Preuvelicavanje zenske lepote

I jeste sramota razvesti se. Amoralno je, osim ako su bas posebne okolnosti. Alkololicar, tuce je, opasan je po nju i decu, ili je ona agresivna i td... Ok, tada, da bise porodica zastitila, pakujes stvari.
Ali mnogo, mnoogoo cesci razlozi za razvod su smesni i za sramotu. Nekakav neispunjen standard zivota. Bez i da se potrudi vec drugoj strani svali da ona treba da ispunjava te standarde. Kako Mitja moze u be ge i njegova zena dama a moj seljak ovde fitja.
E...mali vrati se u svoju vukojebinu pa tamo moralisi ko kako treba da zivi i kad mu TI dozvoljavas razvod :lol:
Inace, obozavam pricu o braku od ovih iskusnih :mrgreen: znate i ja gledala kako se vozi avion.

S tim da bih tebi samo napunila želudac i dala daljinski.
Pile. Ti takva kakva si. Izgubljena i samoziva i iluzorna o sebi, ne bi sedela ni u istom kaficu gde sam ja, ledjima okrenuti, a kamoli da zamisljas brak sa mnom. Da li luda si ti? Iz koje dimenzije?
Ozbiljno, nije da se zestimo nesto pa kao ko ce koga isprovocirati. Stvarno si daleko od mog tipa u svakom pogledu.

Pile. Ti takva kakva si. Izgubljena i samoziva i iluzorna o sebi, ne bi sedela ni u istom kaficu gde sam ja, ledjima okrenuti, a kamoli da zamisljas brak sa mnom. Da li luda si ti? Iz koje dimenzije?
Ozbiljno, nije da se zestimo nesto pa kao ko ce koga isprovocirati. Stvarno si daleko od mog tipa u svakom pogledu.
Za srce si me ujeo :D Sa takvima ni tramvaj nisam čekala ;) Opušteno, samo ćaskamo

Pa zasto bi me pogadjalo, em si nebitan lik, em ti misljenje nije merodavno.
Ali ja uvek reagujem na stvari koje mislim da treba. I uvek cu.
Nekako se osecam da mi je to duznost :mrgreen:
Ja nebitan?
Haha. Ja sam za tebe premija bre covece.
Samostalan, situiran, karakteran, cool lik, istinoljubvljiv, dakle i na zemlji i praktican, s druge strane znas sta radim od romantike? Taknem na ono mesto koje si davno zaboravila i da postoji a kad se razbudi poludi i podivlja.
Jedino sto se sa ovakvim draguljem ne igra sujetom. Tu padas kao dete na dupe.
Ja? Nebitan? Ok.

Uostalom, nemaš pojma s kim pričaš, pa mene su na koljenima molili da se udam!! Doduše, moji roditelji...
:zcepanje::zcepanje:

Ja nebitan?
Haha. Ja sam za tebe premija bre covece.
Samostalan, situiran, karakteran, cool lik, istinoljubvljiv, dakle i na zemlji i praktican, s druge strane znas sta radim od romantike? Taknem na ono mesto koje si davno zaboravila i da postoji a kad se razbudi poludi i podivlja.
Jedino sto se sa ovakvim draguljem ne igra sujetom. Tu padas kao dete na dupe.
Ja? Nebitan? Ok.
Pohvali me jezičino moja!

Back