- Poruka
- 1.795
klikk sto da se leci? jel na Шон-a mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osudice ga na onoliko vremena koliko je proveo u pritvoru, i pustice ga kuci.

Malo mi neprijatno što će verovatno, trenutnog Voju da zameni haški Voja na premijerskom mestu. Doduše za par godina. Takva vam sudbina ...
Prošetali smo se kroz demokratiju, videli ne umemo, ne ide ...Pa , brate da se vratimo mi tamo gde smo stali ... 5. oktobra.![]()

Daleko bilo. Pomeri se s mesta, ne govori takve stvari.![]()

Ma nije za nas demokratija. 100 ljudi 100 partija. Ni oko jedne stvari se ne bi složili.![]()
"I od goreg ima gore"
zašto nema i pete opcje
5) strpaće ga u ludaru![]()
Ma vidim i ja da nije, ko rogovi u vreći, ali nemoj ni njega, please. Ko bi opet kroz sve ono prolazio?
"Trenutni" Voja ni najmanje nije moj miljenik, ali je melem na ranu u odnosu na "haškog" Voju. Dobro je govorila moja baka: "I od goreg ima gore".

koji su fanovi slobe ovi asimilovani madjari jbt....simpaticno
ua demokratija

To mi je moto : Ua demokratija.![]()

ma i meni
to jos i platon rek'o...ua...
chuj masa neshto procenjuje, vetja...pa argument "mi imamo milion glasova", pa hiljade potpisa krezubih za prenos vojvode....al' ajd', kad nema trece....masa i po koji madjar 'velesrbin'![]()
Ime mi jeste mađarsko i ljudi često smatraju da sam to po defolt-u. No ...:wink:Студирам право и оно што се дешава Шешељу је увреда за цјелокупну правну науку.
? Ili s EU i Amerikom ? Nikakve ! :wink:E vidiš, to "vele-Srbin"... Ovo ovde ti je virtuelno i niko nikoga ne zna. Što bih ja kao Mađar, virtuelno morao da izigravam vele Srbina ? Mogao bih ko bAdem da teram ... i boli me uvo.
Ali ta teorija otpada jer nit sam Mađar nit sam super-Srbin.Ime mi jeste mađarsko i ljudi često smatraju da sam to po defolt-u. No ...:wink:

a kontam da taj proces ishao i podsvesno.
Студирам право и оно што се дешава Шешељу је увреда за цјелокупну правну науку.

Ovako će baš i biti.Malo mi neprijatno što će verovatno, trenutnog Voju da zameni haški Voja na premijerskom mestu. Doduše za par godina. Takva vam sudbina ...
Prošetali smo se kroz demokratiju, videli ne umemo, ne ide ...Pa , brate da se vratimo mi tamo gde smo stali ... 5. oktobra.![]()

Ovako će baš i biti.
Ali tek tad će da se pune zatvori...a ljudi to ladnjaka ne kapiraju.![]()