cange
Poznat
- Poruka
- 7.371
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pazite se svi, cuo sam ****** da su ovi iz DS-a iznajmili par servera ECHELONA i jedan cluster jevrejskog informacionog sistema samo da bi pratili sta se pise u pdf Politika na krstarici.com, sve rijeci tipa: Boris, Ubiti, Unistiti, Djilas, Korupcija, Cvetkovic, Krkobabic....se filtriraju i autori istih se premlacuju na ulicama beograda uz pretnje smrcu.
..alooooooo..breeee...nisam ja purger..ja sam..šokac......živ mi bio...
..
Jel' ti to sa fotorobota muško ili žensko?
I opusti se, budala imaš na svakom koraku ... i meni se usijao mobilni telefon od nekih "velikih patriota i Srba" kad sam oplela po prebivalištu i nekretninama Gordane Pop Lazić pa nikom ništaDoduše ti se nakačio na malo veće ribe ...
Сви провајдери су од прошле године дужни да поставе уређаје који омиогућују надзор ,зако Р Србије
Шокац нисам знао ја мислио да си Хрват
него у односу на тему виш Иво како колеге у Р Србији још озбиљно сватају посао а но ко твоји
Veće ribe? Nekadašnja služba, koja je ruku na srce imala par psihopata, je pretvorena posle raspada države u seljačku zadrugu gde svaka seljačina zavisi od svoje stranke. Koja im je druga zvanična politika sem nepotizma?
Na ovo su se i sveli.....![]()
...
![]()
Pa nikakva ali može im se da se iživljavaju ...
..pa dobro...nisam original..Šokac..ali..eto..ja se smatram..Šokcem..ono Slavonac..Šokačka grana..nemo sada..da tanjimo...u prvau si..nisam original..ali..eto..doprineo..sam Šokačkoj grani..zasluzio..sam da se smatram.....ako nista drugo..al ono radi..91..priznaj el jesam...
..
Е по свим критеријумима служба је и сада јача од свих других Балканских заједноPa nikakva ali može im se da se iživljavaju ...
Е по свим критеријумима служба је и сада јача од свих других Балканских заједно
Шта да признам да си 91 био Хрват а сад посто Шокац?
Немам ти ја тебра Иво ништа са тим ,ти имаш своју службу ја моју
дал ће те примити у Шокце то мораш да видиш са овима
http://sr.wikipedia.org/wiki/Шокци
Како то кад код нас имаш Шокце и кажу да нису Хрвати?
..kod nas imaš.."Srba" ..koji kažu da su Hrvati..pravoslavne vjeroispovijesti....i u pravu su..
Ma Hrc ili IVO JIIMA....misli samo o motorima......BAJKER je BAJKER.........ostalo moze OVO a moze i ONO.........ratni druze sa suprotnih strana .........poz.
дај бре
оставите се тог србин / хрват
видите да је човеку претио кепец-лезбејка![]()
..ti si Srbin...![]()