jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 35.248
Hebo te taliban,majmune.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sine, ti si apsolutno, apsolutno tvrdoglav lik.Dovoljno je da je samo taknuo njeno oružje pa da bude opravdano da ga ubiju na mestu.
Preblago i nedovoljno! Zamislimo šta bi dotični njoj sve radio što se kao neko tamo žensko usudila da njemu muslimanu soli pamet: nemuslimani u islamskim društvima imaju isto tako “garantovana prava” i “zaštitu” kao i ona: dok se ONI ne reše da pokažu gde je kome mesto.U Mančesteru je jedan muslim udario policajku u nos i svu je unakazio. Došli su drugi panduri
![]()
Da li su dobro postupili?
S obzirom da je ovaj što ga biju musliman, kao i ta žena koja je pokušala da ga natera da poštuje propise nije isključeno da je i zaslužio nešto ovakvo: kod njih žena nema nikakvih prava nad muškarcima, i recimo za pokušaj hapšenja ako to pokuša žena bi on po njihovim shvatanjima imao pravo i da je ubije za uvredu časti.Ovo gazenje po glavi je stvarno cist bezobrazluk.I tyo covek lezi.Ako je on udario policajku,razumeo bih da su ga pesnicama razbili da se ne prepozna mesec dana,ali je ovo uzas.Prvo sut u glavu,pa posle udarac djonom odozgo.Nije u redu.
Ko zna koliko dugo oni zive u tom gradu.Posto su stanovnici te drzave,moraju da se pridrzavaju zakona te drzave u kojoj zive,a ne nek svoje zamisljene iz koje su pobegli.Ne branim ja njih ni malo,vec se vidi na snimku da su stvarno panduri prisli naprasno.Mislim da bi to svakog normalnog coveka izbacilo iz koloseka.Znam da se ne treba zakonu opirati,ali nisu ni oni tako slatki i pristojni.S obzirom da je ovaj što ga biju musliman, kao i ta žena koja je pokušala da ga natera da poštuje propise nije isključeno da je i zaslužio nešto ovakvo: kod njih žena nema nikakvih prava nad muškarcima, i recimo za pokušaj hapšenja ako to pokuša žena bi on po njihovim shvatanjima imao pravo i da je ubije za uvredu časti.
Musliman koji pre pre toga napravio incident jer su njegova verska čuvstva bila uvređena. Oni bi nemuslimana ili neku ženu koja bi se ponašala kao on ili osudili na smrt kamenovanjem ili bičevali pa na robiju.Нису добро поступили, ово само глуп пандур ради пред камерама.
Policajci jesu osioni, ali ne znam kako bi ti reagovao da je takav incident u pitanju, recimo da znaš da je to musliman koji i tu isteruje svoja verska prava, a ovamo svaki dan gledaš šta rade mladi muslimani koji se isto tako pozivaju na svoje verske propise koji kažu da muslimani moraju da imaju posebna prava i prvenstvo u svakoj situaciji.Ko zna koliko dugo oni zive u tom gradu.Posto su stanovnici te drzave,moraju da se pridrzavaju zakona te drzave u kojoj zive,a ne nek svoje zamisljene iz koje su pobegli.Ne branim ja njih ni malo,vec se vidi na snimku da su stvarno panduri prisli naprasno.Mislim da bi to svakog normalnog coveka izbacilo iz koloseka.Znam da se ne treba zakonu opirati,ali nisu ni oni tako slatki i pristojni.
Ne vidi se to ovde.Ovde na snimku se vidi kako pandur nogom udara u glavu coveka koji lezi,pa mu to nije dosta,vec ga i gazi po glavi.Ta verska pitanja su ovde na drugom mestu.Recimo u turskoj policajac kad bije okrivljenog ne sme da mrdne okrivleni,a pogotovo ako je zapadnjak.Gledao sam i to svojim ocima.Policajci jesu osioni, ali ne znam kako bi ti reagovao da je takav incident u pitanju, recimo da znaš da je to musliman koji i tu isteruje svoja verska prava, a ovamo svaki dan gledaš šta rade mladi muslimani koji se isto tako pozivaju na svoje verske propise koji kažu da muslimani moraju da imaju posebna prava i prvenstvo u svakoj situaciji.
nisi gledao šta je prethodilo, postavio sam ovdeNe vidi se to ovde.Ovde na snimku se vidi kako pandur nogom udara u glavu coveka koji lezi,pa mu to nije dosta,vec ga i gazi po glavi.Ta verska pitanja su ovde na drugom mestu.Recimo u turskoj policajac kad bije okrivljenog ne sme da mrdne okrivleni,a pogotovo ako je zapadnjak.Gledao sam i to svojim ocima.
Ljubitelju talibana, gde je snimak?Hebo te taliban,majmune.
a celu priču sam prepričao ovdeNe vidi se to ovde.Ovde na snimku se vidi kako pandur nogom udara u glavu coveka koji lezi,pa mu to nije dosta,vec ga i gazi po glavi.Ta verska pitanja su ovde na drugom mestu.Recimo u turskoj policajac kad bije okrivljenog ne sme da mrdne okrivleni,a pogotovo ako je zapadnjak.Gledao sam i to svojim ocima.
Da je ona njega tako udarila u nekoj islamskoj zemlji bila bi javno bičevana, minimum.nisi gledao šta je prethodilo, postavio sam ovde
https://forum.krstarica.com/threads/preterana-policijska-brutalnost-ili.1006984/post-49454470
Treba da budeš pametniji i samim tim,mnogo toga rešiće se samo od sebe.Ali dok ne rešiš taj problem sa inteligencijom,ničemu dobrom ne možeš da se nadaš.Znam da nisam, prljav obraz je nasledan u tvojoj familiji.
On je trol, šta drugo očekivati od njegove inteligencije?Treba da budeš pametniji i samim tim,mnogo toga rešiće se samo od sebe.Ali dok ne rešiš taj problem sa inteligencijom,ničemu dobrom ne možeš da se nadaš.
I jedni i drugi.Oni misle da im je sve dozvoljeno.
Treba da budeš pametniji i samim tim,mnogo toga rešiće se samo od sebe.Ali dok ne rešiš taj problem sa inteligencijom,ničemu dobrom ne možeš da se nadaš.
On je trol, šta drugo očekivati od njegove inteligencije?
Ili ga gurnu negde u kancelariji da nije na terenu, može i tako.Ako i bude zadrzao posao u policiji premestice ga negde gde nema toliko nacionalnih manjina, recimo na Sheatland island.
Nije samo udario policajku, udarao je jos najmanje dvojicu policajaca. Bila je opsta tuca. Policajci su prvi poceli sa ledja da udaraju onog drugog, znaci oni su zapoceli tucu. .U Mančesteru je jedan muslim udario policajku u nos i svu je unakazio. Došli su drugi panduri
celu priču sam prepričao ovdeNije samo udario policajku, udarao je jos najmanje dvojicu policajaca. Bila je opsta tuca. Policajci su prvi poceli sa ledja da udaraju onog drugog, znaci oni su zapoceli tucu. .
Nakon sto je savladan i dok je lezao policajac ga je dva puta udario nogom u glavu sto je isto zabranjeno.
Obojica ce odgovarati .
Vidio sam ,,,Da dodam, onaj policajac koji je zapoceo tucu to jest udario ga ili gurnuo sa ledja je isti onaj koji je na kraju udario onoga nogom u lice. Nejasno je da li ga je hapsio sa ledja ili udarao sa ledja.celu priču sam prepričao ovde
https://forum.krstarica.com/threads/preterana-policijska-brutalnost-ili.1006984/post-49454658
navijaš za Pakistanca?Vidio sam ,,,Da dodam, onaj policajac koji je zapoceo tucu to jest udario ga ili gurnuo sa ledja je isti onaj koji je na kraju udario onoga nogom u lice. Nejasno je da li ga je hapsio sa ledja ili udarao sa ledja.
Samo analiziram sta je na video snimku a uvijek navijam za istinu.navijaš za Pakistanca?
Tuca bez oruzija npr pesnicama moze isto biti ugrozavanje zivota ako je taj napadac jak ili ako ima vise napadaca. U policijskom protokolu stoji da se policija ima pravo braniti i upotrebom smrtonosne sile ali takodje svako ima pravo da se brani i da upotrijebi smrtonosnu silu ako je smrtno ugrozen od bilo koga pa cak i od policije . Takodje svako ima pravo da se brani od bilo cije brutalnosti.U protokolu stoji da je panduru dozvoljena upotreba smrtonosne sile ako zivot pandura nije neposredno ugrozen?
(jer tuca pesnicama nije ugrozavanje zivota, uostalom zato se panduri obucavaju savladjivanju nenaoruzanih napadaca fizickom silom)
Hajde, daj link za takav protokol. Cisto da dokazes da si u pravu.
Policajaci su na zalost postupili po pravilima sluzbe koja nisu prema ovim zivotinjama primenljiva.
Evo šta je prethodilo