Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Јако осетљиво пиле бабино....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Јако осетљиво пиле бабино....![]()
stvarno smesno. Jel toliko osetljivo izgledam?
Joj hhhh
Principi. Iskusenja imas koliko hoces u zivotu, nije samo brak i prevara upitanju, ali covek ima razum i volju da uradi ili ne uradi stvari, tj ne ponasa se stihijski kako vetar zaduva (nagonski). A kad jednom sam sebi cvrsto kazes -ne- onda je zaista lako odoliti jer uopste ne razmisljas o tome.alexandrra:A ja imam jedno pitanje za sve vas koji ste u braku (ili ste bili)- kako odoleti iskusenju?
Kad jednom zaista doneses odluku da neces varati partnera onda ne postoji iskusenje.
cekaj malo hellen ja kako vidim ti pises da osoba koja prevari partnera netreba to priznati iz razloga sto time olaksava sebi a prebacuje odluku na partnera, po tebi onaj koje prevario treba da odluci sta ce dalje uciniti?pa normalno da ce ostati sa suprugom, kad mu se da, ona nece nista znati a njemu kad se digne otice opet neku kresnuti sa strane i njemu lijepo, bas ga briga.zar ne mislis da i prevareni partner treba imati pravo da odluci da li ce tu prevaru oprostiti ili nece, da li zeli da zivi sa osobom kaja je vara.ja mislim da ce one osobe koje se zaista kaju za svoj cin gristi savjest i onda kada priznaju.
gost2004:Kad jednom zaista doneses odluku da neces varati partnera onda ne postoji iskusenje.
Hellen:Не знам. Ја никада нисам донела ту одлуку, али никада нисам преварила мужа (ни у току забављања ни у браку)...једноставно, нисам уопште размишљала о томе, нити сам икада дошла у искушење....
Kontrolišu emocije... glupog li izraza. Kontrolisati emocije i poništiti ih nije isto. Eto ja umem da kontrolišem emocije (još uvek) pa to ne znači da ne bih bila užasno nesrećna da ostanem sa suprugom pored švalera u koga sam se zaljubila... ali sam se uspešno iskontrolisalaAleksa76:Germanke mogu da kontrolisu svoje emocije, srpkinje ne mogu![]()

Pa zato sto ponekad zbog kratke avanture izgubis mnogo vecu vrednost. Zbog bizuterije koja zasija i u momentu ti pomuti mozak, izgubis prave biseresidra:Zašto bi se uopšte trudili da odolimo iskušenju? Jednom se živi, zar ne?
.Aleksa76:To i nije bas za ponos :mad:
Nikada nisam dozvolio ni jednoj zeni da se oseca kao "druga' niti sam iakda prevario.
Samo vi trazite opravdanja za prevare, ali opravdanja jednostavno nema
Ako si faca i kresnes negde nesto..dodji kuci lepo i priznaj partneru..
A ako se kreses okolo i to partneru kazes-to nije prevara
E svaka ti je zlatnaSamantha Jouns:E ja to ne razumem!!! :mad:
Znaci imas zenu hebes sa strane i kazes joj u krevetu :'e draga hebao sam juce jednu malu" to je kao OK???????
Ma daaaaaaaaaaaaaaj![]()
![]()
e zna sta zabole me...Ko hoce da vara neka VARA,..ja sam slobodna i ne povredjujem nikog..Ono sto se NE ZNA ne moze da skodi nikome...Nisam ja kriva sto Njemu nije dobro u sexu sa zenom,..zabole me!!!

Svakako, jednom se zivi, i nemam nameru da vredjam, ali mi se zivot sa takvim stavom cini bas mizerno, iskusenje uvek podrazumeva negativno iskustvo u moralnom smislu. Zaista je tuzno kad je covek toliko bespomocan da ista uradi za sebe, kad vise nema ni vere ni nade, pa se svesno prepusti nemoralu, a onda jos pokusava da opravda svoje ponasanje i trazi potvrdu drugih, jer je jedina nada koju jos ima, da u nemoralu nije sam. Tuzno je, zar ne? Iskreno mi je zao, nisam ni malo sarkasticna, i slabi i jaki su salomivi, ali velika je stvar i jako vazno ne zaboraviti sta je sta.sidra:Zašto bi se uopšte trudili da odolimo iskušenju? Jednom se živi, zar ne?
gostu2004, izgleda da se ti i ja nismo dobro razumeli. Lepo kaže ISKUŠENJE, a to valjada podrazumeva da ne gubiš bisere zbog bižuterije, nego da umesto bisera, probaš kako ti stoje dijamanti! Po meni je to pravi smisao za reč iskušenje, a ne ovo što si ti reko/la!gost2004:Pa zato sto ponekad zbog kratke avanture izgubis mnogo vecu vrednost. Zbog bizuterije koja zasija i u momentu ti pomuti mozak, izgubis prave bisere.
FLnancy, za tebe isto važi predhodni post!FLnancy:Svakako, jednom se zivi, i nemam nameru da vredjam, ali mi se zivot sa takvim stavom cini bas mizerno, iskusenje uvek podrazumeva negativno iskustvo u moralnom smislu. Zaista je tuzno kad je covek toliko bespomocan da ista uradi za sebe, kad vise nema ni vere ni nade, pa se svesno prepusti nemoralu, a onda jos pokusava da opravda svoje ponasanje i trazi potvrdu drugih, jer je jedina nada koju jos ima, da u nemoralu nije sam. Tuzno je, zar ne? Iskreno mi je zao, nisam ni malo sarkasticna, i slabi i jaki su salomivi, ali velika je stvar i jako vazno ne zaboraviti sta je sta.
Samanthice, kao što već neko reče na forumu, svaka ti je na mestu!Samantha Jouns:e zna sta zabole me...Ko hoce da vara neka VARA,..ja sam slobodna i ne povredjujem nikog..Ono sto se NE ZNA ne moze da skodi nikome...Nisam ja kriva sto Njemu nije dobro u sexu sa zenom,..zabole me!!!
Baba ju je mazila, pazila i zvala ju je Đole...Hellen:Јако осетљиво пиле бабино....![]()
Hellen:Ниси то смела признати на форуму...сад ћеш да видиш....Само да се појави Шедоу.