Блокадери са ФДУ прете смрћу полицији

os da protestujes i da se rves sa murijom
onda treba da znas dve stvari, pobediti ne mozes
moras da imas brz jezik i jos brze noge
napr. svi setaju po prelazu ko dileje i vicu ua vucic
a ti sa strane ko gdin samo ponavljas bez kralja ne valja

i udaris po pravilu u zicu nekom prekodrinskom koji oma pocne da otkopcava palicu sa onim, ti ces cara moga aleksandra koji mi rani decu podno manjace, da menjas sa kraljem i krene na tebe
a ti zasprintas ko usain bolt, on samo moze da se dere i ijekavski psuje
tako uvek bilo, al danas je zaebano posto osim motorola imaju i kamere
pa dodjes ponosno home i deci preprivacas ratne zgode dobrog vojnika tate svejka
a na vratima lupa i glas lazare stojanovicu otvaraj, policija

e, onda treba da imas srece da im kazes da lazar stojanovic stanuje sprat iznad

ajde i ovde da vas podsetim kako se radi u nekoj prosecno demokratskoj zemlji

ovaj debeli je arhetipalni profil policajca, nesiguran, impulsivan i seksualno frustriran. Mnogo se kurči sa njihovim big beautiful dogs, jer glupi amerikanci još uvek žive u fantastičnoj culture war atmosferi. nazadna četvorosvetska nacija
zato su i kraći od proseka, posebno u Srbiji

a što se tiče demokratije i toga sve zavisi od toga koju vlast skidaš, ja da sam amerikanac bih ponosno pljuvao na sliku donalda trampa samo što idioti nemaju alternative već su to sve ćaciji. USA je veliki ćacilend

ovaj debeli je arhetipalni profil policajca, nesiguran, impulsivan i seksualno frustriran. Mnogo se kurči sa njihovim big beautiful dogs, jer glupi amerikanci još uvek žive u fantastičnoj culture war atmosferi. nazadna četvorosvetska nacija

a što se tiče demokratije i toga sve zavisi od toga koju vlast skidaš, ja da sam amerikanac bih ponosno pljuvao na sliku donalda trampa samo što idioti nemaju alternative već su to sve ćaciji. USA je veliki ćacilend
U Americi imas na hiljade i hiljade tuzbi protiv pandura, koji dobijaju otkaze i placaju obestecenja zato sto su neosnovano hapsili ljude.

Pun je internet i primera gde ih ljudi snimaju kako neosnovano zaustavljaju ljude, pa ih tuze posle.

Smejurija na kub je uporedjivati raspale udbaske diktature Srbiju i Rusiju, gde diktatori naustavno koriste policiju kao svoj licni organ sile, sa demokratijom US of A.

U Americi imas na hiljade i hiljade tuzbi protiv pandura, koji dobijaju otkaze i placaju obestecenja zato sto su neosnovano hapsili ljude.

Pun je internet i primera gde ih ljudi snimaju kako neosnovano zaustavljaju ljude, pa ih tuze posle.

Smejurija na kub je uporedjivati raspale udbaske diktature Srbiju i Rusiju, gde diktatori naustavno koriste policiju kao svoj licni organ sile, sa demokratijom US of A.
kao prvo ja nisam odgovarao na abstrakciju već na postavljen snimak šerifa sa floride, a na floridi je zakon takav da možeš da čoveka zgaziš kolima ako blokira ulice u neregistrovanom protestu (desantis anti riot bill). Taj šerif se kurčio kao tipičan pandurčić

kao drugo, te tužbe lead towards nothing osim ako imaju eksplicite snimak kako te ubija čovek polako 5 minuta kao sa flojdom, u USA gde nose punisher simbole i imaju thin blue line sindikate koji grade zid oko svojih ne moš videti da te tužbe negde idu osim ako si bogato govedo

kao treće UDBA nikada nije postojala u Rusiji već Ohrana - ČK - NKVD - KGB - FSK - FSB

Screenshot_2025-07-03-19-46-57-811_com.facebook.katana-edit.jpg

Za sve fakultete u Srbiji su dodeljene kvote na osnovu prošlogodišnjih kvota, osim za tri fakulteta koja se nalaze u okviru Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti u Beogradu. To su Filozofski fakultet, Fakultet dramskih umetnosti i Fakultet primenjenih umetnosti koji će svoje kvote sačekati do trenutka kada budu započeli sa radom i kada pokažu da su pokrenuli mehanizam nadoknade radi završetka aktuelne akademske godine", rekao je Macut za Tanjug.

bas me zanima sta bi rekao ministarp olicije u rusiji,severnoj koreji,francuskoj,spaniji...
u drzavama gde ne mozes sebi uzeti za pravo da saka ljudi terorise vecinu :aha:

bas me zanima sta bi rekao ministarp olicije u rusiji,severnoj koreji,francuskoj,spaniji...
u drzavama gde ne mozes sebi uzeti za pravo da saka ljudi terorise vecinu :aha:
Smorili ste više s tim poređenjima. Ili idi pa živi tamo ili pokreni inicijativu za izmenu zakona kojima nisi zadovoljan.

Prvo, tebi sam već, čini mi se, ne jednom nego dvaput, skrenuo pažnju da mi se ne obraćaš u množini i ne iznosiš o meni optužbe, da ne bih odgovorio istom merom i sa daleko manje finoće nego sada.

Drugo, ako nemaš čime da doprineseš dijalogu, ne obraćaj mi se uopšte, pogotovo ne s provokacijama i optužbama.

Ovo ti je treći put i treće upozorenje. Sklonio sam te s liste ignorisanih ali vidim da sam ipak pogrešio u proceni i zato te sad vraćam gde ti je mesto koje si zaslužio.
E svaka ti čast!Vidi se da si patriota.

ne smes u usa da snimas pandura krisom, moras da naglasis a ako trazi da iskljucis fon ili kameru moras.

Ma je6o si im kevu ... :kafa:

--

Оће форумаши промену ових што врше власт и имају моћ ван закона, али да нема жртава.

Е, је6и га - мора бити крви до колена - ако хоћеш суштинске и структуралне промене !!!!

Немора.

ne smes u usa da snimas pandura krisom, moras da naglasis a ako trazi da iskljucis fon ili kameru moras.
Ovo je apsolutno netačno za većinu američkih država. Delimično tačno za neke two-party consent države (10 od 50 država), i to kad je u pitanju audio snimanje. Video snimanje bez zvuka u javnom prostoru je uglavnom legalno svuda, čak i u two-party državama.

Ovo je apsolutno netačno za većinu američkih država. Delimično tačno za neke two-party consent države (10 od 50 država), i to kad je u pitanju audio snimanje. Video snimanje bez zvuka u javnom prostoru je uglavnom legalno svuda, čak i u two-party državama.
zvanicno da ali prosaraj malo yt pa da vidis kako su prosli pametni koji su se kurcili cak i u drzavnim ustanovama kad su snimali kako njihova murija deluje.
davno ziveo tamo i bio nekoliko puta sa turistickom vizpom, ali uvek sam bio oprezan kada te njihova murija zaustave znajuci kako su trigger happy.

Back