Prelistavanje dnevne štampe: "IMALA JE TEŽAK ŽIVOT, ŽELELA JE SAMO JEDNO" Potresna ispovest supruga poginule Milene iz Bogatića

Sensei

Master
Moderator
Poruka
95.117
Milena Jovičić iz Bogatića nastradala je tokom vikenda u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je na nju automobilom naleteo pijani vozač, dok je šetala sa detetom. Njen suprug Nemanja Tovilović neutešan je od bola i tuga. On govori o neizmernoj ljubavi koju je Milena pružala svojoj porodici, uprkos brojnim lošim stvarima koje su joj se dogodile u životu.

Milena Jovičić stradala je, dok je njen mlađi sin Pavle (3) povređen kada je na njih automobilom naleteo vozač dok su šetali u Ulici dr Mladena Miloševića u Bogatiću. Kako su ranije preneli mediji, vozač nije pokušao da ukaže prvu pomoć i pobegao je sa lica mesta. Dečak je odmah transportovan za Beograd, nalazi se van životne opasnosti, ali je zadobio kontuziju pluća i nagnječenje jetre.

1758997162607.png

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9786936/ispovest-supruga-poginule-milene-jovicic-iz-bogatica

Nemanja Tovilović, suprug nastradale Milene, smogao je snage da priča, uprkos velikom bolu koju je doživeo. Ističe da je njenog sin Pavle sada dobro i navodi da su ljudi u Insitutu za majku i dete uložili sve moguće napore da njegovo stanje bude dobro.

„Bogu hvala, Pavle je dobro. Zaista svaka čast svima na Institutu za majku i dete, mene su primili odmah u ponedeljak, nakon što sam stigao iz Nemačke. Moja majka je ostala sa njim u bolnici. Moram da imam snage sada zbog sinova. Petar, stariji, on je Milenin sin iz prvog braka. Nisam mu biološki otac, ali je živeo sa nama sve vreme. Gledao sam ga kao svoje dete. Kada pričam o Mileni, ogromna knedla mi se stvori u grlu, da ne mogu da progovorim“, priča Nemanja.

Nemanja ističe da je Milena bila majka i supruga za poželeti, uprkos tome što je u svom životu puno propatila.

„Milena je od najranijeg detinjstva živela jako teško. Njeni roditelji su se razveli dok je bila dete. Starateljstvo je pripalo njenoj majci, a otac ju je kidnapovao kada je imala oko dve godine. Nisu mogli da je pronađu do njene pete godine. Tada je vraćena majci i živela je sa njom i ujakom. Oni su je othranili. Imala je brak pre našeg, ali je mnogo propatila u tom odnosu. Vratila se sa Petrom, sinom, kod majke i ujaka. Ubrzo nakon toga, njena majka Milica je preminula. To je bio veliki šok za nju“, priča neutešni suprug.

Kako ističe, tragedije su se nizale, a nedugo posle majke, Mileni je umro i ujak, majčin brat, od tuge za rođenom sestrom.
„Ostala je sama sa Petrom. Ostatak rodbine iz inostranstva joj je pomagao jedan period, ali vremenom se i to smanjilo. Milena je počela da radi dva posla da bi imala za dete i za sebe. Radila je u poljoprivredi na dnevnice — brala je maline, kupine, duvan, sve. Dok je ona radila, komšije i rodbina su joj pomagali oko Petra, da ga pričuvaju dok je na poslu. Kada bi došla sa posla, malo bi se odmorila i odlazila u hladnjaču u Irig da radi. Samo da bi obezbedila svom Petru normalan život“, kaže naš sagovornik.

1758997220400.png

Back