Пресуда Шашељу

• Začetnik teme Začetnik teme ikana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Како ће се окончати суђење Шешељу?

• Ukupno glasova
    68
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobiće bar 20 godina. Mislim da je i njemu samom to jasno.

za sta 20 godina? koga je to seselj ubio? onaj drazen erdemovic sto je priznao da je ubio 100 ljudi je dobio 5 godina a u zatvoru proveo 3. no sobzirom da je Hag antisrpski teroristicki ustasko-americki sud - sve je moguce.

nakon citanja ove lazne i montirane optuznice pre neki dan, mislim da je svakom ko ima imalo obraza i casti jasno da je sve ovo najobicnija farsa i da seselj nije i ne moze biti kriv za to za sta ga otpuzuju.

Cuj krivicno delo "svojim govorima izazvao druge ljude da ubijaju"!!!!!!!

Po toj logici pola sveta bi trebalo biti u zatvoru.

pa taj sud je politicki i lazni sud, instrument novog svetskog americkog poretka kojeg oni preko svojih namestenih presuda koriste za pisanje novije srpske istorije.

po presudama tog suda svi srbi su zlocinci, cak su nas optuzili da smo jos od cara dusana u zajednickom zlocinackom poduhvatu kreacije velike Srbije, dok se iz presuda tog suda o Naseru Oricu moze reci da je to malo zlocestiji decak koji je tu i tamo zapali 2-3 stoga sena i 1 ambar i za to dobio 2 godine zatvora.

taj nazovi sud je ovom optuznicom protiv seselja otisao toliko daleko da se po prvi put u istoriji ljudske civilizacije na nekom nazovi medjunarodnom sudu , sudi nekom za klasican VERBALNI DELIKT, tj ne za to sto je nekoga povredio ili ubio, vec zato sto je nesto REKAO.

''antisrpski teroristicki ustasko-americki sud''
Vrh, brate Jerry, vrh!

Nikako sigurno ce da ga puste jer nema smisla coveka drzati zatvorenog

A zasto se ne predlozi opcija da se otvori sud; za Haski sud ;i da oni koji su ga formirali
snose odgovornosti za svoja zlodela i silne ljudske zivote koje su unistili..

Ja mislim da polako i oni toga postaju svesni!

Takva tvorevina ;Ko je kriv na Balkanu ;nije moguca!!!

Jednostavno nije moguca ;zato je i Tito tolike godine bio na vlasti; jer je pronaso drugog krivca Hitlera .Iz jednog razloga da bi drzao sve na okupu i da ne bi se ni jedna strana osecala odgovornom i krivom..

A kada su filmovi o Partizanima i Nemcima postali dosadni;Eh onda se krenulo na budjenje na zalost krvavo..

Sve u svemu Hag je smesan sud!

Oni ne poznaju Istoriju ni jednog naroda niti shvataju da se treba vracati na sami pocetak
naseljavanja na Balkan da bi se pametno moglo rezonovati.

Mada u tom slucaju bi bili vise zbunjeni!!!

Da..."istrpeti" je sigurno bolja reč. Sad je samo na RTS2, u ograničenom trajanju, a kad se pobednički vrati, iskakaće nam i iz frižidera. Ne znam za tebe, ali meni njegova bahatost, agresivnost i prostakluk uopšte nisu nedostajali... :P
Pa, malo se vratih (vidim da je Jomini zakljucao temu " Komentari......" pa da iskoristim ovu jedinu nezakljucanu a tice se Seselja: Ni meni nije lako da svake veceri, svakoga dana, svakoga jutra gledam kako se DOS-ovci redjaju, prvo Tadic pa Kostunica (nekad obrnuto) pa onda nizi (ali nista manje gori) u hijerarhiji vladajuce "koalicije", pa nema im kraja.
Ne sme covek vise ne frizider otvoriti, ispadaju, onako smrznutih izaraza lica, ali, zivi i pokretljivi, samozaljubljeni i samozadovoljni sobom i svojim (ne)delima!
Pa, ako mogu ja da istrpim (i mnogi pored mene) SVE njih, mozes i ti valjda, jEDNOG Seselja?!
Nehumano je zbog licnog "mira" zeleti coveku da ceo zivot provede u zatvoru ni kriv ni duzan.
Imas valjda daljinski, cim se pojavi ti ugasis. Ja takvu mogucnost nemam, ne zbog daljinskog (njega imam) nego sto ih je kao kusih pasa, pa ako hocu da cujem kakvo nas vreme ocekuje (ili kakvo mi vreme ocekujemo):razz:moram da istrpim do kraja:razz:8-)

ja mislim da ce dobiti vise od 10 god. kako rece nesha oko 20 g. i to samo ako srbija ne protivreci tj. saradjuje sa hagom, inace ima da ga odmah puste pa nek se drugi [srbija] bakce sa njim. zato pamet u glavu i saradjujte sa sudom ili eto vama heroja-patrijote sekija

pa nisi nam olaksala ,ja sam mislio da je u pitanju neki kladionicarki sajt sa kvotama i sansama na seselja do 10 godina recimo 1,8 preko 10 godina 2,3 i tako nesto

Pa, da ne pravim konkurenciju najvecem (koliko imam prilike da primetim) kladionicarskom sajtu, u sta su ga pretvorili neki "eminentni" ucsenici,od kojih jedan iz "lijepe njihove" drzi primat.
Dakle,na pravom si mestu:razz:

Pa već rekoh, koliko su neki učestvovali u svakom obliku u ubijanju, a još ih tamo nema (nadam se hoće vrlo brzo) Šešelj je malo dete i sitna riba.
sa druge strane, tamo je već 5 godina, znači toliko će dobiti minimum, da opravdaju taj pritvor, drugo, posle Vukovarske trojke i galame Hrvata (u međuvremenu su postali članica (nestalna) SB) i treće, ako uspeju da dokažu od tih konstrukcija da je Šešelj svojom retorikom uspeo da izazove zločine, ne manje od 15 godina

Mogu oni da ga osude na bilo sta - vec kako im bude odgovaralo u datom trenutku, to je tesko predvideti.
A pre bi mi mogli da mu sudimo zbog neefikasnog rada (sto u opoziciji, sto kad je bio na vlasti 1997. - 2000. ). Toliko bude oko... pa oko cega? Jel se neko seca da je uradio nesto konkretno?

Nesa da mu sudi da moze, Seselj bi dobio najmanje dozivotnu, ako bi bila predvidjena smrtna kazna nju ne bi dosudio jer bi smarato da je to skracivanje muka...
Nista licno, ali ponovo sticen utisak da bi Nesa taksista da ima moc svakog srbina koji je drzao oruzje u odbrambene svrhe osudio na najgore moguce i poznate kazne..
Ne mogu da shvatim ovakav negativitet prema narodu kojem pripada..

Neso, nista licno, samo opet napominjem da svakim tvojim napisanim postom na temama u politici to mi lici na ovo sto sam rekao...

GZ:
Nesa da mu sudi da moze, Seselj bi dobio najmanje dozivotnu, ako bi bila predvidjena smrtna kazna nju ne bi dosudio jer bi smarato da je to skracivanje muka...
Nista licno, ali ponovo sticen utisak da bi Nesa taksista da ima moc svakog srbina koji je drzao oruzje u odbrambene svrhe osudio na najgore moguce i poznate kazne..
Ne mogu da shvatim ovakav negativitet prema narodu kojem pripada..

Neso, nista licno, samo opet napominjem da svakim tvojim napisanim postom na temama u politici to mi lici na ovo sto sam rekao...
pa kakve to ima veze sa temom? Seselj nit je Srbin ,nit je drzao oruzje ,tj. kako je i sam priznao drzao ga je samo za slikanje po mitinzima, a borbe video nije :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back