- Poruka
- 72.498
Tada je oblanda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti možda nemaš dovoljno iskustva sa našim muškarcima hahahaRazvod se zove neuspeh i nesposobnost da se odrzi porodica. Nema potrebe da pakujemo u oblande i krivimo muskarce uvek za to a od zena pravimo vecite svetice.
Ne kazem, ima raznih okolnosti gde je to sasvim legitimno, ali znas kako? Kada cujem to perem mu gace a on sve 4 u vis....
Mda, većina samo želi sex, pa si ti zgodna prilika, a poneko želi sex samo sa tobom. E sad, kako to razlučiti?Zele da imaju seks. Sad ti, Milica, Marija, gumena lutka svejedno. Ne zeli ta osoba da ima seks sa tobom, sto je poprilicno drugacije.

Nisam mislila da si takav... za sramotu? znači i kod tebe ima sramote? hm...I jeste sramota razvesti se. Amoralno je, osim ako su bas posebne okolnosti. Alkololicar, tuce je, opasan je po nju i decu, ili je ona agresivna i td... Ok, tada, da bise porodica zastitila, pakujes stvari.
Ali mnogo, mnoogoo cesci razlozi za razvod su smesni i za sramotu. Nekakav neispunjen standard zivota. Bez i da se potrudi vec drugoj strani svali da ona treba da ispunjava te standarde. Kako Mitja moze u be ge i njegova zena dama a moj seljak ovde fitja.
Znam jednog koji živi i ima firmu u Kragujevcu, čovek kupi stan u Beogradu u koji se useli žena i ne želi da se vrati jer hoće da žive u prestonici. On sad živi i radi na relaciji BG-KG, putuje svaki dan.ako Mitja moze u be ge i njegova zena dama a moj seljak ovde fitja.
HahahahA pogodi sta? I do toga dolazi upravo tim nerealnim postavljanjem. Ja sam lepa i fakuktet, a aj sad ti fitjo skoci, 3 strele razapni, kroz 3 prstena se provuci, 3 brda prekosic pa ruke zasuci. E pa prc. Posle ja zrtva. Nisi brate. Zao mi je.
Sebicno. Zao mi je.Ti možda nemaš dovoljno iskustva sa našim muškarcima hahaha
Razvod nije neuspeh, što tako gledati, već poziv na nešto bolje, prerastao si nešto, zašto gledati negativno? Čovek sve može gledati negativno, ali može naći i nešto plus. Kod nas se to možda više tako i gleda, jer postoji takvo većinsko mišljenje, pa svakog ko se razvede svi žale kao jaaaaao, jadan ili jadna... ma marš bih im ja rekla. Prvo ne volim sažaljenje, drugo razvode se ljudi što hoće da žive bolje nego što sad žive. Udaš se za jednu osobu, ljudi se promene... Uopšte, treba više gledati na život tako da nam dolaze razni izazovi, a ne problemi.
Ma redovno gledam takve primere. Samo je sramota da se u javnosti sve to prikazuje kao ona njemu pere gace a ima negde bolje. Mani me toga.Znam jednog koji živi i ima firmu u Kragujevcu, čovek kupi stan u Beogradu u koji se useli žena i ne želi da se vrati jer hoće da žive u prestonici. On sad živi i radi na relaciji BG-KG, putuje svaki dan.
Za kakav je to šut u dupe.
M da, kako ne.Hahahah
bouže što ti kažeš
gde nalaziš te žene..
puno finih i normalnih žena same.. da nije možda tvoj ukus za žene takav da te dovodi do takvih? o tome treba porazmisliti.
Ali ja sam se iznenadila koliko je KG živ grad... toliko mladih sa decom, ono jednog vikenda u Šumaricama, pun park, maldih, mladih parova koliko hoćeš... Nije mi jasno što bi neko pored tako lepog mesta odlazio za BG...Znam jednog koji živi i ima firmu u Kragujevcu, čovek kupi stan u Beogradu u koji se useli žena i ne želi da se vrati jer hoće da žive u prestonici. On sad živi i radi na relaciji BG-KG, putuje svaki dan.
Za kakav je to šut u dupe.
Ti jesi, zato sto si muskarac i naucen si da kada dodje do frke niko te nece vaditi. Sam cupaj. Jel tako?Ja sam uvek ZA spasavanje braka.
Kompleksi.Ali ja sam se iznenadila koliko je KG živ grad... toliko mladih sa decom, ono jednog vikenda u Šumaricama, pun park, maldih, mladih parova koliko hoćeš... Nije mi jasno što bi neko pored tako lepog mesta odlazio za BG...
Pa jako jednostavno, vidi se iz avionaMda, većina samo želi sex, pa si ti zgodna prilika, a poneko želi sex samo sa tobom. E sad, kako to razlučiti?![]()
Samo su čekale kapisluI Paula, nemoj da se zestis na mene, ja nisam ni potegao pricu o brakovima i razvodima. A moj stav jeste to. To je ova ktjerka i jos neko a onda ste se redom nadovezale kao vozic.
E pa tju tjuu jbg.
Kod mene?Nisam mislila da si takav... za sramotu? znači i kod tebe ima sramote? hm...
Sta deca, ziva su, zdrava, imaju oba roditelja, ne vidim gde je problem?Sebicno. Zao mi je.
Znas zasto?
Zato sto su tu deca. Ona, ili On, a najcesce zene podnesu zahtev za razvod.
Sta je to? Ima bolje? Strasno.
Zao mi je, ne kazem, ljudi se razvode, takva su vremena, ali necu od toga da pravim neku sliku svetog oslobadjanja okova i prelazenje preko mora ka svetlu srece. Egoizam. Jbg... Deeecaaaa? Wtf?
Da.Ti jesi, zato sto si muskarac i naucen si da kada dodje do frke niko te nece vaditi. Sam cupaj. Jel tako?
A šta je sa decom? Šta im fali?Sebicno. Zao mi je.
Znas zasto?
Zato sto su tu deca. Ona, ili On, a najcesce zene podnesu zahtev za razvod.
Sta je to? Ima bolje? Strasno.
Zao mi je, ne kazem, ljudi se razvode, takva su vremena, ali necu od toga da pravim neku sliku svetog oslobadjanja okova i prelazenje preko mora ka svetlu srece. Egoizam. Jbg... Deeecaaaa? Wtf?