prevara u braku

Jos jedna stvar: slazem se sa onima koji su ti rekli da i narkoman razmislja: "samo cu malo da probam, pa cu da prestanem kad postane rizicno". Ne ide to tako.

Uz to, kazes da je koleginica "zaljubljena u tebe", a ti prema njoj "ne osecas nista". Evo ti pravog znaka da sve to nece ici tako lako. Hajd' da si i ti njoj neobavezna kres varijanta.

Iskreno, mlax, ja bih rekla da si se ti prerano ozenio. Mozda osoba sa kojim si u braku nije prava za tebe, a mozda i jeste, ali ti to ne umes da prepoznas. Ipak, ta zena je odlucila da ti ucini najvecu uslugu koju u bioloskom smislu mozes kao jedinka na Zemlji da ocekujes, a to je da se reprodukuje sa tobom. Zasto si zeleo da imas dete sa njom ako nisi bio siguran da je ona dobra? Da nisi i sa njom (izvinjavam se na indiskretnosti) "vadio na vreme"? U svakom slucaju, delujes kao potpuno neodgovorna osoba.

I apsolutno da stavimo na stranu moral- a sta to ljubavnica moze da ti ponudi sto zena ne moze? I to pogotovo ljubavnica koja 6 godina nije bila ni s akim, pa je i "izasla iz stosa"? :hahaha: Nego meni sve govori da tebi nije zapravo tu ni stalo do seksa, nego da pokazes da si jos mlad, pozeljan, da te neko zeli seksualno iako ne mora (ne kazem da zena "mora" da te zeli, ali sa njom si zasnovao kakvu-takvu porodicu, a ova zena ne trazi nista od toga- za sad :zper: ). Zasto se nisi iziveo kada si imao 18, 20 godina? Zasto tada nisi bio sa nekom drugom zenom, ako ti je bas TOOOOOLIKOOOO stalo da, jadan, ne budes onaj sto je imao seks samo sa jednom osobom u zivotu?

Sto se tice spiska koji si naveo, a gde su seksualne potrebe zene? Dodaj na spisak slobodno i "dobrar yebac, koji moze kad god ja hoci sta god ja hocu i koliko dugo ja hocu- ali koji potpuno iskulira kada meni nije do toga". To je veoma vazno. Ne delujes mi kao tip koji bi mogao da "opsluzuje" dve zene kvalitetno, nemoj posle da shvatis da je i tvoja zena imala koji kres sa strane, ipak je i ona Homo Sapisens Sapiens, i ona ima potrebe.

Da sumiramo: bio si glup sto nisi ranije (pre braka i dece) "probao" i neku drugu, ako ti je to bilo toliko vazno. (Ovo mogu da razumem- probas, vidis, da se ne pitas posle sa 35 godina "sta ako... A kako bi bilo sa nekim drugim?). Drugo, bio si glup sto nastavljas da pravis decu zeni koju varas (pa da li vam brak ide ili ne ide?). I trece, jos uvek si neizmerno glup sto kreses koleginicu bez zastite, a ovamo se plasis polnih bolesti i da ona ne zatrudni.

Evo, to ti je onako odbgovor bez ubacivanja moralne osude u pridiku.

PS-Da li da iz ove tvoje liste shvatim da muskarcima nije bitno da li ih zena voli? :confused:

Sasvim je dovoljno što sam sebe osuđujem zbog svega toga, kako ne kontaš da sam ja tu da vama ženama otvorim oči! Ženama sex važan? Naravno, ali šta ćemo ako imamo slučaj da jedan od partnera ima duplo veći libido od ovog drugog? Verovatno je samozadovoljavanje pravo rešenje, nego kontam da je bolje da učite iz mojih grešaka nego iz svojih. Kakav sam filantrop, a?

Sasvim je dovoljno što sam sebe osuđujem zbog svega toga, kako ne kontaš da sam ja tu da vama ženama otvorim oči! Ženama sex važan? Naravno, ali šta ćemo ako imamo slučaj da jedan od partnera ima duplo veći libido od ovog drugog? Verovatno je samozadovoljavanje pravo rešenje, nego kontam da je bolje da učite iz mojih grešaka nego iz svojih. Kakav sam filantrop, a?

A ti si bas siguran da si ti taj sa vecim libidom? Ma, samozadovoljavanje je svakako bolje resenje, desnica/vibrator bar ne moze da dovede do trudnoce, a ni do polnih bolesti.:zcepanje:

Salim se, ne uzimaj mi za zlo. Ne, naravno da nije resenje samozadovoljavanje, vec treba lepo da pricas sa zenom kako stoje stvari, mozda je samo doslo do zasicenja, ono, odvedite decu negde, ostanite sami, igrajte se, sta znam. Ako vidis da definitivno nema svrhe, onda se razvedi ako ti bas to toliko smeta, a ne da varas zenu.

Znam da sve ovo zvuci "lakse reci nego uciniti" i mozda pomalo iskljucivo, ali tako stoje stvari. Da se bar kajes zbog svog postupka, pa kao, hajde, zas.ro si, vidis da si pogresio. Nego mi ne deluje tako. U prvom postu si rekao da obozavas svoju zenu. Pa kako onda?

A u svakom slucaju gledaj da sa tom koleginicom koristis zastitu, bice bolje i za tebe i za nju.

Ne znam kome ti ovde otvaras oci, ja sam mislila da si ti dosao da se pozalis/izneses svoj problem a ne nas ovde da edukujes.

A ti si bas siguran da si ti taj sa vecim libidom? Ma, samozadovoljavanje je svakako bolje resenje, desnica/vibrator bar ne moze da dovede do trudnoce, a ni do polnih bolesti.:zcepanje:

Salim se, ne uzimaj mi za zlo. Ne, naravno da nije resenje samozadovoljavanje, vec treba lepo da pricas sa zenom kako stoje stvari, mozda je samo doslo do zasicenja, ono, odvedite decu negde, ostanite sami, igrajte se, sta znam. Ako vidis da definitivno nema svrhe, onda se razvedi ako ti bas to toliko smeta, a ne da varas zenu.

Znam da sve ovo zvuci "lakse reci nego uciniti" i mozda pomalo iskljucivo, ali tako stoje stvari. Da se bar kajes zbog svog postupka, pa kao, hajde, zas.ro si, vidis da si pogresio. Nego mi ne deluje tako. U prvom postu si rekao da obozavas svoju zenu. Pa kako onda?

A u svakom slucaju gledaj da sa tom koleginicom koristis zastitu, bice bolje i za tebe i za nju.

Ne znam kome ti ovde otvaras oci, ja sam mislila da si ti dosao da se pozalis/izneses svoj problem a ne nas ovde da edukujes.

Loše si mislila.
Kao prvo ovo uopšte nije problem.
Kao drugo ja nemam šta nikoga da edukujem pošto nemam pojma o psihologiji.
Kao treće, imaš live priliku da diskutuješ sa muškarcem kakvih je bar 80% što se tiče pogleda na sex, ljubav i žene, i bolje ti je da to iskoristiš nego da dokazuješ kako sve to što ja radim ne valja, jer se aksiomi ne dokazuju.
Kao četvrto, rastajati se zbog nesrazmernog libida mi deluje u najmanju ruku imbecilno?!

Loše si mislila.
Kao prvo ovo uopšte nije problem.

Koje nije problem?

Kao treće, imaš live priliku da diskutuješ sa muškarcem kakvih je bar 80% što se tiče pogleda na sex, ljubav i žene, i bolje ti je da to iskoristiš nego da dokazuješ kako sve to što ja radim ne valja, jer se aksiomi ne dokazuju.

Au, pa ovo mu dodje kao premija (mislim, live prilika za diskusiju, a sve besplatno). Ali cek, sta cemo sa onih 20% muskaraca ili ako ne znas da odgovoris na neko pitanje?

Ali cekaj da se setim nekih pitanja... Hajde, recimo: zbog cega 80% muskaraca ne zeli da ih njihove supruge vole i zbog cega oni ne koriste kontracepciju prilikom "izleta"?

Kao četvrto, rastajati se zbog nesrazmernog libida mi deluje u najmanju ruku imbecilno?!

Ne znam bas. Da vidimo... Tebi je to prevelik problem, toliki da ces naci ljubavnicu i to u trenutku DOK TI JE ZENA U DRUGOM STANJU, dakle, stavljas na kocku svoj brak, porodicu, izlazes se riziku da ti ljubavnica zatrudni, kazes da se kajes (hajde, verujem ti, dakle kajes se ai to nije prijatno), valjda imas i neku grizu savesti itd itd. Dakle, sve to je bolje od razvoda? Ili hajde ne mora da bude razvod, ali zar ne mzoes sa zenom da pricas o tome (razliciti libidi- mada ja mislim da si se ti tu nesto istripovao), nego sve ovo odradis i jos kazes- "kada postane komplikovano, prestacu". Vec je postalo komplikovano.

Ja sam u braku 6 godina sa svojom ženom koju obožavam i koja mi je rodila dvoje dece, a i treće je na putu. Međutim, pošto mi je ona prva sa kojom sam imao sex, neki crvi su proradili i nisam odolio udvaranju jedne neudate koleginice sa posla koja se po njenim rečima zaljubila u mene i stupio sam u 'nedozvoljene odnose' sa njom uz sve trudnu ženu.
Da li su u pitanju kompleksi (što bi rekli neiživljenost), povišen libido, želja za avanturom, ne znam, ali ja prema toj da kažem 'drugoj' nemam nikakve emocije. Dakle, iz nekih razloga koje bi verovatno mogao da objasni psiholog ili psihijatar, složan i harmoničan brak i prilično zadovoljavajući život sam stavio na kocku. Dokle će avantura da traje ne znam, ali kontam da čim primetim da počinjem prelaziti granicu rizika da prekinem kontakt sa ljubavnicom. Pitanje je samo da li ću to prepoznati na vreme.
U svakom slučaju, po mom mišljenju, nejvažnije su tri stvari;
1. Paziti da ne stupaš u odnose sa osobom visokog rizika: po principu zdravlje je najvažnije. Ovo je najverovatnije ispunjeno, pošto žena sa kojom se sada viđam nije bila ni sa kim 6 godina i to nedvosmisleno dokazuje prilično mučenje i bol koje je pretrpela kod prvog našeg odnosa.
2. Neželjena trudnoća: ovoga se bojim kao đavo od krsta. Ako ti ljubavnica zatrudni i odluči da zadrži dete onda si u veeeelikom problemu. Ili ćeš učiniti krivično delo i razoriti porodicu i brak ili ćeš 'samo' razoriti porodicu i brak. Naravoučenije: poželjno je da ti je ljubavnica udata ili već trudna (ali onda postoji drugi rizik: da te njen muž likvidira!).
3. Da ti žena ne otkrije: stvar inteligencije i veštine. Činjenicu da si 'frajer' koji u isto vreme može biti sa dve žene treba kriti od svih. Čak i ovo što ja pišem na forumu je rizično, i moguće je da je ovo moj poslednji mail na ovu temu.

Nadam se da ćete žena otkriti u što skorije vreme i to upravo zbog stavke 1 .Zapravo ti si najveći rizik prvenstveno za tvoju ženu .Pretpostavljam da su male šanse da tvoja ljubavnica ili šta god nije nosioc HPV.Ipak ti si jedna neodgovorna osoba prvenstveno prema sebi ,a zatim prema ljubavnici i ženi .Zaboga pa nisi tinejdžer da se oslanjaš na poverenje .Postoji opcija da ti neka treća postane ljubavnica hočeš li je hebati bez zaštite ?Šta je ovo uopšte pišem poverenje je mnogo efikasnija zaštita od bilo kog kondoma.

Koje nije problem?

Au, pa ovo mu dodje kao premija (mislim, live prilika za diskusiju, a sve besplatno). Ali cek, sta cemo sa onih 20% muskaraca ili ako ne znas da odgovoris na neko pitanje?

Ali cekaj da se setim nekih pitanja... Hajde, recimo: zbog cega 80% muskaraca ne zeli da ih njihove supruge vole i zbog cega oni ne koriste kontracepciju prilikom "izleta"?

Ne znam bas. Da vidimo... Tebi je to prevelik problem, toliki da ces naci ljubavnicu i to u trenutku DOK TI JE ZENA U DRUGOM STANJU, dakle, stavljas na kocku svoj brak, porodicu, izlazes se riziku da ti ljubavnica zatrudni, kazes da se kajes (hajde, verujem ti, dakle kajes se ai to nije prijatno), valjda imas i neku grizu savesti itd itd. Dakle, sve to je bolje od razvoda? Ili hajde ne mora da bude razvod, ali zar ne mzoes sa zenom da pricas o tome (razliciti libidi- mada ja mislim da si se ti tu nesto istripovao), nego sve ovo odradis i jos kazes- "kada postane komplikovano, prestacu". Vec je postalo komplikovano.

Volim rizik, to mi je u krvi. Ovaj puta sam preterao. Ali prekidam iz ovih stopa. Nadam se bez posledica.
Što se tiče onih 20%, šanse su vam da nađete takve su samo 20%, o tome se i radi.

Sad sam se usrao. Ajde dobro od sada prelazim u fazu 'pomagajte šta da radim'. Jasno je da je prvi korak da prekinem odnose sa ovom drugom, i to ću učiniti u roku odmah, ali kako sada da se uverim da mi nije prenela nešto?

:eek:

Je l ti imaš 15 godinica ili...?
Uz to, što se sexaš ako ne umeš da zaštitiš sebe i partnerku? :dash:

Mislim da si vde došao samo da pališ vatru...ali evo praviću se da tvoj problem zaista postoji.
Nije ljiga onaj ko se u braku zaljubi u drugu osobu, ljiga je onaj koji vara trudnu ženu i pride rizikuje da je zarazi nekom polnom bolešću. Aj što ćeš ti da se patiš, šta si tražio, to si dobio, ali ti svesno ugrožavaš život ženi i još nerođenom detetu. Kod trudnica je teško lečiti i običnu gljivičnu infekciju a kamoli sifilis, hepatitis B ili C, triper, kondilome......

Da proveriš jesi li zaražen idi u bolnicu, daj krv na analizu (zbog hepatitisa i side) a bris zbog svega ostalog, i naravno pregled kod urologa ili dermatologa zbog kondiloma ili bilo kakvih kožnih oboljenja...

Ne bojim se hepatitisa i Side, paranoja me hvata od gljivičnih oboljenja i onog HPV-a šta god on značio. Ojela mi se koža u predelu prepona na onom mestu gde se to obično dešava kada se oznojiš od trčanja, ali to je dovoljno da krenu hipohondrijaze. Osim toga, kao da imam povećanu temperaturu penisa, autosugestija nadam se.
Sledeći put ću radije da skačem na bandži džampu ili da odem u padobrance, ovo nije za mene. Ono što je meni trebalo je rizik, adrenalin, opasnost, ali ovoga puta je to moglo imati za posledicu nevine žrtve i za to se kajem.

P.S. Za one koji misle da palim raju: odrekao bih se priličnog materijalnog bogatstva da vratih poljuljanu duhovnu ravnotežu. A tek šta bi dao da je ovo bio samo ružni san...

Ne bojim se hepatitisa i Side, paranoja me hvata od gljivičnih oboljenja i onog HPV-a šta god on značio. Ojela mi se koža u predelu prepona na onom mestu gde se to obično dešava kada se oznojiš od trčanja, ali to je dovoljno da krenu hipohondrijaze. Osim toga, kao da imam povećanu temperaturu penisa, autosugestija nadam se.
Sledeći put ću radije da skačem na bandži džampu ili da odem u padobrance, ovo nije za mene. Ono što je meni trebalo je rizik, adrenalin, opasnost, ali ovoga puta je to moglo imati za posledicu nevine žrtve i za to se kajem.

P.S. Za one koji misle da palim raju: odrekao bih se priličnog materijalnog bogatstva da vratih poljuljanu duhovnu ravnotežu. A tek šta bi dao da je ovo bio samo ružni san...

Blago onom ko rano poludi, sav mu zivot u veselju prodje.....

Ne bojis se hepatitsa i SIDE, a bojis se glivicnih infekcija :lol: ili
HPVa a ne znas sta je to?
A ne znas kako da proveris da li si zarazen?

Il si dete ili debelo lazes

Il si dete ili debelo lazes

Ni jedno ni drugo. Zašto bih lagao? Nisam dete. Neobrazovan sam što se toga tiče. Zašto misliš da svi odrasli ljudi moraju da znaju te stvari ako ih ti znaš? Ja sam čak fakultetski obrazovan, pa ne znam mnogo o tim stvarima. Ne bojim se HIV-a i hepatitisa iz prostog razloga što smatram da je verovatnoća za to mala, ipak nisam imao odnos sa osobom koja pripada nekoj rizičnoj grupi i bila bi teška smola da se radi o osobi sa nekim od pomenutih bolesti. Gljivice su česte i realne i 'kače' sve, pa mi je logično da se njih više bojim.

Što se tiče nepoverenja nekih prema mom slučaju smo ću reći da im je bolje da veruju, jer mogu izvući korisne pouke učeći na tuđim greškama, a ne ostanu slepi kod zdravih očiju.

Back