drugo dete..
spopadana sam i od jos nekoga ko pokusava da mi se proda kao prijatelj..za isto to vreme od svoje zene pokusava da napravi drugi put majku svog deteta (prvo ima dve god) a cemu se ona iz sve snage opire (pretpostavljam, upoznata sa njegovom prirodom i iskustvom sa prvim roditeljstvom)..ima toga jos..toliko o muskoj vernosti..
sedma godina u braku kriticna, to znamo svi koji smo isti konzumirali..
svog ex muza ili bilo kog bivseg partnera nisam prevarila..ne mogu da kazem da nisam bila u prilici i iskusenju..svi smo mi samo ljudi.. ali mi nikad nije palo na pamet da gomilam probleme..
prvo resavam uzrok...pa ako ne ide..rez...i onda `pravim` sebi drugi problem..
brak im je daleko od stabilnog..pre bih rekla da su od njega oboje digli ruke i zato su tu gde su..prestali su da obracaju paznju jedno na drugo...
a poznato je da je zenama potrebana paznja..
velik krivac za sve moze da bude i njen muz..a da je njena greska samo posledica kolateralne stete..
i ne mora da znaci da zaista zapostavlja dete..sigurna sam da je to njen subjektivan osecaj..
kad podvuce crtu na kraju dana - mehanicki odradi sve od dnevnih obaveza(kako bi inace ostavljala utisak stabilnog braka?), a u mislima sa ljubavnikom svaki min u 24h..sigurna sam da na to misli kad kaze zapostavim dete..
`bem ti vaspitanje i bajke..zasto su nam citali i zasto nam se u misli urezala samo ona sa o princu na belom konju ``i srecno su ziveli do kraja zivota``?
vreme je da svojoj deci citamo malo drugacije stivo da bi znala da se bore sa realnim zivotnim problemima..a ne da prave sebi zivotni problem, kad se interesantniji visuljak pojavi u blizini..
Tebi stizu sms poruke do dva ujutru same od sebe ili ti odgovaras na njih? A znas da on ima zenu i bebu od dva meseca!
A gde nam je nestala autorka teme?U pravu si!A gde nam je nestala autorka teme?

Svako je na svoj način u pravu..zavisi iz kog ugla gledamo problem..
teorija je jedno a život nešto sasvim drugo..
moj brak nije uspeo iako nisam varala ni ja njega ni on mene 12 god...
i ne treba izjednačavati muškarce i žene što se varanja tiče..ne može to da bude isto..muškarci to imaju u genima još od pećinskog čoveka
pa sa nekim i oni varaju a to je zena.....nismo mi bas toliko razliciti....a nismo ni savrseni.....ali odbijam da prihvatim da i deca treba da trpe zbog gluposti odraslih.....kad ga rodis ima da ti dete i njegove potrebe budu na prvom mestu.....mnogi to ne mogu i to je vrlo tuzno......![]()

U pravu si!A gde nam je nestala autorka teme?
ma kakva sramota..od koga?!![]()

vidis da smo je bombardovali komentarima
Mada, mislim da mnogi od nas nisu kvalifikovani bilo sta da pisu o tome, naravno ni ja. Nismo bili u takvoj situaciji. Mora je vise komplikovano no sto mi mislimo, cim zapostavlja svoje dete.

pa naravno..zato je nezahvalno savetovati..a sve i da sam imala takvog iskustva,opet ne bi bilo u redu jer je svaki slučaj specifičan..
a možda bi ja bila i gora od nje da sam u takvoj situaciji..![]()

vidis da smo je bombardovali komentarima
Mada, mislim da mnogi od nas nisu kvalifikovani bilo sta da pisu o tome, naravno ni ja. Nismo bili u takvoj situaciji. Mora je vise komplikovano no sto mi mislimo, cim zapostavlja svoje dete.