Блокадери са ФДУ прете смрћу полицији

zvanicno da ali prosaraj malo yt pa da vidis kako su prosli pametni koji su se kurcili cak i u drzavnim ustanovama kad su snimali kako njihova murija deluje.
davno ziveo tamo i bio nekoliko puta sa turistickom vizpom, ali uvek sam bio oprezan kada te njihova murija zaustave znajuci kako su trigger happy.
Stari snimci. SAD danas i SAD pre samo 20 godina - nebo i zemlja. Naravno da još ima i uvek će biti debila među pandurima. Ali kod njih je barem moguće boriti se zakonskim sredstvima protiv pokvarenih pandura, a kod nas...upotreba prekomerne sile je ako te pandur upuca. Sve je više snimaka o ljudima koji na sudu dobijaju tužbe protiv gradova i milionske naknade za povredu prava, pogotovo otkad se naširoko koristi cloud.

Stari snimci. SAD danas i SAD pre samo 20 godina - nebo i zemlja. Naravno da još ima i uvek će biti debila među pandurima. Ali kod njih je barem moguće boriti se zakonskim sredstvima protiv pokvarenih pandura, a kod nas...upotreba prekomerne sile je ako te pandur upuca. Sve je više snimaka o ljudima koji na sudu dobijaju tužbe protiv gradova i milionske naknade za povredu prava, pogotovo otkad se naširoko koristi cloud.
treba razumeti njihove pubove. klinci od 13 godina obicno obojeni nose utoke ko dobar dan i oni ne veruju vise nikome
ali i medju njima ima sadistickih idiota kao u svim policijama sveta, pa smo svedoci uzasa sta nekad takvi rade skroz nevinim ljudima

meni bilo najsmesnije kad mi ujka rekao kad sam dolazio tamo prvi put, kaze ako te u renti sa aerodroma na hajveju zaustave, nemoj nikako kao kod nas da se vatas za vrata i izlazis, vec samo ruke ne volan inace te mogu ko zeca upucati

kad sam kasnije dok sam malo tamo ziveo i vozio sa istoka na zapad, video bas svasta.
za njih smo mi holivud, mislim za njihovu provinciju koja je jeza nad jezama.

oskar kralj kokaina je oprao milijarde, videli ste njegov lik na paketima droge u koju je investirao?!
a sinisa mali je prodao celu srbiju projateljima iz inostranstva, sam je priznao da te pare na egzoticnim ostrvima nisu njegove

i sta ste vi sada ocekivali pred bankrot? pa naravno da ce kartel gledati da napravi gradjanski rat,a ne da da izbore
naravno da laze bulumentu svoju da tek trebaju da legnu novi krediti za ekspo, da ce tek da se nakradu!

ali para nema vise, znaci sledi krvoprolice! naivno je ocekivati izbore, niti ove niti dogodine, nece ih biti

Тако је.

Следи слом државе, банкроти, убиства, самоубиства, буне, крвопролића, можда општенародни оружани устанак.

Уколико дође до новог уређења, наћиће их нова служба макар у пустињи Гоби или Атаками ископати и пресудити

bas me zanima sta bi rekao ministarp olicije u rusiji,severnoj koreji,francuskoj,spaniji...
u drzavama gde ne mozes sebi uzeti za pravo da saka ljudi terorise vecinu :aha:
pa ministar policije u Rusiji ćuti ko zaliven još ne znaju ko je jer "ministar policije" (???) ne postoji već ministar unutrašnjih poslova i general-prokurator

a još što je tebi severna koreja isto što i Španija sleš Francuska bahahahahah

pa ministar policije u Rusiji ćuti ko zaliven još ne znaju ko je jer "ministar policije" (???) ne postoji već ministar unutrašnjih poslova i general-prokurator

a još što je tebi severna koreja isto što i Španija sleš Francuska bahahahahah
EVO, STA KAZE MELONIJEVA I NJENI KARABINJERI?

blokiranje puteva vise nije prekrsajno nego krivicno delo. kao i zauzimanje "institucija"
sad od 25og juna

i oni su banana drzava pored ovih sto si gore naveo?

Smorili ste više s tim poređenjima. Ili idi pa živi tamo ili pokreni inicijativu za izmenu zakona kojima nisi zadovoljan.
a ti bolje da se radujes sto sep ostupa sa vama u svilenim rukavicama.
kmecite kad vas ne diraju, zamisli da se postupi po zakunu kako biste kmeckali :per:

kme.jpg

EVO, STA KAZE MELONIJEVA I NJENI KARABINJERI?
Karabinjeri nisu standardna policija Italije već žandarmerija koja se raspoređuje u problematičnim delovima
blokiranje puteva vise nije prekrsajno nego krivicno delo. kao i zauzimanje "institucija"
sad od 25og juna
Da zato što je Melonijeva klošarka nepopularna koja je uvela nove zakone jer se plaši nadstrešnica efekta
i oni su banana drzava pored ovih sto si gore naveo?
Nisu banane nego ih vode majmuni

Karabinjeri nisu standardna policija Italije već žandarmerija koja se raspoređuje u problematičnim delovima

Da zato što je Melonijeva klošarka nepopularna koja je uvela nove zakone jer se plaši nadstrešnica efekta

Nisu banane nego ih vode majmuni
koreja,rusija,francuska,nemacka italija,Srbija sve vode majmuni.

ispade da valjaju jedino ibrahim traore i bukele?

Back