gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Jaki ste mi vi forumaši !
Ne moš' da provalite ko je bambusa...!?
Onaj kome ona da. Baletan očigledno popio sušu pa podivljao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaki ste mi vi forumaši !
Ne moš' da provalite ko je bambusa...!?
Problem žena na ovim prostorima je što hoce od ženskaroša i nasilnih muškaraca da naprave vernog papučara. A zaboravljaju da ih je upravo to što je ženskaroš i agresivniji tip privuklo i presudilo da budu sa njima.
Ona je nedavno u jednoj emisije pricaka tokiko o svom idealnom braku da mi se ucinilo da cita bajku, eto tacno sam znala da laze.
Pa doticna je teski olos . Zna je dobro jedan moj dobar drugar. Jos davno mi pricao za istu da je tezak sljam...Tako da mogu da zamislim kakvog je majmuna pravila od tog baletana i na kraju covek prsao totalno

A sto?
Pa doticna je teski olos . Zna je dobro jedan moj dobar drugar. Jos davno mi pricao za istu da je tezak sljam...Tako da mogu da zamislim kakvog je majmuna pravila od tog baletana i na kraju covek prsao totalno
Kako to "zaboravio"? Nije to cackalica! Sta da sam ja zaboravila da razduzim F-16, kada sam zavrsila vojsku, pa da ga vozikam kako mi se svidja?
Људи живе у свакаквим браковима. И свашта им нешто одговара или не одговара....
Ja sam tako spasila bivseg decka iz braka u kojem je patio i bio ponizavan, a on nije hteo da se razvede, iako smo bili u vezi skoro godinu dana, a ja sam bila zaljubljena u njega 16 godina. Sada se ponovo vidja sa tom mojom bivsom najboljom drugaricom, a njegovom bivsom/sadasnjom zenom.
Sada sam i blogerka Vecito zaljubljena
Ne sediš više u krilu pape Racija?
Danas mi jedan čoek reče da tamo gde nema svađa, nema ni samopoštovanja.Kakva zabluda!
I sad naiđoh na ovu vest/temu, pa se pitam: gde su granice (samo)poštovanja onog koji bije i onog koji je biVen?
Čak i kada bih prihvatila tezu "ko se bije, taj se voli", pitala bih zlostavljača razmišlja li o deci koja rastu u takvom okruženju.
Ali on svakako ne bi razumeo. Možda i dočeka starost u kojoj će ga deca lemati, čisto iz navike.
Jeste, moj svet je drugačiji, s tim što to ne znači da ne poznajem zlostavljane žene ... i ponekog zlostavljanog muškarca.
Da je bio neki policijac verovatno ne bi bilo ni vestiВидим да је овде вама највећа занимација то што је насилник балетан.
Које сте ви сељачине.

Da je bio neki policijac verovatno ne bi bilo ni vesti![]()
?
Ma ja sam upala ovde kao padobranac, nit znam ko je ta. a o baletanu tek nemam blagog pojmaDa se Mina,glumica uda za pandura?
Ženoo,molim te..
Pa celo glumište bi je zezalo"E videli smo ti supruga sinoć ispred stanice Savski Venac sa azilantima"
A sada i panduri koji čuvaju stanicu nose automat,kad smo već kod automata što mu dođe na isto![]()
Stanić je besan tada zapucao iz automatske puške
Nije to matematika pa da se sabira...
Може бити, а и не мора да значи.
Била сам веома непријатно изненађена кад сам гледала ''Александра''.
Изашли смо с представе.
Није једини са салцетом.
Мада, да будем искрена, Оранж је покренула причу о томе колико су плаћени. То јесте срамота. Моментално сам се сетила сиротог Љубе Тадића. И свих наших уметника.
Видим да је овде вама највећа занимација то што је насилник балетан.
Које сте ви сељачине.
Da je bio neki policijac verovatno ne bi bilo ni vesti![]()

A, niko ne pita: Otkud njemu automatska puska? Ima li on dozvolu??

Колике су у Србији казне за поседовање аутоматског оружја? Укор разредног старешине?
Mina je jezicara... Nije ona tu jedino nevinasce,...
Ciganski poslovi... Danas se tuku sutra ce da opet baljezgaju kako im je idalan brak....
Cigojne...
Mina je jezicara... Nije ona tu jedino nevinasce,...
Ciganski poslovi... Danas se tuku sutra ce da opet baljezgaju kako im je idalan brak....
Cigojne...