sceliano
Aktivan član
- Poruka
- 1.074
....odnos bi bio 80 posto za republiku...najmanje!
:shock: Najzalije je shto se ti time hvalish ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....odnos bi bio 80 posto za republiku...najmanje!
Da samo sto to nije tako jednostavno...jre kraljevina u kojoj je BROZ proglasio republiku zvala se JUGOSLAVIJA...sto znaci da je ovaj vas prestolonaslednik kralj i HVRATIMA i SLOVENCIMA...itd smesno zar ne!
Osim toga.kakvo je uredjenje stoji u USTAVU ali ti taj dokument ne vide do sada izgleda!
.dakle on je samo PRINC ali ne i PRESTOLONASLEDNIK! JER NEMA STA DA NASLEDI!

Molim vas da zatvorite ovu temu... Kada sam je pokretao nisam imao nameru da se pretvori u rasprave neobavestenih, neukih idiopoklonika (ne vezanih za temu) kojima ocigledno neshta sem materijalnog nije sveto i koji ne zele da ucestvuju u diskusiji vec napadaju naoborive cinjenice ... Kako nemam nameru da takve gluposti pobijam i kako je razgovor otishao u besmisao neukih molim da se tema zakljuca.
.... Ne sudite o necemou sto ne razumete i ne poznajete (cak ni povrsinu) Plitke su vashe osudjujuce misli...
:shock: Najzalije je shto se ti time hvalish ...
Cime se hvalim...time sto smo normalna zemlja te ne zelimo monarhiju...da..VEOMA SAM PONOSAN NA TO!
Nije smešno!
Raspadom Tiletove juge-pljuge, formalno se obnavlja Monarhija, sklapaju se novi ugovori o novim granicama prema zakonima Monarhije o rasturanju zajedničke države na manje!
Formalno se ukidaju svi USTAVI, narodi na referendumu odlučuju šta će im država biti i prema tome se uvažavaju postojeći, ili se pišu novi, ako je narod za Monarhiju!
Ako ne znaš ostale detalje, pitaj Tileta kako je on uspeo 'bez problema' da napravi suprotnu stvar![]()
...Shta je to shto ti toliko smeta u monarhiji ...
E ajde ti malo odmori sve nas ovde i skini nam se s vrata,srece ti...ti da ista razumes ne bi slavio proglasenje protivpravne a samim tim i protivustavne drzave....LAZNE DRZAVE!slazem se 100%![]()
Pa kava shvatanja postoje kod nas nista me ne bi cudilo...ponavljam ubedjeni sam republikanac ali pre svega demokrata i to istinski a ne amero-demokrata,citaj fasista,....tako da ako bi se ikada na referendumu izglasalo da smo monarhija, ja bih to postovao...ali ponavljam tako sto je nemoguce jer bar 80 posto ljudi sada je BOGU hvala za Republiku!Hvala za ideju:
Znači, kada monarhijsko raspoloženje u narodu postigne zadovoljavajući nivo, trebaćemo da tražimo dopunu Ustava sa članom o referendumu za Monarhiju!
A ako nam se to ne odobri, zna se, narod na ulice, i paljenje Skupštine!![]()
Ako je on prestolonasljednik i to Srbije znači da ćete njega umjesto predsjednika. On je kralj isto ko i ostali evropski kraljevi koji ne vladaju. Samo ne kontam kako vlada kraljica Elizabeta
Svakako.Paradoks zar ne....
Престолонаследник је водио дуг телефонски разговор са принцом Чарлсом у вези КиМ.
Pa kava shvatanja postoje kod nas nista me ne bi cudilo...ponavljam ubedjeni sam republikanac ali pre svega demokrata i to istinski a ne amero-demokrata,citaj fasista,....tako da ako bi se ikada na referendumu izglasalo da smo monarhija, ja bih to postovao...ali ponavljam tako sto je nemoguce jer bar 80 posto ljudi sada je BOGU hvala za Republiku!
Što Čarli može tu napraviti? Posjetiti KiM?Pazi on još nije kralj.
Cime se hvalim...time sto smo normalna zemlja te ne zelimo monarhiju...da..VEOMA SAM PONOSAN NA TO!

.A dobrotvorna večera pa zar to ne mogu organizirati vaši u dijaspori već jedan princ..