Претње смрћу од стране ДБ-а

E pazite se svi, cuo sam ****** da su ovi iz DS-a iznajmili par servera ECHELONA i jedan cluster jevrejskog informacionog sistema samo da bi pratili sta se pise u pdf Politika na krstarici.com, sve rijeci tipa: Boris, Ubiti, Unistiti, Djilas, Korupcija, Cvetkovic, Krkobabic....se filtriraju i autori istih se premlacuju na ulicama beograda uz pretnje smrcu.

Сви провајдери су од прошле године дужни да поставе уређаје који омиогућују надзор ,зако Р Србије

..alooooooo..breeee...nisam ja purger..ja sam..šokac..:rtfm:....živ mi bio...:rtfm:..

Шокац нисам знао ја мислио да си Хрват
него у односу на тему виш Иво како колеге у Р Србији још озбиљно сватају посао а но ко твоји

Jel' ti to sa fotorobota muško ili žensko?
I opusti se, budala imaš na svakom koraku ... i meni se usijao mobilni telefon od nekih "velikih patriota i Srba" kad sam oplela po prebivalištu i nekretninama Gordane Pop Lazić pa nikom ništa :lol: Doduše ti se nakačio na malo veće ribe ...

Veće ribe? Nekadašnja služba, koja je ruku na srce imala par psihopata, je pretvorena posle raspada države u seljačku zadrugu gde svaka seljačina zavisi od svoje stranke. Koja im je druga zvanična politika sem nepotizma?

Сви провајдери су од прошле године дужни да поставе уређаје који омиогућују надзор ,зако Р Србије

Шокац нисам знао ја мислио да си Хрват
него у односу на тему виш Иво како колеге у Р Србији још озбиљно сватају посао а но ко твоји

..pa dobro...nisam original..Šokac..ali..eto..ja se smatram..Šokcem..ono Slavonac..Šokačka grana..nemo sada..da tanjimo...u prvau si..nisam original..ali..eto..doprineo..sam Šokačkoj grani..zasluzio..sam da se smatram...;)..ako nista drugo..al ono radi..91..priznaj el jesam...;)..

..:hahaha: :hahaha:...
spijun33az.jpg
Na ovo su se i sveli...

..pa dobro...nisam original..Šokac..ali..eto..ja se smatram..Šokcem..ono Slavonac..Šokačka grana..nemo sada..da tanjimo...u prvau si..nisam original..ali..eto..doprineo..sam Šokačkoj grani..zasluzio..sam da se smatram...;)..ako nista drugo..al ono radi..91..priznaj el jesam...;)..

Шта да признам да си 91 био Хрват а сад посто Шокац?
Немам ти ја тебра Иво ништа са тим ,ти имаш своју службу ја моју
дал ће те примити у Шокце то мораш да видиш са овима
http://sr.wikipedia.org/wiki/Шокци

Back