Prestolonaslednik?

Hehe opet zavist Hrvata dolazi do izrazaja.E pa vi NEMATE kraljevsku dinastiju a mi je IMAMO,pa sad puknite Nja nja nja:tongue::tongue::tongue:
Nama ne trebaju kraljevi. Tako nisko nismo spali.A kad bolje razmislim za vas je bolje da ste kraljevina nego država.Možda onda naučite ponašati se kulturno.
Ako se dobro sjećam vi ste koknuli svog kralja Obrenovića.
Našla sam i dokaz http://hr.wikipedia.org/wiki/Kraljevina_Srbija

Богољуб Карић није знао и даље не зна да говори српски језик, али то овом народу није сметало да гласа за њега у оноликом проценту. Најмање 20% Србије уопште не обраћа пажњу да ли неко зна или не зна да прича српски.... тај проценат је свакако много већи...

E ja smatram da bi monarhija bila dobra koliko i vladavina Bogoljuba Karica, taman toliko!

Nama ne trebaju kraljevi. Tako nisko nismo spali.A kad bolje razmislim za vas je bolje da ste kraljevina nego država.Možda onda naučite ponašati se kulturno.

E nemoj samo ti molim te da pricas o kulturi...sva vasa kultura ,demokratija i lepo ponasanje ogledaju se u Jasenovcu,tako da - TISINA!

E ja smatram da bi monarhija bila dobra koliko i vladavina Bogoljuba Karica, taman toliko!

Није поента мог поста била то, већ да је лаж да народу смета како краљ лоше прича српски и да само због тога људи одбијају монахристичку идеју... то није тачно... а то се непрестано понавља до бесвести...

Били смо 60 година под комунизмом и то је оставило трага...

Није поента мог поста била то, већ да је лаж да народу смета како краљ лоше прича српски... то није тачно...

Били смо 60 година под комунизмом и то је оставило трага...

to sto ne govori Srpski sustinski mi smeta ali preko toga bih i mogao da predjem, jer ja nisam defakto protiv ACE GICE, ad personam, dakle ne licno protiv njega vec protiv monarhije uopste...I ja i velika vecina ljudi...

to sto ne govori Srpski sustinski mi smeta ali preko toga bih i mogao da predjem, jer ja nisam defakto protiv ACE GICE, ad personam, dakle ne licno protiv njega vec protiv monarhije uopste...I ja i velika vecina ljudi...

Наведи ми по Твом мишљењу које су добре и лоше стране како републике тако и монархије.

Могу и ја да изнесем свој став да би се боље разумели, јер се очигледно не разумемо добро....

Наведи ми по Твом мишљењу које су добре и лоше стране како републике тако и монархије.

Могу и ја да изнесем свој став да би се боље разумели, јер се очигледно не разумемо добро....

scilencio mi je vec predlozio da ucinim tako nesto i obecao sam da hocu...stojim iza date reci,strpite se samo jos malo...otvoricu topik pod nazivom MANE MONARHIJE pa cemo tamo raspravljati o ovome....!

scilencio mi je vec predlozio da ucinim tako nesto i obecao sam da hocu...stojim iza date reci,strpite se samo jos malo...otvoricu topik pod nazivom MANE MONARHIJE pa cemo tamo raspravljati o ovome....!

Немој тако негативан наслов:) нека буде неутралан...

МАНЕ И ПРЕДНОСТИ КАКО МОНАРХИЈЕ ТАКО И РЕПУБЛИКЕ

Па да се форумаши паралелно изјасне поводом ова два државна уређења....

Немој тако негативан наслов:) нека буде неутралан...

МАНЕ И ПРЕДНОСТИ КАКО МОНАРХИЈЕ ТАКО И РЕПУБЛИКЕ

Па да се форумаши паралелно изјасне поводом ова два државна уређења....

Ok stavicu naslov...DRZAVNO UREDJENJE...ja cu navesti mane monarhije i prednosti republike a ti odmah navedi obratno...pa cemo raspravljati..samo te molim da sacekas jos koji dan,najvise dva dana..kako bih u prilog mojoj tvrdnji izneo potpuno egzaktne podatke..hvala na razumevanju

opet neki "dokazi" sa HR wikipedia

sta bese kazu za Jasenovac? to je restoran ili mozda fudbalski teren

Nije na kraju ni bitno dal' je on ili njegov sin ili ko, bitno je da srpsku drzavu vodi srpski kralj.

To podrazumeva neke meni drage vrednosti koje to drustvo shvata kao svoje, a i odbacivanje otrovnog nasledja 1917 i njihovih modernih satrapa koje nas je sve tako skupo kostalo.

To je, dakle, moja zelja - Srbija kao kraljevina, predvodjena Srbinom koji ce utelotvoriti neke tradicionalne srpske vrednosti. Kome se cini reakcionarnim ili sabornim u nekom negativnom smislu, OK, jasno mi je i to.

Ajd da malo poguram temu: Jel ti izračuna koliko je taj tvoj Srbin, zaista Srbin?

Ovaj "prestolonaslednik" od kojega ocekujete nesto pametno ?

Ne od njega nista, ima jedan bolji, princ koji redovno odrzava kontakte sa svim Kraljevinama. I ako Bog da , da se ustolici.To je najstariji sin "prestolonaslednika".........., prestolonaslednik PETAR III!

Tomislav Aleksandra Karađorđević (umro 2000) i Aleksandar Pavla Karađorđević su bili mnogo zanimljivijije i inteligentnije ličnosti.
Takođe i njihovi potomci, nekako deluju da su više vezani za Srbiju.
Isto i Jelisaveta Pavla Karađorđević.

Back