belazena
Gost
- Poruka
- 185
Imteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вечином страх од неке новонастале ситуације, где се човек узпаничи и несвесно начини оно због чега се после каје, а тај страх или паника резултат је психофизичког стања саме жене..Imteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Ok salu na stranu taj lik je kreten ne zasluzuje tebezi od njega
Prevario te i ostavio u teskom stanju
Svi oni varaju kad tad cuvaj se i ne daj svakome da svrsi u tebe pre nego te ozeni <3
![]()
Nisu budale one na Cam sto imaju virt sex i one na SL i na Chatsamo se paze od trudnoce i cuvaju
pritom uzivaju slicno
![]()
Вечином страх од неке новонастале ситуације, где се човек узпаничи и несвесно начини оно због чега се после каје, а тај страх или паника резултат је психофизичког стања саме жене..![]()
Može da se orkarakterise kao da ga je smorila i da mu se dize na svastaImteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Znači žena je kriva![]()
Ако то стање називаш кривицом, што нема никакве везе са било каквим осуђивањем.Znači žena je kriva![]()
Ако то стање називаш кривицом, што нема никакве везе са било каквим осуђивањем.
Посети некад Православну Цркву, мало се посвети Светом Писму и Молитвама, па ћеш разумети о чему се ради.
Живот није само секс и љубакање двоје заљубљених.
"Човек и жена су једно тело, један Дух"![]()
crkvu i sex povezuje mi samo jedna molitva
sveti duje platiću ti misu samo reci njuferice di su
Твој став и мишљење...
Ти држиш секс у фиоку, а љубав у подруму у бурету?
![]()
Извини, јел ти то нас ебеш у здрав мозак?Ovo trudnu donekle me podseca na onaj kompleks "svetica - hurva". Trudna zena je majka, svetica, nije ona za bludne radnje sa muzem koga voli u znojavoj posetlji, ne, ne.
Za ovo ostalo, ne razumem, sto bi varao zenu ako ga voli? Mozda nesto ne funkcionise drugo, mozda on hoce nesto u krevetu a boji se da ce ga ona gledati kao manijaka, mozda opet, svetica - hurva kompleks, to je moja devojka, zena, fino bice, nije ona za strast i divlji seks, da nadjem ja neku drugu za to da se izivljavam u krevetu nad njom.
Mozda ima problema u vezi, mozda nema hemije, mozda se uzeleo "lova" jer imponuje kada nekog drugog privucemo i kada smo nekom pozeljni seksualno.
U svakom slucaju, koji god da je razlog, nije opravdanje.
Imteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Ma nije mene niko izneverio
Ma ako je to sex ja sam engleska kraljica![]()
Tacno..Da flertom moze da se 'ebe niko se ne bi bavio seksom.![]()
Zelja..Imteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Ovo trudnu donekle me podseca na onaj kompleks "svetica - hurva". Trudna zena je majka, svetica, nije ona za bludne radnje sa muzem koga voli u znojavoj posetlji, ne, ne.
Za ovo ostalo, ne razumem, sto bi varao zenu ako ga voli? Mozda nesto ne funkcionise drugo, mozda on hoce nesto u krevetu a boji se da ce ga ona gledati kao manijaka, mozda opet, svetica - hurva kompleks, to je moja devojka, zena, fino bice, nije ona za strast i divlji seks, da nadjem ja neku drugu za to da se izivljavam u krevetu nad njom.
Mozda ima problema u vezi, mozda nema hemije, mozda se uzeleo "lova" jer imponuje kada nekog drugog privucemo i kada smo nekom pozeljni seksualno.
U svakom slucaju, koji god da je razlog, nije opravdanje.