- Poruka
- 3.938
Ne prete, trolčino ispranog mozga. Da su iz Unutrašnje kontrole, ovo bi bila pretnja. Ovo je poziv na hapšenje.
blokaderi prete direktoru policije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne prete, trolčino ispranog mozga. Da su iz Unutrašnje kontrole, ovo bi bila pretnja. Ovo je poziv na hapšenje.
Šta stres uradi srpskom čoveku...
ovaj debeli je arhetipalni profil policajca, nesiguran, impulsivan i seksualno frustriran. Mnogo se kurči sa njihovim big beautiful dogs, jer glupi amerikanci još uvek žive u fantastičnoj culture war atmosferi. nazadna četvorosvetska nacijaajde i ovde da vas podsetim kako se radi u nekoj prosecno demokratskoj zemlji
O, da.Policija je baš vredna jel
U Americi imas na hiljade i hiljade tuzbi protiv pandura, koji dobijaju otkaze i placaju obestecenja zato sto su neosnovano hapsili ljude.ovaj debeli je arhetipalni profil policajca, nesiguran, impulsivan i seksualno frustriran. Mnogo se kurči sa njihovim big beautiful dogs, jer glupi amerikanci još uvek žive u fantastičnoj culture war atmosferi. nazadna četvorosvetska nacija
zato su i kraći od proseka, posebno u Srbiji
a što se tiče demokratije i toga sve zavisi od toga koju vlast skidaš, ja da sam amerikanac bih ponosno pljuvao na sliku donalda trampa samo što idioti nemaju alternative već su to sve ćaciji. USA je veliki ćacilend
kao prvo ja nisam odgovarao na abstrakciju već na postavljen snimak šerifa sa floride, a na floridi je zakon takav da možeš da čoveka zgaziš kolima ako blokira ulice u neregistrovanom protestu (desantis anti riot bill). Taj šerif se kurčio kao tipičan pandurčićU Americi imas na hiljade i hiljade tuzbi protiv pandura, koji dobijaju otkaze i placaju obestecenja zato sto su neosnovano hapsili ljude.
Pun je internet i primera gde ih ljudi snimaju kako neosnovano zaustavljaju ljude, pa ih tuze posle.
Smejurija na kub je uporedjivati raspale udbaske diktature Srbiju i Rusiju, gde diktatori naustavno koriste policiju kao svoj licni organ sile, sa demokratijom US of A.
koja granicablokaderi su prsli zato su besni i vec prelaze svaku granicu
bas me zanima sta bi rekao ministarp olicije u rusiji,severnoj koreji,francuskoj,spaniji...ovaj debeli je arhetipalni profil policajca, nesiguran, impulsivan i seksualno frustriran. Mnogo se kurči sa njihovim big beautiful dogs, jer glupi amerikanci još uvek žive u fantastičnoj culture war atmosferi. nazadna četvorosvetska nacija
zato su i kraći od proseka, posebno u Srbiji
a što se tiče demokratije i toga sve zavisi od toga koju vlast skidaš, ja da sam amerikanac bih ponosno pljuvao na sliku donalda trampa samo što idioti nemaju alternative već su to sve ćaciji. USA je veliki ćacilend
Smorili ste više s tim poređenjima. Ili idi pa živi tamo ili pokreni inicijativu za izmenu zakona kojima nisi zadovoljan.bas me zanima sta bi rekao ministarp olicije u rusiji,severnoj koreji,francuskoj,spaniji...
u drzavama gde ne mozes sebi uzeti za pravo da saka ljudi terorise vecinu![]()
E svaka ti čast!Vidi se da si patriota.Prvo, tebi sam već, čini mi se, ne jednom nego dvaput, skrenuo pažnju da mi se ne obraćaš u množini i ne iznosiš o meni optužbe, da ne bih odgovorio istom merom i sa daleko manje finoće nego sada.
Drugo, ako nemaš čime da doprineseš dijalogu, ne obraćaj mi se uopšte, pogotovo ne s provokacijama i optužbama.
Ovo ti je treći put i treće upozorenje. Sklonio sam te s liste ignorisanih ali vidim da sam ipak pogrešio u proceni i zato te sad vraćam gde ti je mesto koje si zaslužio.
ne smes u usa da snimas pandura krisom, moras da naglasis a ako trazi da iskljucis fon ili kameru moras.U Americi imas na hiljade i hiljade tuzbi protiv pandura, koji dobijaju otkaze i placaju obestecenja zato sto su neosnovano hapsili ljude.
Pun je internet i primera gde ih ljudi snimaju kako neosnovano zaustavljaju ljude, pa ih tuze posle.
Smejurija na kub je uporedjivati raspale udbaske diktature Srbiju i Rusiju, gde diktatori naustavno koriste policiju kao svoj licni organ sile, sa demokratijom US of A.
Ne skraćuj mi poruku.Ako ne znaš da odgovoriš,nemoj ništa pisati.dok se ne porodis jer si vec trudan, posto dobro znas da se deca iz šale radjaju
ne smes u usa da snimas pandura krisom, moras da naglasis a ako trazi da iskljucis fon ili kameru moras.
Ma je6o si im kevu ...
--
Оће форумаши промену ових што врше власт и имају моћ ван закона, али да нема жртава.
Е, је6и га - мора бити крви до колена - ако хоћеш суштинске и структуралне промене !!!!
Ovo je apsolutno netačno za većinu američkih država. Delimično tačno za neke two-party consent države (10 od 50 država), i to kad je u pitanju audio snimanje. Video snimanje bez zvuka u javnom prostoru je uglavnom legalno svuda, čak i u two-party državama.ne smes u usa da snimas pandura krisom, moras da naglasis a ako trazi da iskljucis fon ili kameru moras.
zvanicno da ali prosaraj malo yt pa da vidis kako su prosli pametni koji su se kurcili cak i u drzavnim ustanovama kad su snimali kako njihova murija deluje.Ovo je apsolutno netačno za većinu američkih država. Delimično tačno za neke two-party consent države (10 od 50 država), i to kad je u pitanju audio snimanje. Video snimanje bez zvuka u javnom prostoru je uglavnom legalno svuda, čak i u two-party državama.