Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.212
Druga pametna danas, napreduješ <3Mogu misliti sta ti zamisljas u toj glavici i bez da klikcem. Bolje ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druga pametna danas, napreduješ <3Mogu misliti sta ti zamisljas u toj glavici i bez da klikcem. Bolje ne.
A ti si meni ko piksel. Prgavi piksel koji se trudi da zasvetli i onda se ugasi i tako skljoca. Malo iritantno al ok, sta ces. Ima falinku.Pa mozes da budes bitan mami, tati, devojci, prijateljima, meni si kao bandera na ulici. Odnosno ona mi je bitnija![]()
Ima, ali to sazna samo ona koja uđe u uži izbor.A da, da ti nacijepa drva, ima još nešto, Zgodni?![]()
Pa brate, sta ti je hahahahaTema ide u očekivanom pravcu, nisam očekivao da će ovako da nasednu.
Tako je, ne odaji tajne!Ima, ali to sazna samo ona koja uđe u uži izbor.
Nije za javnost.
Kada porastes, moraces da se suocis sa jednom vaznom stvari. Svi mi volimo da mislimo da smo jako bitni na svetu. Cinjenica je da svet boli rac za nas, sem ako nemamo neku vecu korisnost za njega.A ti si meni ko piksel. Prgavi piksel koji se trudi da zasvetli i onda se ugasi i tako skljoca. Malo iritantno al ok, sta ces. Ima falinku.

Nema više čupanja latica uz voli me, ne voli me, sad je oš jebat, neš jebat.Svaka utripovana da je zanimljiva i vrcava i skakucu okolo ko umpa lumpa: nesh hebat osh hebat nesh hebat osh hebat.
NešMr. Napokon me je bas iznenadio. Kratko sam ovde, ali so ostavio otisak nekog neozbiljnog zezatora, ali nekako istovremeno i ozlojedjednog muskarca. Ali vidi to njega!
Citala sam sve ovo i slazem se potpuno sa tobom. Sto se razvoda tice, rekla bih da ljudi, kao sto olako ne treba da ulaze u brak, tipa "vreme mi je", zelim decu, to tako treba, "nije ona los/a, a i treba da se zenim/udajem vec jednom", vec zato sto si nasao osobu sa kojom mozes seliti sve, brige, obaveze, kredit, krevet, sto, srecu, tako ne treba ni tako olako izlaziti iz braka. Ako cemo svi probleme u vezi/braku resavati raskidima ili razvodima, ceka nas mnogo njih, jer svako ima mane, minus faze, koje traju i traju, smozde coveka, bude ono lose u njemu, nervozu, dzangrizavost.. Tek kada netrpeljivost preraste u gadjenje, nema postovanja ni komunikacije, razvod je moranje, jer i ta deca tesko odrastaju u jake individue i sticu lose misljenje o braku, ako rastu u potpuno nefunkcionalnoj porodici.
Spomenuo si gore Lego kocke.. Vidi, ne bi ti smorio ni jednu normalnu osobu pricom o Lego kocki. Volis Lego, pricas o tome sa strascu, to te, veruj mi, cini zanimljivim za slusanje. Volim ljude, koji pricaju, rade, delaju sa strascu. Muz moje drugarice mi je pricao o firmi u kojoj je on IT. Veze nemam sa temom, ali covek obozava taj posao i sa uzivanjem prica o njemu, da mi je milina da ga slusam. Uopste vestina slusanja je divna. Ukazujes coveku paznju pazljivim slusanjem. Treba umeti i govoriti i drzati paznju upravo zanimljivim detaljima o temi. Nije muskarac ni duzan da izigrava klovna pred devojkom. Razgovor je dvosmerna ulica.
Dalje, jedno je formalno visoko obrazovanje, drugo je zanimljiva osoba. Pogledaj na kanalu Biznis price ili Ja, preduzetnik koliko ima zanimljivih osoba. Strast prema poslu je divna.

Mislim da je to sve krenulo od strumpfova: Ti dam ti dam ti damNema više čupanja latica uz voli me, ne voli me, sad je oš jebat, neš jebat.
Oces pivce?
Sad si ih navio može komotno da se ode na pivce.
Vidi Ljubice, sve su super i lepo napisala, ali ima nas koji trazimo i malo siri kontekst dusevnih vrednosti od orakticne strasti prema nekoj radnji. Lepo je kada je neko udubljen u nesto, fokusiran, bilo da su kego kocke ili potresivanje ruza, ali neki od nas, ne da su soremni, nego zele da dele i vise od toga. Biko da je brak ili uzbudliva avantura iki sta vec.@MrNapokon me je bas iznenadio. Kratko sam ovde, ali so ostavio otisak nekog neozbiljnog zezatora, ali nekako istovremeno i ozlojedjednog muskarca. Ali vidi to njega!
Citala sam sve ovo i slazem se potpuno sa tobom. Sto se razvoda tice, rekla bih da ljudi, kao sto olako ne treba da ulaze u brak, tipa "vreme mi je", zelim decu, to tako treba, "nije ona los/a, a i treba da se zenim/udajem vec jednom", vec zato sto si nasao osobu sa kojom mozes seliti sve, brige, obaveze, kredit, krevet, sto, srecu, tako ne treba ni tako olako izlaziti iz braka. Ako cemo svi probleme u vezi/braku resavati raskidima ili razvodima, ceka nas mnogo njih, jer svako ima mane, minus faze, koje traju i traju, smozde coveka, bude ono lose u njemu, nervozu, dzangrizavost.. Tek kada netrpeljivost preraste u gadjenje, nema postovanja ni komunikacije, razvod je moranje, jer i ta deca tesko odrastaju u jake individue i sticu lose misljenje o braku, ako rastu u potpuno nefunkcionalnoj porodici.
Spomenuo si gore Lego kocke.. Vidi, ne bi ti smorio ni jednu normalnu osobu pricom o Lego kocki. Volis Lego, pricas o tome sa strascu, to te, veruj mi, cini zanimljivim za slusanje. Volim ljude, koji pricaju, rade, delaju sa strascu. Muz moje drugarice mi je pricao o firmi u kojoj je on IT. Veze nemam sa temom, ali covek obozava taj posao i sa uzivanjem prica o njemu, da mi je milina da ga slusam. Uopste vestina slusanja je divna. Ukazujes coveku paznju pazljivim slusanjem. Treba umeti i govoriti i drzati paznju upravo zanimljivim detaljima o temi. Nije muskarac ni duzan da izigrava klovna pred devojkom. Razgovor je dvosmerna ulica.
Dalje, jedno je formalno visoko obrazovanje, drugo je zanimljiva osoba. Pogledaj na kanalu Biznis price ili Ja, preduzetnik koliko ima zanimljivih osoba. Strast prema poslu je divna.
Naravno.Vidi Ljubice, sve su super i lepo napisala, ali ima nas koji trazimo i malo siri kontekst dusevnih vrednosti od orakticne strasti prema nekoj radnji. Lepo je kada je neko udubljen u nesto, fokusiran, bilo da su kego kocke ili potresivanje ruza, ali neki od nas, ne da su soremni, nego zele da dele i vise od toga. Biko da je brak ili uzbudliva avantura iki sta vec.
Odvazna, seksi (mentalno, ne samo fizicki, bitnije mentalno) uzbudljiva generalno u zivotu (nenono da skache banji, nego da ume da podstakne tu emociju u sebi i deli a ne neka preozbiljna), odvazna, fer, racionalna a opet mastovita, dakle u dodiru sa sobom i da se zrelo odnosi, cista od sujete, gordosti, nabedjenosti, plitkosti i td.
Nisu to neke teske karakteristike i nemoguce.
Polaziste je od sebe da.Naravno.
Da sam musko, pisala bih sve ovo.
Kad zelis da delis jedan jedini zivot sa nekim, tako ces pisati.
Mislim da svi to traze, treba li uopste diskutovati da niko ne voli plitkost, gordost..i sve ono sto si naveo?
Samo ne prepozna svako od nas te osobine kod sebe. Gordost je jedna od najcescih i ima je u onoliko pojavnih oblika i obuhvata sve ovo sto si naveo.