Prevara "na prepad"

Imteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Вечином страх од неке новонастале ситуације, где се човек узпаничи и несвесно начини оно због чега се после каје, а тај страх или паника резултат је психофизичког стања саме жене.. :)

Ok salu na stranu taj lik je kreten ne zasluzuje te :aha: bezi od njega :) Prevario te i ostavio u teskom stanju ;) Svi oni varaju kad tad cuvaj se i ne daj svakome da svrsi u tebe pre nego te ozeni <3 :lol:

Ma nije mene niko izneverio

Nisu budale one na Cam sto imaju virt sex i one na SL i na Chat :lol: samo se paze od trudnoce i cuvaju :aha: pritom uzivaju slicno :zper:

Ma ako je to sex ja sam engleska kraljica :zcepanje:

Znači žena je kriva :D
Ако то стање називаш кривицом, што нема никакве везе са било каквим осуђивањем.

Посети некад Православну Цркву, мало се посвети Светом Писму и Молитвама, па ћеш разумети о чему се ради.

Живот није само секс и љубакање двоје заљубљених. Читав је спектар битних чинилаца, ситуација које се одвијају кроз живот, и које утичу на психофизичко стање људи.

"Човек и жена су једно тело, један Дух" :)

И то, реткост је да човек улази у авантуру са неком другом женом, ако му је жена трудна, заљубљена у њега, или ако је болесна, недај Боже...
То су само измишљене приче.

Poslednja izmena:
Ако то стање називаш кривицом, што нема никакве везе са било каквим осуђивањем.

Посети некад Православну Цркву, мало се посвети Светом Писму и Молитвама, па ћеш разумети о чему се ради.

Живот није само секс и љубакање двоје заљубљених.

"Човек и жена су једно тело, један Дух" :)

crkvu i sex povezuje mi samo jedna molitva

sveti duje platiću ti misu samo reci njuferice di su

Ovo trudnu donekle me podseca na onaj kompleks "svetica - hurva". Trudna zena je majka, svetica, nije ona za bludne radnje sa muzem koga voli u znojavoj posetlji, ne, ne.
Za ovo ostalo, ne razumem, sto bi varao zenu ako ga voli? Mozda nesto ne funkcionise drugo, mozda on hoce nesto u krevetu a boji se da ce ga ona gledati kao manijaka :eek:, mozda opet, svetica - hurva kompleks, to je moja devojka, zena, fino bice, nije ona za strast i divlji seks, da nadjem ja neku drugu za to da se izivljavam u krevetu nad njom.

Mozda ima problema u vezi, mozda nema hemije, mozda se uzeleo "lova" jer imponuje kada nekog drugog privucemo i kada smo nekom pozeljni seksualno.
U svakom slucaju, koji god da je razlog, nije opravdanje.

Ovo trudnu donekle me podseca na onaj kompleks "svetica - hurva". Trudna zena je majka, svetica, nije ona za bludne radnje sa muzem koga voli u znojavoj posetlji, ne, ne.
Za ovo ostalo, ne razumem, sto bi varao zenu ako ga voli? Mozda nesto ne funkcionise drugo, mozda on hoce nesto u krevetu a boji se da ce ga ona gledati kao manijaka :eek:, mozda opet, svetica - hurva kompleks, to je moja devojka, zena, fino bice, nije ona za strast i divlji seks, da nadjem ja neku drugu za to da se izivljavam u krevetu nad njom.

Mozda ima problema u vezi, mozda nema hemije, mozda se uzeleo "lova" jer imponuje kada nekog drugog privucemo i kada smo nekom pozeljni seksualno.
Извини, јел ти то нас ебеш у здрав мозак?

Јеси ли ти икад видео жену у животу? :eek:

Која ти то фора, запањујеш својим изјавама не само форум, већ цео свет! :hahaha:

Poslednja izmena:
Da flertom moze da se 'ebe niko se ne bi bavio seksom. :lol:
Tacno..:lol:

- - - - - - - - - -

Imteresuje me šta natera čoveka da ženu svog života prevari (trudnu, zaljubljenu, ranjivu)? Nekada i više puta s jednom te istom osobom. Može li to da se orkarakterise kao flert, slabost ili pomodarstvo?
Zelja..
Jel bi ti mogla da jedes svaki put jedno isto.:lol:

Onda žena to skonta i žena se baci na isti posao. Et' ti tematike za dobar sitcom... :D

Back