Prestolonaslednik?

Da samo sto to nije tako jednostavno...jre kraljevina u kojoj je BROZ proglasio republiku zvala se JUGOSLAVIJA...sto znaci da je ovaj vas prestolonaslednik kralj i HVRATIMA i SLOVENCIMA...itd smesno zar ne!

Nije smešno!
Raspadom Tiletove juge-pljuge, formalno se obnavlja Monarhija, sklapaju se novi ugovori o novim granicama prema zakonima Monarhije o rasturanju zajedničke države na manje!
Formalno se ukidaju svi USTAVI, narodi na referendumu odlučuju šta će im država biti i prema tome se uvažavaju postojeći, ili se pišu novi, ako je narod za Monarhiju!

Ako ne znaš ostale detalje, pitaj Tileta kako je on uspeo 'bez problema' da napravi suprotnu stvar:D

Овде су вам сва саопштења које даје престолонаследник Александар
http://www.royalfamily.org/index_yu.html

_X7V1424w.jpg

За све које занима шта је то монархија и како се она може успоставити нека поставе питања на Морахија или република... Наћи ће се већ неко да Вам све натенане појасни и разчивија...

Molim vas da zatvorite ovu temu... Kada sam je pokretao nisam imao nameru da se pretvori u rasprave neobavestenih, neukih idiopoklonika (ne vezanih za temu) kojima ocigledno neshta sem materijalnog nije sveto i koji ne zele da ucestvuju u diskusiji vec napadaju naoborive cinjenice ... Kako nemam nameru da takve gluposti pobijam i kako je razgovor otishao u besmisao neukih molim da se tema zakljuca.
.... Ne sudite o necemou sto ne razumete i ne poznajete (cak ni povrsinu) Plitke su vashe osudjujuce misli...

S obzirom da si ti i otvorio temu mislim da bi trebalo da ti ispune zelju i da je zakljucaju...no ne vezano za to za sve ostalo mogu da ti kazem samo jedno - NE LUPAJ!

Nije smešno!
Raspadom Tiletove juge-pljuge, formalno se obnavlja Monarhija, sklapaju se novi ugovori o novim granicama prema zakonima Monarhije o rasturanju zajedničke države na manje!
Formalno se ukidaju svi USTAVI, narodi na referendumu odlučuju šta će im država biti i prema tome se uvažavaju postojeći, ili se pišu novi, ako je narod za Monarhiju!

Ako ne znaš ostale detalje, pitaj Tileta kako je on uspeo 'bez problema' da napravi suprotnu stvar:D

Ma ekstra covece...zivelo bratstvo i jedinstvo...e a ko ce prvi da javi Hrvatima da su dobili prestolonaslednika i da ce uskoro da dobiju kralja....he ....

Hvala za ideju:
Znači, kada monarhijsko raspoloženje u narodu postigne zadovoljavajući nivo, trebaćemo da tražimo dopunu Ustava sa članom o referendumu za Monarhiju!
A ako nam se to ne odobri, zna se, narod na ulice, i paljenje Skupštine!:D
Pa kava shvatanja postoje kod nas nista me ne bi cudilo...ponavljam ubedjeni sam republikanac ali pre svega demokrata i to istinski a ne amero-demokrata,citaj fasista,....tako da ako bi se ikada na referendumu izglasalo da smo monarhija, ja bih to postovao...ali ponavljam tako sto je nemoguce jer bar 80 posto ljudi sada je BOGU hvala za Republiku!

Престолонаследник је водио дуг телефонски разговор са принцом Чарлсом у вези КиМ.

E ako nas to ne spasi...ja ne znam sta ce....! Ako nam to ne sacuva Kosovo nista nece...nego da on u tom razgovoru nije pitao da se preseli u Englesku...mislim ne bi bio prvi put da Karadjordjevici beze iz srbije kad god ovde postane - NAPETO!

Pa kava shvatanja postoje kod nas nista me ne bi cudilo...ponavljam ubedjeni sam republikanac ali pre svega demokrata i to istinski a ne amero-demokrata,citaj fasista,....tako da ako bi se ikada na referendumu izglasalo da smo monarhija, ja bih to postovao...ali ponavljam tako sto je nemoguce jer bar 80 posto ljudi sada je BOGU hvala za Republiku!

Дај линк истраживања који говори у корист Твоје тезе.

Što Čarli može tu napraviti? Posjetiti KiM?Pazi on još nije kralj.

Да ли ће Чарли бити краљ, требало би...

Али он као неко ко има један значајан утицај може да организује једну добротворну вечеру на којој би се скупила новчана сретсва за угрожено стновништво на Космету... Чарли се већ нудио и да прикупи помоћ за обнову Хиландра...

Али како је Чарлс антиамерички настројен тешко да ће доћи на британски престо...

Nekako mislim da će Čarli preskočiti prijestolje te da je Vilijam sljedeći kralj. Stara Liz se još dobro drži. Možda doživi godine svoje majke.A dobrotvorna večera pa zar to ne mogu organizirati vaši u dijaspori već jedan princ.Mi nismo za dobrotvorne večere niikoga moljakali.

Back