nije odgovarala prvom[/B]...mozda on nije odgovarao njoj...
![]()

Izvinite , molim Vas , da niste , mozda , iz Prosvete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije odgovarala prvom[/B]...mozda on nije odgovarao njoj...
![]()

...tukijem![]()

Ok.štagod da je u pitanju, niko nema prava da nasrne na drugu osobu...ishitrene reakcije smo duznio da suzbijemo jer nismo zveri...uključiš malo mozak za promenuNe bih da te vređam, ali realno, mnogo je nevaspitane dece okolo , mnogo je našminkanih devojčica od 5 godina i gologuzih 10-ogodišnjakinja, a sve više i klinaca koji tu i tamo siluju koju drugaricu...a svi oni imaju mamice koje se kunu u njih. Zato mi malo teško da ti verujem na reč, tebi i "modernom vaspitanju"
Aha , samo se ti nadaj da godine garantuju zrelost ali to nema veze sa istinom. Mnogo je "devojčica" od 45 god , čitaj malo naučne priloge ozbiljnih ljudi i psihologa a ne samo "Story", "Glory" i "Cosmopolitan".
Zašto je muž premlatio mi ne znamo. Znam samo da je ja ne žalim ( čak pomalo i likujem , bezobrano, priznajem) , a tebi to u startu smeta jer žene držiš za a priori nevine i bezgrešne.
Zrelo razmišljanje nema šta![]()

Ili Serenu Vilijams...![]()
 Серена би му вилицу окренула. С калашом или без.Серена би му вилицу окренула. С калашом или без.
Šta ti je to?!
- - - - - - - - - -
Nije, ona je iz Zemuna...
Kad vidim ovakvu temu, odmah znam odgovore:
- mora da žena ima pogan jezik,
- mora da je žena mazohista,
- mora da je zaslužila,
- tako joj i treba jer se mnogo kur*čila u mladosti
- svi baletani su pešovani.ženomrsci kojima je brak alibi, pa povemeno iz njih, putem pesničenja i šamaranja, progovori frustracija
A i kulturni radnici nam nisu više kulturni: umesto da tresnu pesnicom o sto i automat iskoriste u patriotske svrhe, oni gaje salce na stomaku ... što je svakako bitno za vest o prebijanju.
Au...damski![]()
- mora da je zaslužila,
- svi baletani su pešovani.ženomrsci kojima je brak alibi, pa povemeno iz njih, putem pesničenja i šamaranja, progovori frustracija
A i kulturni radnici nam nisu više kulturni: umesto da tresnu pesnicom o sto i automat iskoriste u patriotske svrhe, oni gaje salce na stomaku ... što je svakako bitno za vest o prebijanju.
)))Kad vidim ovakvu temu, odmah znam odgovore:
- mora da je zaslužila,
Koliko si ti privilegovana, u odnosu na ostatak pučanstva ?
Nisi ni svesna, skroz.
Zbog afiniteta....
U tvom svetu emocija nema automatskih pušaka....
Možda, poneka udica !
- - - - - - - - - -
Beži, baksuze !
Kad tebe vidim, prićinjava mi se nadolazak zemljotresa...
Povuci na 3 !
 Kakva zabluda! 
Evo neka dodje kod mene, ja je nikada necu tuci....![]()
- mora da je zaslužila,
Postoje zene koje su porodice naterale da udju u bracnu zajednicu sa siledzijom (ruralne, seoske sredine) i to je tuzno i za svaku osudu, a postoje zene koje nasilje "pali" odnosno jako ih "pali" kada je momak "opasan" pa kada djavo dodje po svoje onda kuknjava i urlanje o nasilju zato vecinu ljudi ovakve price i ne pogadjaju jer je ljudima muka od siledzija i zena koje uzivaju u ponasanju ovih siledzija prema drugim ljudima ali zato kada njihova g*zica nastrada onda kuknjava.
Пошто је салце моја примедба, да одговорим на твоју прозивку.
Искрено, пуца ми штикла што се то двоје потукло. Нити знамо њу каква је, нити знамо њега. Самим тим немам потребу да коментаришем тај однос.
Привукла ми је пажњу фотографија на којој се види да ''врхунски'' балетан гаји сало на стомаку. Само сам се подсетила мог разочарења у српски балет.
Туча свакако није одраз цивилизованости, нити постоји оправдање, а како је ово н-та тема ове садржине на овом форуму, не осећам потребу више да коментаришем ту појаву.
Данас ми је на тапету српска култура која је у блату као и све у овој држави.
Ruralne žene se sa ruralnim muževima-zlostavljačima obračunavaju posle 20, 30 godina braka, noću, pomoću sekirčeta. I posle komšije kažu: "Bio je pošten čovek, samo malo naprasit."
Ove druge se opasulje, ali je teško izaći iz veze sa siledžijom jer je poznata strategija kako od žene načiniti idealnu žrtvu u 3 koraka:
- odvojiti je od porodice i prijatelja
- zabraniti joj da privređuje
- ubediti je da je bezvredna
- - - - - - - - - -
Meni je palo na pamet da je baletan sa salcetom, može biti, taze alkoholičar koji ima psihotične ispade.
Може бити, а и не мора да значи.Meni je palo na pamet da je baletan sa salcetom, može biti, taze alkoholičar koji ima psihotične ispade.
Може бити, а и не мора да значи.
Била сам веома непријатно изненађена кад сам гледала ''Александра''.
Изашли смо с представе.
Није једини са салцетом.
Мада, да будем искрена, Оранж је покренула причу о томе колико су плаћени. То јесте срамота. Моментално сам се сетила сиротог Љубе Тадића.

Изашли смо с представе......
Није једини са салцетом.

Od pretučene žene,tema se pretvori u temu o salcetu..pa pogledaj koliko si puta napisala reč "salce"![]()
Glumicu Minu Lazarević (40) pretukao je suprug baletan Goran Stanić (42)