prevara u braku

Iskreno nekad sam cak i ljuta kad vidim koliko se i kakve crkve grade a pola onog naroda sto dolazi da se moli nema dje da se vrati poslije.Postenije bi bilo sagraditi jednu sigurnu kucu.A imam u komsiluku popa(nije izvan teme) koji ima 200 m2 stan, privodi ljubavnicu kad mu zena nije to naocigled komsiluka.I ja treba da dam prilog da bi on njoj kupovao parfeme ?

Tosicka:
Iskreno nekad sam cak i ljuta kad vidim koliko se i kakve crkve grade a pola onog naroda sto dolazi da se moli nema dje da se vrati poslije.Postenije bi bilo sagraditi jednu sigurnu kucu.A imam u komsiluku popa(nije izvan teme) koji ima 200 m2 stan, privodi ljubavnicu kad mu zena nije to naocigled komsiluka.I ja treba da dam prilog da bi on njoj kupovao parfeme ?

Definitivno si skrenula s teme! Kad bi se ljudi bavili sobom a ne zabadali noseve u komsiluk, gde bi nam kraj bio. Rec je o prevarama!

Treba se roditi da bi se covek s tim nosio. Ne znam u kojoj grupi pripadam! Moram da probam pa cu Vam javiti, ako u medjuvremenu ne zavrsim na ulici, pa cu da molim Tosicku za finansiranje te sigurne kuce, ionako ne verujem da daje priloge crkvi za popine ljubavnice!

L))L:
rekla sam ti da prevara nije glavni razlog. Evo jedan od... ALKOHOL, a on vuce mnogo toga
Mislim da prevara koja je ucinjena pod dejstvom alkohola i nije prevara.Draga moja nemas pravo oduzimati deci oca nego kreni nekim redom a taj je ;pomozi mu da se oslobodi alkohola terapiom na pravom mestu bez obzira u kojoj meri i koliko cesto ga uzima bitno je da ga uzima.Kada sa tim zavrsis neces imati razloga da zivis bez partnera ,pomozi mu umesto sto uzivas sa decom u opustenoj atmosferi. uzivajte zajedno .Nije on tebe prevario sto nevoli svoju poriducu ALKOHOL ga uzeo pod svoje a ti mu pomozi.Prevara kao prevara nije vredna razvoda i rasturanja porodice.Sta naprimer ako ti je neka drugarica zavidela i ucinila sve da te on prevari da eto ....pobedila te unistila te .Ma neka ozdravi ,neka vara ti si ta njegova jer da nisi nebi ti se vracao .Izvini mozda sam preterala ali sve sto sam rekla je iz najlepse namere.

Hellen:
Горе би ми било да живим са човеком који ми је веран до гроба, а који ме не ферма, злоставља ме, запоставља...или тако нешто....

Оно што не знам и не осећам - не може да ме нервира!
Bravo,rece sve sto sam ja.zivim sa vernim covekom ,neferma me,zlostavlja me,zapostavlja,vredja omalovazava.posle mnogo godina tek sada razmisljam ostati ili otici .Prvo me ne privlaci a drugo cu uciniti .

Ja ovo stvarno ne razumem!!! Nije njega uzeo alkohol pod svoje, nego je on uzeo alkohol! Tako je odabrao, izmedju porodice, dece, braka, ljubavi i alkohola on je odabrao alkohol. I prevara je prevara, koliko god da je pijan pa nije mu odstranjen mozak! Svi smo bar po nekad bili pijani! Po toj logici kad ubijes coveka pod dejstvom alkohola nisi ga ni ubio, on je u stvari ziv! A o sikaniranju, maltretiranju, i slicnim stvarima je suvise i komentaristi. Pa zivot je suvise kratak, i moze se iskoristiti na toliko lepih i dobrih stvari a ne gubeci ga na budalu, za koju ces da potrosis pola zivota trpeci je, pa pola lececi je, da bi na kraju imala polu ziv les ako lecenje i uspe. Zivot prosao i kako si ga prozivela. Ne oduzimas ti deci oca, on je sam sebe oduzeo od dece! Kad odes i pocnes normalan zivot i deca ce biti psiicki stabilnija, a on uvek moze da se dokaze kao otac, nikad im nemoj braniti da imaju odnos kakav zele sa njim. Pa ne postoji jednakost ili zakon muz = otac, a ako nije muz onda prestaje da bude otac! Valjda si za tolike godine pokusavala da pricas sa njim i da mu pomognes, ako nece - nece! Pomozi ti SEBI. Seti se kako je bilo lepo dok si bila devojka, slobodna i neopterecena, zivot ima lepe strane! Ko je BRE koga osudio da mora da trpi zbog onog drugog, da provede zivot uzalud i u muci, pokusavajuci da pomogne onome ko nije zasluzio i kome nema pomoci! Zivot je zivot, a ne zatvorska kazna! I to ne treba tako gledati jer je to kao ispravno, satro nemas ti prava da oduzmes deci oca! A ko ima prava da tebe osudi na zivot sa kretenom! Oko takvih ne treba gubiti zivot, svako odlucuje o sebi, on da je hteo drugaciji zivot borio bi se za njega! Ono sta je zeleo i kako to tako i ima! U koliko je pickica koja nemoze da se bori za sebe, treba pokusati da mu se pomogne, ali ne potrositi svoj zivot na to! U koliko on ni malo nema snage i volje da se potrudi, neka ga tu gde je! Svako ima svoje mesto na lestvici zivota a njegovo je kao i svakog balegara u balezi!!!

Prevara je sirok pojam, naravno da mi ne bi bilo prijatno da cujem da me je muz prevario, ali ako je samo odradio posao bez emocija, onda bi verovatno nastojala da predjem preko toga, da oprostim, ali nikada ne bih zaboravila. To nije razlog da moje dete odrasta bez oca. Tako sad razmisljam i pisem ali kad bolje razmislim, grkljan bi mu iscupala!!!

Hubba Bubba:
Treba se roditi da bi se covek s tim nosio. Ne znam u kojoj grupi pripadam! Moram da probam pa cu Vam javiti, ako u medjuvremenu ne zavrsim na ulici, pa cu da molim Tosicku za finansiranje te sigurne kuce, ionako ne verujem da daje priloge crkvi za popine ljubavnice!
Covek se ne radja za to,to se postaje...Izgleda da stvarno nisi znala sta pises ako se u obzir uzme tvoja 3 recenica.A kada i kome dajem prilog nije tvoj posao ili mozda ipak jeste posto reagujes kao da te licno pogodio onaj pridjev "popova ljubavnica"!Nemoj da me molis!

Tosicka:
Covek se ne radja za to,to se postaje...Izgleda da stvarno nisi znala sta pises ako se u obzir uzme tvoja 3 recenica.A kada i kome dajem prilog nije tvoj posao ili mozda ipak jeste posto reagujes kao da te licno pogodio onaj pridjev "popova ljubavnica"!Nemoj da me molis!

Svoj nos u svoja posla, tvoju inteligenciju ne treba dalje komentarisati. Beskorisno je. Zanima me koliko ti je godina sa ovakvom pamecu. "Covek mora da se rodi za to"! I kraj svih prica. Pametrni ljudi su shvatili sta sam time htela da kazem, ko je glup glup je i leka mu nema. Aj sad setnja, kad porastes poseti ovu temu.

Hubba Bubba:
Svoj nos u svoja posla, tvoju inteligenciju ne treba dalje komentarisati. Beskorisno je. Zanima me koliko ti je godina sa ovakvom pamecu. "Covek mora da se rodi za to"! I kraj svih prica. Pametrni ljudi su shvatili sta sam time htela da kazem, ko je glup glup je i leka mu nema. Aj sad setnja, kad porastes poseti ovu temu.
:-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-D :-) :-D :-) :-D :-D :-) :arrow: 8-)

Nemoj da se nerviras samo opusteno.Tvoju inteligenciju nisam komentarisala i necu.Bocnula si me i moras prihvatiti ostar odgovor. A sto se tice godina ja svoje ne krijem za razliku od tebe.Pozdravljam te izbacivacice

Pozdrav svima na ovum forumu.Ja sam vise po drugim forumima,gde su neka druga pitanja,a posto nije bilo tamo nikog,prelazio sam kroz forume i naisao na ovu temu.Koja ne samo da je zanimljiva,vec me i licno interesuje,i ja sam u braku,vise puta na ovu temu imam problema odnosno raspravke.Ono sto kazu u strahu su velike oci...ali jedno me zanima(a posto vidim da ovde ima vise zenskog sveta).Sta mislite "da je napad najbolja odbrana",pa ustvari oni koji znaju kako prevara izgleda,napadaju onog drugog da to radi???To je problem moje supruge koja mi vecito popuje o tome,mozda gresim ali ko zna sta je njen problem???A i neznam izgleda dovoljno zensku psihologiju.Nadam se da cu dobiti odgovor?A i bicu tu za dalje diskusije po ovom pitanju...POZZZZZ

Varamo i kada smo sa nekim bez emocija zato sto povredjujemo osecanja, dostojanstvo i poverenje svog partnera. Cak i ako prevareni nikada ne sazna, zna onaj ko vara, a to vec narusava ono sto bi brak trebalo da bude.

Da li je moguce istim ocima gledati partnera koga ne varamo i partnera koga varamo makar i bez emocija?

Harmony,
Nema vece prevare od te!
Mozes da se zezas i da svrljas okolo, da se svadjas ili cutis, itd. - sve se to da objasniti i razjasniti pod odredjenim okolnostima...
ali
biti s nekim iz samo tebi znanih rarzloga(a jedino sto znas je da to nije ljubav) - to znaci menjati neciji zivotni pravac a da taj neko i ne zna!
E to je prava prevara, najpodlija od svih!!

Sta mislite "da je napad najbolja odbrana",pa ustvari oni koji znaju kako prevara izgleda,napadaju onog drugog da to radi???To je problem moje supruge koja mi vecito popuje o tome,mozda gresim ali ko zna sta je njen problem???
Delimo isto misljenje, ja sam skoro izleteo iz veze jer nisam mogao da izdrzim, a pokusao sam. Stalno mi je nesto popovala, pridikovala, glumila neku nervozu, pravila mi dramu kad za to uopste nije bilo potrebe. Stalo mi je (bilo) do nje pa sam stalno zauzimao odbrambeni stav i gledao da izgladim situaciju, ali sam u zabacenom delu mozga razmishljao kao ti. Jednog jutra dok sam trazio upaljac nasao sam kutiju durex kondoma a unutra 2 komada. Popizdeo sam, ali sam mislio da verovatno postoji neko objasnjenje pa sam resio da cutim i sacekam. Sledeceg jutra je ostao samo jedan kondom. Prethodnog popodneva su joj dolazili mama i tata (tako je rekla, zadrzali su se 2-3 sata). Na kraju sam nasao omot kondoma u paklici tvrdog malbora u kesi za djubre koju nije stigla da baci.
Sutradan je sve priznala... I na pitanje iz kojih razloga je to uradila dobio sam samo cutanje...
Pazi, ja nisam bio ozenjen, niti u dugoj vezi tako da uzmi to u obzir kada budes vagao moj post...

Meni skoro od pocetka braka nista ne veruje a nema nikakav povod za to? Nervira ga kad odem sa drugaricom na pice kad odem u pozoriste ....Nekad cak i ne odem na ta mesta jer znam da ce da se ljuti pa mi je lakse da ne idem . Medjutim u zadnje vreme potputno mi je svejedno! Toliko su mi pridike dosadile da sam oguglala na njih ! Ja uopste njega ne napadam niti bilo sta sumnjam,ne pada mi na pamet da sebe mucim sa tim glupostima! Ako me vara na njegovu dusu! A mislim da kad te neko vara uvek otkrijes a da se i ne potrudis! To se bas ne moze sakriti!
Ono sto mene iznenadjuje za neke moje prijateljice koje varaju muzeve je da im je prevara u stvari neko bezanje od problema ! Recimo besparica problemi sa decom i.....razmisljanje sve je bolje od depresije! Mislila sam da zena vara muza koji je maltretira , pije .....ali takve zene obicno nemaju vremena ,snage za prevaru a obicno su zbog takvih problema u vrlo losem stanju pa im nije ni do cega ! Ove moje drugarice sve su pozitivne , muzevi ih vole, dobro izgledaju iako imaju preko 40, ali vecina njih je dominatna u vezi !

Back