Пресуда Шашељу

• Začetnik teme Začetnik teme ikana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Како ће се окончати суђење Шешељу?

• Ukupno glasova
    68
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osudice ga na onoliko vremena koliko je proveo u pritvoru, i pustice ga kuci.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Meni sve ovo ide u tom pravcu!!! A on, lik, već vidim kako odbija da izađe pa ga onako u njegovom stilu panduri iznose iz bajboka pred hrpom novinara!!!
Mislim, nisam neki njegov fan (naprotiv), al' ovaj Tribunal je postao - "da se valjaš od smijeha"!!!
Svejedno, i Tužilac, a i Sud su ga zasrali sa ovim cirkusom oko ludog Vojislava da ih sad ni Sava ni Dunav više ne mogu da operu!!! Od tog Suda i Tužilaštva više niko razuman ne očekuje pravdu, već njegove odluke i postupci svakoj strani koriste isključivo kao političko sredstvo u nastavku pokušaja ostvarivanja nekih ratnih ciljeva!!!
A Tribunal je, da podsjetim, osnovan između ostalog da osigura suočavanje krivaca sa krivicom i da omogući trajno pomirenje u regionu!!!:lol:
Bože ti sačuvaj cirkusa od MZ!!!

Malo mi neprijatno što će verovatno, trenutnog Voju da zameni haški Voja na premijerskom mestu. Doduše za par godina. Takva vam sudbina ...

Prošetali smo se kroz demokratiju, videli ne umemo, ne ide ...Pa , brate da se vratimo mi tamo gde smo stali ... 5. oktobra. :lol:

Ma vidim i ja da nije, ko rogovi u vreći, ali nemoj ni njega, please. Ko bi opet kroz sve ono prolazio?

"Trenutni" Voja ni najmanje nije moj miljenik, ali je melem na ranu u odnosu na "haškog" Voju. Dobro je govorila moja baka: "I od goreg ima gore".

Kad bi razmislila, a mislim da si zapravo izmanipulisana kao i sve ostale demokrate, koja je to snaga koju je imala SRS do posle 5 oktobra ? Nikakva ! Ili minorna. Radikali su participirali u vlasti svega 1,5 godinu, od toga i te kobne 1999 za koju nisu imali ni najmanje krivice.

Gledajući suđenje možeš doći do zaključka da su jedino SRS dobrovoljci bili integrisani u vojsku Jugoslavije. Svi ostali su bili "svoji" i radili šta su radili.

Ono čega se vi ježite jeste retorika koju je Šešelj izvodio : a šta drugo je mogao ? Da moli Hrvate i mudžahedine da nas ne napadaju ? I još nešto : nema uvlačenja neprijateljima, kako ovim domaćim (bivša braća) tako ni stranim, pa makar bili to i NATO i Amerikanci.

E ako vam se to ne sviđa, žao mi je. :wink:

ma i meni:lol:

to jos i platon rek'o...ua...

chuj masa neshto procenjuje, vetja...pa argument "mi imamo milion glasova", pa hiljade potpisa krezubih za prenos vojvode....al' ajd', kad nema trece....masa i po koji madjar 'velesrbin';)

E vidiš, to "vele-Srbin"... Ovo ovde ti je virtuelno i niko nikoga ne zna. Što bih ja kao Mađar, virtuelno morao da izigravam vele Srbina ? Mogao bih ko bAdem da teram ... i boli me uvo.

Ali ta teorija otpada jer nit sam Mađar nit sam super-Srbin. :lol: Ime mi jeste mađarsko i ljudi često smatraju da sam to po defolt-u. No ...:wink:

E vidiš, to "vele-Srbin"... Ovo ovde ti je virtuelno i niko nikoga ne zna. Što bih ja kao Mađar, virtuelno morao da izigravam vele Srbina ? Mogao bih ko bAdem da teram ... i boli me uvo.

Ali ta teorija otpada jer nit sam Mađar nit sam super-Srbin. :lol: Ime mi jeste mađarsko i ljudi često smatraju da sam to po defolt-u. No ...:wink:

ovo jeste virtualno, ali svako iznosi stavove koje i inace ima.
ti radis i pises ono sto i inace mislis u real life-u > ono voja seselj, zemun, amerika, lebac **** ovo ono...:)

oki, radi mene mozes da budes i deo populacije 'vanzemljaci';) ja i jesam i za to da i ti i svaki drugi madjar ne morate da pokazujete i primate kvazi-srpske ideologije da biste se nekom negde dokazali i mislili da ste ravnopravni na taj nachin.:) a kontam da taj proces ishao i podsvesno.

i ti, i recimo hrvat u zemunu (barbalic bese?)

ne bih se vise bavio seljackom kvazi- psihologijom; hvala:lol:

ua demokratija

Студирам право и оно што се дешава Шешељу је увреда за цјелокупну правну науку.

Ееее,ова врста правне науке се не учи на факултетима.
За више информација обрати се Чедином покрету.Они ће те увести у нови свет "Права јачега".:)

Ovako će baš i biti.
Ali tek tad će da se pune zatvori...a ljudi to ladnjaka ne kapiraju.:lol:
6l2y8nd.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back