P
pajamaca
Gost
osudice ga na onoliko vremena koliko je proveo u pritvoru, i pustice ga kuci.
isto mislim.
da ga osude moraju, jer MORAJU da se opravdaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobiće bar 20 godina. Mislim da je i njemu samom to jasno.
mora se priznati da je to vrhunac radikalske kreativnosti nema sta''antisrpski teroristicki ustasko-americki sud''
Vrh, brate Jerry, vrh!
''antisrpski teroristicki ustasko-americki sud''
Vrh, brate Jerry, vrh!
Pa, malo se vratih (vidim da je Jomini zakljucao temu " Komentari......" pa da iskoristim ovu jedinu nezakljucanu a tice se Seselja: Ni meni nije lako da svake veceri, svakoga dana, svakoga jutra gledam kako se DOS-ovci redjaju, prvo Tadic pa Kostunica (nekad obrnuto) pa onda nizi (ali nista manje gori) u hijerarhiji vladajuce "koalicije", pa nema im kraja.Da..."istrpeti" je sigurno bolja reč. Sad je samo na RTS2, u ograničenom trajanju, a kad se pobednički vrati, iskakaće nam i iz frižidera. Ne znam za tebe, ali meni njegova bahatost, agresivnost i prostakluk uopšte nisu nedostajali...![]()
pa nisi nam olaksala ,ja sam mislio da je u pitanju neki kladionicarki sajt sa kvotama i sansama na seselja do 10 godina recimo 1,8 preko 10 godina 2,3 i tako nesto
ja mislim da ce dobiti vise od 10 god. kako rece nesha oko 20 g. i to samo ako srbija ne protivreci tj. saradjuje sa hagom, inace ima da ga odmah puste pa nek se drugi [srbija] bakce sa njim. zato pamet u glavu i saradjujte sa sudom ili eto vama heroja-patrijote sekija
pa nisi nam olaksala ,ja sam mislio da je u pitanju neki kladionicarki sajt sa kvotama i sansama na seselja do 10 godina recimo 1,8 preko 10 godina 2,3 i tako nesto
pa kakve to ima veze sa temom? Seselj nit je Srbin ,nit je drzao oruzje ,tj. kako je i sam priznao drzao ga je samo za slikanje po mitinzima, a borbe video nijeNesa da mu sudi da moze, Seselj bi dobio najmanje dozivotnu, ako bi bila predvidjena smrtna kazna nju ne bi dosudio jer bi smarato da je to skracivanje muka...
Nista licno, ali ponovo sticen utisak da bi Nesa taksista da ima moc svakog srbina koji je drzao oruzje u odbrambene svrhe osudio na najgore moguce i poznate kazne..
Ne mogu da shvatim ovakav negativitet prema narodu kojem pripada..
Neso, nista licno, samo opet napominjem da svakim tvojim napisanim postom na temama u politici to mi lici na ovo sto sam rekao...
Medo, sto ga ti moras uopste "izdrzavati" - u svakom smislu:razz:
Ne brini, sumnjam da ces biti toliko zaduzena![]()
A ko je taj SAselj ustvari ?