prevara u braku

U pravu si to se tice toga da onaj ko nije imao ulogu u slicnom scenariju nije kvalifikovan, ali s druge strane postoji nesto sto se zove moral, za sta ne moras da imas diplomu, dovoljno je da budes ljudsko bice i da imas emocije i osecaj za ispravno bar malo. Upravo zato se i ogradjujem od komentarisanja veze u braku, ali dete!!!

Pricamo o moralu ljudi? Da se to kupuje, vecina bi ga imala. Posto ga nema na rasprodaji, otuda ljudi cine nemoralne stvari, u ovom slucaju zapostavljanje deteta.

Ne mora neko biti klasifikovan da bi znao da je detetu u odrastanju potrebna majka. I da od nje zavisi u sta ce dete odrasti. Je l' u propalicu, ili u fino dete koje ce svoju mladost provesti uz knjigu.

Pricamo o moralu ljudi? Da se to kupuje, vecina bi ga imala. Posto ga nema na rasprodaji, otuda ljudi cine nemoralne stvari, u ovom slucaju zapostavljanje deteta.

Ne mora neko biti klasifikovan da bi znao da je detetu u odrastanju potrebna majka. I da od nje zavisi u sta ce dete odrasti. Je l' u propalicu, ili u fino dete koje ce svoju mladost provesti uz knjigu.

Ja upravo o tome i pricam...

U pravu si to se tice toga da onaj ko nije imao ulogu u slicnom scenariju nije kvalifikovan, ali s druge strane postoji nesto sto se zove moral, za sta ne moras da imas diplomu, dovoljno je da budes ljudsko bice i da imas emocije i osecaj za ispravno bar malo. Upravo zato se i ogradjujem od komentarisanja veze u braku, ali dete!!!

pa draga moja svi znamo da je "ljubav slepa"..tj. da nam percepcija nije baš u vezi sa realnošću dok smo u fazi zaljubljenosti..
ali ako je postavila ovakvu temu,znači da žena u sebi ipak ima bar toliko morala da počinje da se kaje..ili polako prestaje zaljubljenost..
ne treba biti baš toliko kritičan..i ja mislim da svoju decu NIKADA ne bih zapostavila zbog tamo nekog muškarca. to mislim..
ali ko zna kakva mi iskušenja sudbina još nosi...ko to može znati..

pa draga moja svi znamo da je "ljubav slepa"..tj. da nam percepcija nije baš u vezi sa realnošću dok smo u fazi zaljubljenosti..
ali ako je postavila ovakvu temu,znači da žena u sebi ipak ima bar toliko morala da počinje da se kaje..ili polako prestaje zaljubljenost..
ne treba biti baš toliko kritičan..i ja mislim da svoju decu NIKADA ne bih zapostavila zbog tamo nekog muškarca. to mislim..

Mozda se okrenemo pripadnicima istog pola? :sad2:

Koliko sam razumela, ona je podatak da zapostavlja dete pomenula tek onako, usput... Ima svakakvih zivotnih prica i, naravno, ne mozemo se teleportovati u tudju kozu da sagledadamo situaciju ocima onih koje osudjujemo, ali mislim da treba paziti na nevine zrtve nasih losih postupaka jer smo sigurno i sami nepravedno nekada dovedeni u situaciju kojoj nismo uzrok.

Mozda se okrenemo pripadnicima istog pola? :sad2:

a možda i pola-pola.. :zcepanje:

ne stvarno,ne želim da izgleda kao da ismevam temu,ali mislim da,ko se nije našao u takvoj situaciji,nema šta korisno ni da kaže..
može samo da morališe,a to nema veze sa osećanjima ove žene..uvek nam se tuđi problemi čine lako rešivi...
ali nakraju ipak svako mora sam da uradi ono što misli da je najbolje..

e bas to
ja se razmisljala dal da je opletem i za to sto vara muza...al aj reko necu ko zna sta je sve tu, mislim za mene prevara nema opravdanje, al nemamo mi pojma mozda ni on nije cvecka...i vidim da se vecina suzdzala od toga komentarisanja, ne zato sto nije bitno, itekako je bitno, nego verovatno zato sto niko ne zna sta se sve tu desava u njihovom braku...ali dete je je dete i tu nema nikakvog izgovora

Ma ljudi najodvratnije u svemu je to sto je ona napisala kako je jadna pod stresom i stvarno ne zna sta da radi! ONA JE POD STRESOM,JADNA ONA! Njena prica me podseca na jadnu Anu Karenjinu koju ste svi verovatno citali koja je isto varala muza,upropastila dete i na kraju odglumila zrtvu i bacila se pod voz,a pre toga jadna unistila sve koji su je voleli!

Ma ljudi najodvratnije u svemu je to sto je ona napisala kako je jadna pod stresom i stvarno ne zna sta da radi! ONA JE POD STRESOM,JADNA ONA! Njena prica me podseca na jadnu Anu Karenjinu koju ste svi verovatno citali koja je isto varala muza,upropastila dete i na kraju odglumila zrtvu i bacila se pod voz,a pre toga jadna unistila sve koji su je voleli!

upravo iz tog razloga nikada nisam uzela to da procitam...znam radnju, znam film, znam iz interpretacija...dovoljno...jos kad krenu da mi patetisu oko tog romana...more mars...trebala je ranije da se ubije :evil:

odlicno poredjenje :klap:

HVALA,HVALA! :hvala:

Moja profesorka srpskog znala je da kaze deco Ana Karenjina je zrtva ljubavi! A ne ona je odvratna kucka! :super:

:klap:
ja sam bezala sa tog casa jer sam znala da ce krenuti pricao i patetisanje i da ako budem tu necu odoleti da se suprotstavim ...da ne bi snosila posledica, stala na zub sto kazu i sl...najbolje da uopste ne raspravaljm:lol:
eto vam cas pa se pekmezite do sutra

e bas to
ja se razmisljala dal da je opletem i za to sto vara muza...al aj reko necu ko zna sta je sve tu, mislim za mene prevara nema opravdanje, al nemamo mi pojma mozda ni on nije cvecka...i vidim da se vecina suzdzala od toga komentarisanja, ne zato sto nije bitno, itekako je bitno, nego verovatno zato sto niko ne zna sta se sve tu desava u njihovom braku...ali dete je je dete i tu nema nikakvog izgovora
Шта год да се дешава. Буди човек, разиђи се. А не овако.
А најгоре је што њен муж покушава да поправи ствари у браку, а она наставља да вара.
Није ни према њему поштено.
А како она може да се погледа у огледалу, не знам.

Svi mi znamo da u braku ima i uspona i padova,i lepih i ruznih trenutaka,ne postoji savrsen brak ali resenje definitivno nije prevara. Ovo govorim iz licnog iskustva. Izmedju mene i muza je dolazilo do zahladjenja u odnosu,briga oko dece,milion obaveza,svakodnevni problemi odkud znam ima milion razloga za to. Otvoreno smo o tome razgovarali,decu ostavili kod babe i dede,nasli se u gradu,ponasali se kao na prvom sastanku,on mi se opet udvarao ja ga opet zavodila proveli noc u hotelu uz nezaboravan seks i eto ponovo zaljubljeni opet su tu leptirici u stomaku a deca zbog toga ne trpe ni malo!

А најгоре је што њен муж покушава да поправи ствари у браку, а она наставља да вара.

linija manjego otpora koju vecina ljudi odabira....tesko se odluciti za razvod, za neizvestan zivot, vise obaveza, periode usamljenosti....ipak za to moras i da imas uslove i snage....ne osudjujem ljude koji to ne mogu, nije to za svakoga, samo ako je i dete ugrozeno u takvom braku, ako ono trpi posledice neslaganja, mora se dobro promisliti sta je za ciniti.....

slazem se :ok:

linija manjego otpora koju vecina ljudi odabira....tesko se odluciti za razvod, za neizvestan zivot, vise obaveza, periode usamljenosti....ipak za to moras i da imas uslove i snage....ne osudjujem ljude koji to ne mogu, nije to za svakoga, samo ako je i dete ugrozeno u takvom braku, ako ono trpi posledice neslaganja, mora se dobro promisliti sta je za ciniti.....

Pa da ovako je lakse,u braku imas sigurnost a sa strane imas odlican seks! I vuk sit i ovce na broju! :hahaha:

Bravo! :klap:

linija manjego otpopa koju vecina ljudi odabira....tesko se odluciti za razvod, za neizvestan zivot, vise obaveza, periode usamljenosti....ipak za to moras i da imas uslove i snage....ne osidjujem ljude koji to ne mogu, nije to za svakoga, samo ako je i dete ugrozeno u takvom braku, ako ono trpi posledice neslaganja, mora se dobro promisliti sta je za ciniti.....
Дете је увек угрожено у таквом браку.
Свако дте осећа неслагање.
Не зна се шта је горе, да ли да прихвати такав образац као нешто неминовно или да зна да су родитељи заједно само због њега.

Да, немају сви ту снагу. Мада, не бих ја то назвала снагом.
То је страх. Имала сам га и ја. Две године сам се ломила шта да урадим.
Али ми никад није пало на памет да га преварим, без обзира на све.
Није то решење, човек се само ували у још веће проблеме.
Почиње да живи у лажи и претварању.
Мени би то било много теже од развода.
И јесте теже. Какав је то живот?
Е људи то једноставно неће да признају.
И да сам остала у таквом браку не бих га преварила из простог разлога јер сам донела одлуку да останем ту где јесам из тих и тих разлога и то бих прихватила као тако.
А и чињеница је да човек може и треба да доноси тако важне одлуке само "бистре главе".
Кад се улети у неку назови везу, осећања се помешају, човек се слуди и наравно да не зна шта да ради.

:klap:
ja sam bezala sa tog casa jer sam znala da ce krenuti pricao i patetisanje i da ako budem tu necu odoleti da se suprotstavim ...da ne bi snosila posledica, stala na zub sto kazu i sl...najbolje da uopste ne raspravaljm:lol:
eto vam cas pa se pekmezite do sutra

I Ana je na kraju shvatila sav užas svoga položaja..i nju je bolelo nerazumevanje sredine koja ju je osuđivala jer oni
"ne znaju kako je on osam godina gušio moj život,
gušio sve što je bilo u meni živoga,
da nijedanput nije pomislio da sam ja živa žena kojoj je potrebna ljubav.
Ne znaju kako me je na svakom koraku vredao,i posle toga bio zadovoljan sobom.
Zar se nisam starala,starala svim silama da opravdam pred sobom svoj život?
zar se nisam trudila da ga volim,da volim sina kada se vec muž nije mogao voleti?
Ali,došlo je vreme,ja sam razumela da više ne mogu sebe obmanjivati,
da sam živ stvor,da nisam kriva što me je bog takvu sazdao,da mi je potrebno da volim i da živim."

pa ta žena je htela samo malo da se oseti ženom..voljenom ženom..
Šta je toliko strašno u tome?!...

I Ana je na kraju shvatila sav užas svoga položaja..i nju je bolelo nerazumevanje sredine koja ju je osuđivala jer oni
zar se nisam trudila da ga volim,da volim sina kada se vec muž nije mogao voleti?
da sam živ stvor,da nisam kriva što me je bog takvu sazdao,da mi je potrebno da volim i da živim."

deca...zaboravila je na decu...samo je na sebe mislila...izvoli pokupi decu pobegni il sta vec pa se osecaj ko zena kolko oces
bu huuu muz je zapostavio...nije nego

Potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da se postavim i da prekinem tajnu vezu u kojoj sam. Takodje mi je potrebno da znam i da li je to pametno.
U braku sam 7 godina i imam sina od 2. Brak mi je stabilan, ali u muza vise nisam zaljubljena. Muz od kako je osetio da sam se odljubila od njega (to nema veze sa upoznavanjem novog coveka) je ispravio neke svoje osobine koje su mi smetale. Sve je to funkcionisalo u redu dok se nisam zaljubila u takodje ozenjenog coveka koji je u vrlo slicnoj situaciji. U tajnoj vezi smo oko godinu dana, iako sam se ja dugo neckala. Od tada, on je postao centar mog zivota. Muza i dete sam zapostavila i srecna sam samo u trenutcima kada smo zajedno. Ostalo se svodi na cekanje telefonskih poziva i cekanje da se vidimo. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta drugo. Mrzim taj osecaj i pokusavala sam to da prekinem razgovorom, ali nisam imala dovoljno snage. Mislim da niko od nas nije u stanju da se razvede. Ja zbog svog i njegovog deteta, muza koji mi je veliki prijatelj, mojih roditelja... On takodje...
Molim vas pomozite mi i recite kako ovo da prekinem ili sta uopste da radim...Nikom ne mogu da se poverim o ovome pa mi je jos teze. Pod strasnim sam stresom

Razmisli malo o detetu koje ce najvise da isprasta ako se vi razvedete i to moze da ostavi posledice po njega jer je to velika trauma,a jos ako muz ti sazna e onda ce tek da bude belaja!

Poslednja izmena od moderatora:

I nasla je resenje kako da se oseti voljena! :klap: nasla je ljubavnika koji je bio nezan,divan,suptilan pa je kobili polomio kicmu stapom zato sto nije pobedila na trkama! :klap: Jos jednom bravo za Anu Karenjinu najsebicniju zenetinu svih vremena!

deca...zaboravila je na decu...samo je na sebe mislila...izvoli pokupi decu pobegni il sta vec pa se osecaj ko zena kolko oces
bu huuu muz je zapostavio...nije nego

moja deca su sa mnom i ja sa tim nemam problema..
ne pokušavam nikoga da opravdavam,već sve treba sagledati sa više strana a ne samo iz jednog ugla..
a šta ako je muž,na pr.ucenjuje tim isti detetom...
kaže "ti idi,dete ne dam"..šta onda..ona ne ode,i sve se nastavi po starom..
da li će detetu tako biti bolje????
neće sigurno..
detetu podjednako trebaju i otac i majka ako su uslovi idealni..
a uostalom to dete ima i oca..šta fali da ostane sa ocem?!

Back