Prestaje moć B92?

Дај доказе за тврдње.
Питај граничаре ЈНА ко их заробљавао 1991. г., какве су ознаке имали , униформе, шок јединице ( терористи ) и из којих праваца су нападали граничне карауле ЈНА ?

vidi,
imam dovoljno godina da sam ,na zalost,bio svedok svega sto se desavalo 90 u sfrj
lepo si rekao vojsku jna a ona nema veze sa srbijom tada
na kraju slovenija je proglasila nezavisnost po vazecem ustavu a to sto se nekima u bgd to nije svidelo pa poslao decu bez bojeve municije da brane zemlju,e tog treba u zatvor...
ono sto je srbija radila pod velom da brani srpske zemlje i srbe,nikada nece moci da se sakrije i zbog toga smo i bombardovani i izgubili sve sto se moglo izgubiti...a to da li je agresija ili intervencija nije ni bitno,bitno je da smo mi recimo pobedili nato i druge gluposti...
ovde je poenta da je intervencija ili agresija nato-a dosla kao odgovor na sve one gluposti i zlocine koje je s. milosevic radio svih ovih godina, i ono najbitnije da nije bilo nje on bi i dalje vladao ovom zemljom,kao fidel kastro

vidi,
imam dovoljno godina da sam ,na zalost,bio svedok svega sto se desavalo 90 u sfrj
lepo si rekao vojsku jna a ona nema veze sa srbijom tada
na kraju slovenija je proglasila nezavisnost po vazecem ustavu a to sto se nekima u bgd to nije svidelo pa poslao decu bez bojeve municije da brane zemlju,e tog treba u zatvor...
ono sto je srbija radila pod velom da brani srpske zemlje i srbe,nikada nece moci da se sakrije i zbog toga smo i bombardovani i izgubili sve sto se moglo izgubiti...a to da li je agresija ili intervencija nije ni bitno,bitno je da smo mi recimo pobedili nato i druge gluposti...
ovde je poenta da je intervencija ili agresija nato-a dosla kao odgovor na sve one gluposti i zlocine koje je s. milosevic radio svih ovih godina, i ono najbitnije da nije bilo nje on bi i dalje vladao ovom zemljom,kao fidel kastro

e tu je sushtina ovog "ne slaganja......to "zlatno doba shverca, bezakonja,javashluka..........to nekima ne dostaje

ps. :worth:Naravno, ne mislim na nasheg kolegu Presretacha, ni sluchajno :worth:, ali ima olosha koji zale za tim vremenima

:klap::klap::klap::klap::klap::klap:
ili za maloumnog krvnika Zvezdana Jovanovica kad kazu Zveki.......pa za, kolegu mu Mladica srBski heroj, pa za "rahmetli Dafinu....srBska majka........pa za silikonsku pevaljku, Ceca naciJonale...........:zcepanje::zcepanje:

nazvati agresiju intervencijom drzave i nacije u kojoj zivis i ovo sto pominjes je stvarno uporedivo.

dno.

nije ni cudo sta pisete ti i ovaj stavros (koji ne ume cak ni da razdvoji izvrsnu od sudske vlasti a hoce da diskutuje o politici) s obzirom gde se izvestavate.

misim vasa stvar kako tretirate svoj mozak, ali opet, trolujete ovde, dosadni ste

nazvati agresiju intervencijom drzave i nacije u kojoj zivis i ovo sto pominjes je stvarno uporedivo.

dno.

nije ni cudo sta pisete ti i ovaj stavros (koji ne ume cak ni da razdvoji izvrsnu od sudske vlasti a hoce da diskutuje o politici) s obzirom gde se izvestavate.

misim vasa stvar kako tretirate svoj mozak, ali opet, trolujete ovde, dosadni ste

shta te je od, gore navedenih, "atributa, toliko rastuzilo?:besna::besna::besna:

dno.

decko tvoj problem je sto mislis da mozes da se pravis pametan ubijas koljes streljas svercujes itd itd i da za to ne dobijes po guzi
e ne moze to
e sad ti to nazovi kako hoces
da li je izvrsna ili sudska vlast kriva sto sud u nasoj zemlji nista ne funkcionise isto je najmanje bitno

Back