- Poruka
- 72.412
Ima samo su malo ukrsteno rasporedjeni. Svak na svoju stranu, tata dodje vikendima da bi mama izasla u grad sa drugaricama.Sta deca, ziva su, zdrava, imaju oba roditelja, ne vidim gde je problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima samo su malo ukrsteno rasporedjeni. Svak na svoju stranu, tata dodje vikendima da bi mama izasla u grad sa drugaricama.Sta deca, ziva su, zdrava, imaju oba roditelja, ne vidim gde je problem?
I zato kad je frka i gori pod nogama, ne kupis decu i razvodis se, nego daj da uradim sve sto mogu zar ne?
Ne volim biti napet kad se opuštam. 4 u zrak peta pada na stomak.
Tako je.I zato kad je frka i gori pod nogama, ne kupis decu i razvodis se, nego daj da uradim sve sto mogu zar ne?
E...mali vrati se u svoju vukojebinu pa tamo moralisi ko kako treba da zivi i kad mu TI dozvoljavas razvodI jeste sramota razvesti se. Amoralno je, osim ako su bas posebne okolnosti. Alkololicar, tuce je, opasan je po nju i decu, ili je ona agresivna i td... Ok, tada, da bise porodica zastitila, pakujes stvari.
Ali mnogo, mnoogoo cesci razlozi za razvod su smesni i za sramotu. Nekakav neispunjen standard zivota. Bez i da se potrudi vec drugoj strani svali da ona treba da ispunjava te standarde. Kako Mitja moze u be ge i njegova zena dama a moj seljak ovde fitja.
znate i ja gledala kako se vozi avion.Po čemu si drugačiji? Šta bi kod sebe istakao kao nešto što te čini drugačijim od opisanog muškarca?Znaci muskarci su primitivci. Odradis te 3 stvari i on je srećan i zadovoljan.
Zanimljiv pogled na mz odnose.
To zavisi kako je uredjeno. Neko vidja ako hoce svaki dan.Ima samo su malo ukrsteno rasporedjeni. Svak na svoju stranu, tata dodje vikendima da bi mama izasla u grad sa drugaricama.
S tim da bih tebi samo napunila želudac i dala daljinski.To samo govori kako gleda na muskarce i potrvdjuje moju temu.
Zao mi je sto vas ovaj razgovor pogadja. Ne znam zasto se onda inaistira na njemu. IE...mali vrati se u svoju vukojebinu pa tamo moralisi ko kako treba da zivi i kad mu TI dozvoljavas razvod
Inace, obozavam pricu o braku od ovih iskusnihznate i ja gledala kako se vozi avion.
Pile. Ti takva kakva si. Izgubljena i samoziva i iluzorna o sebi, ne bi sedela ni u istom kaficu gde sam ja, ledjima okrenuti, a kamoli da zamisljas brak sa mnom. Da li luda si ti? Iz koje dimenzije?S tim da bih tebi samo napunila želudac i dala daljinski.
Pa zasto bi me pogadjalo, em si nebitan lik, em ti misljenje nije merodavno.Zao mi je sto vas ovaj razgovor pogadja. Ne znam zasto se onda inaistira na njemu. I

Za srce si me ujeoPile. Ti takva kakva si. Izgubljena i samoziva i iluzorna o sebi, ne bi sedela ni u istom kaficu gde sam ja, ledjima okrenuti, a kamoli da zamisljas brak sa mnom. Da li luda si ti? Iz koje dimenzije?
Ozbiljno, nije da se zestimo nesto pa kao ko ce koga isprovocirati. Stvarno si daleko od mog tipa u svakom pogledu.
Joj BRAK s njim!!!Pile. Ti takva kakva si. Izgubljena i samoziva i iluzorna o sebi, ne bi sedela ni u istom kaficu gde sam ja, ledjima okrenuti, a kamoli da zamisljas brak sa mnom. Da li luda si ti? Iz koje dimenzije?
Ozbiljno, nije da se zestimo nesto pa kao ko ce koga isprovocirati. Stvarno si daleko od mog tipa u svakom pogledu.

Ja nebitan?Pa zasto bi me pogadjalo, em si nebitan lik, em ti misljenje nije merodavno.
Ali ja uvek reagujem na stvari koje mislim da treba. I uvek cu.
Nekako se osecam da mi je to duznost![]()
Uostalom, nemaš pojma s kim pričaš, pa mene su na koljenima molili da se udam!! Doduše, moji roditelji...Pile. Ti takva kakva si. Izgubljena i samoziva i iluzorna o sebi, ne bi sedela ni u istom kaficu gde sam ja, ledjima okrenuti, a kamoli da zamisljas brak sa mnom. Da li luda si ti? Iz koje dimenzije?

Pohvali me jezičino moja!Ja nebitan?
Haha. Ja sam za tebe premija bre covece.
Samostalan, situiran, karakteran, cool lik, istinoljubvljiv, dakle i na zemlji i praktican, s druge strane znas sta radim od romantike? Taknem na ono mesto koje si davno zaboravila i da postoji a kad se razbudi poludi i podivlja.
Jedino sto se sa ovakvim draguljem ne igra sujetom. Tu padas kao dete na dupe.
Ja? Nebitan? Ok.
Pali mala smaras. Idi nadji neki kindergarden da se prepucavas tamo i vezbas :. Moja igracka, e nije nego moja...Joj BRAK s njim!!!![]()
![]()
![]()
![]()
To se ne zove sposobnost za salu na svoj racun, vec vadjenje iz gowana posle kenyanya okolo. Sorreah nisam impresioniran. Ni malkice.Uostalom, nemaš pojma s kim pričaš, pa mene su na koljenima molili da se udam!! Doduše, moji roditelji...
![]()
Jel me to tjeraš sa teme?Pali mala smaras. Idi nadji neki kindergarden da se prepucavas tamo i vezbas :. Moja igracka, e nije nego moja...