Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Kada? Za dvadeset godina kad bude star i senilan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada? Za dvadeset godina kad bude star i senilan?
Nama ne trebaju kraljevi. Tako nisko nismo spali.A kad bolje razmislim za vas je bolje da ste kraljevina nego država.Možda onda naučite ponašati se kulturno.Hehe opet zavist Hrvata dolazi do izrazaja.E pa vi NEMATE kraljevsku dinastiju a mi je IMAMO,pa sad puknite Nja nja nja:tongue::tongue::tongue:
Дај линк истраживања који говори у корист Твоје тезе.
Ako je ovo normalna zemlja...![]()
i jedno i drugo.Ako pretendujes na presto,bilo to realno ili ne,elementarna stvar je da znas da govoris jezih onih kojima hoces da vbudes vladar.Drugo,ako si vec na TI sa Britanskom Kraljicom sto se nisi zalozio da njeni podanici malo vise postuju tvoju zemlju?
Ne moram da ti dajem nikakve linkove,,,to je jasna stvar,cak i pristalice monarhije se slazu sa tim...ako ti to ne vidis ili ne zelis da vidis ja te necu razuveravati...a jako bih voleo taj referendum.koliko sutra!

Монарси се не мешају у политику. Донаторска вечера не би имала везе са политиком...
Moja истраживања на крстарици
http://docs.google.com/View?docID=ddz99278_7cc4hkcd9&revision=_latest
Само тренутак да нађем још нешто...
Богољуб Карић није знао и даље не зна да говори српски језик, али то овом народу није сметало да гласа за њега у оноликом проценту. Најмање 20% Србије уопште не обраћа пажњу да ли неко зна или не зна да прича српски.... тај проценат је свакако много већи...
Da, da, prestolonaslednik je, jer ce biti krunisan kad tad... DAJ BOZE!!! Ako ne on, onda njegov sin...
Hehe opet zavist Hrvata dolazi do izrazaja.E pa vi NEMATE kraljevsku dinastiju a mi je IMAMO,pa sad puknite Nja nja nja:tongue::tongue::tongue:
Nama ne trebaju kraljevi. Tako nisko nismo spali.A kad bolje razmislim za vas je bolje da ste kraljevina nego država.Možda onda naučite ponašati se kulturno.
Ako se dobro sjećam vi ste koknuli svog kralja Obrenovića.
Našla sam i dokaz http://hr.wikipedia.org/wiki/Kraljevina_Srbija
E ja smatram da bi monarhija bila dobra koliko i vladavina Bogoljuba Karica, taman toliko!
Није поента мог поста била то, већ да је лаж да народу смета како краљ лоше прича српски... то није тачно...
Били смо 60 година под комунизмом и то је оставило трага...
to sto ne govori Srpski sustinski mi smeta ali preko toga bih i mogao da predjem, jer ja nisam defakto protiv ACE GICE, ad personam, dakle ne licno protiv njega vec protiv monarhije uopste...I ja i velika vecina ljudi...
Наведи ми по Твом мишљењу које су добре и лоше стране како републике тако и монархије.
Могу и ја да изнесем свој став да би се боље разумели, јер се очигледно не разумемо добро....
scilencio mi je vec predlozio da ucinim tako nesto i obecao sam da hocu...stojim iza date reci,strpite se samo jos malo...otvoricu topik pod nazivom MANE MONARHIJE pa cemo tamo raspravljati o ovome....!
нека буде неутралан...Немој тако негативан насловнека буде неутралан...
МАНЕ И ПРЕДНОСТИ КАКО МОНАРХИЈЕ ТАКО И РЕПУБЛИКЕ
Па да се форумаши паралелно изјасне поводом ова два државна уређења....
Nama ne trebaju kraljevi. Tako nisko nismo spali.A kad bolje razmislim za vas je bolje da ste kraljevina nego država.Možda onda naučite ponašati se kulturno.
Ako se dobro sjećam vi ste koknuli svog kralja Obrenovića.
Našla sam i dokaz http://hr.wikipedia.org/wiki/Kraljevina_Srbija
Nije na kraju ni bitno dal' je on ili njegov sin ili ko, bitno je da srpsku drzavu vodi srpski kralj.
To podrazumeva neke meni drage vrednosti koje to drustvo shvata kao svoje, a i odbacivanje otrovnog nasledja 1917 i njihovih modernih satrapa koje nas je sve tako skupo kostalo.
To je, dakle, moja zelja - Srbija kao kraljevina, predvodjena Srbinom koji ce utelotvoriti neke tradicionalne srpske vrednosti. Kome se cini reakcionarnim ili sabornim u nekom negativnom smislu, OK, jasno mi je i to.
Ajd da malo poguram temu: Jel ti izračuna koliko je taj tvoj Srbin, zaista Srbin?
Ovaj "prestolonaslednik" od kojega ocekujete nesto pametno ?
Ne od njega nista, ima jedan bolji, princ koji redovno odrzava kontakte sa svim Kraljevinama. I ako Bog da , da se ustolici.To je najstariji sin "prestolonaslednika".........., prestolonaslednik PETAR III!