eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro jutro bimboje, pametni ljudi pricaju to vec 10-12 godina
vajdu ga panjčino sa tim tvojim komentarom.
Šta god bio razlog,za mene B92 nije ona "stara b92"već se pridružila ostalim tv stanicama sa uopštenim načinom izveštavanja,a neko tzv.istraživačko novinarstvo se svodi na to samo da eto malo zainteresuju svoje gledaoce i javno objave većinu stvari koje ionako kruže u javnosti.
nadam se ....da jim je konacno dosao kraj!
sto si, munjo, na kraj srca? ruse ti se kule i gradovi? ionako su gradjeni na pesku
dobar si ti covek, nisi od ovih sto nosinom paraju nebo, a ne vide da su im prljave gace, kao histericna i ialgadudladomuda
nemoj da brines za "novi i napredniji svet", doci ce. samo, izgleda da je sad mala pauza, da i mi retrogradni malo seirimo
Nije problem u kriitici prema B92,baš me briga za njih,previše ličan komentar kao da ja zavisim od njih,moglo je i bez "bimboje".
прешли на РТС
pa ako je ne prenosenje lige sampiona i prelazak jedne tetke na rts znak za propast televizije ...
pa vidi posle takvog pitanja...koga je srbija napala,hoces redom
hrvatsku,bih,siptare na kosovu...
Jel ovo neko kolektivno ludilo ili si samo ti lud?
ma jok ,ceo svet je poludeo samo smo mi ostali normalni
Ma све је још увек ОК ... док се преносе утисци недељом ... ал кад и Бећковићка дигне сидро ... ууууу паника
Jel ovo neko kolektivno ludilo ili si samo ti lud?
Ta spodoba, shatro glumica i voditeljka s govornom manom nesto da digne , pa bilo to i sidro
ma ne budi i ti dete....
![]()
ima li neko, od "glasnolajavaca, neki konkretan primer za svu tu pljuvachinu na b92..........neshto kao...tada i tad su objavili NEISTINU, IZMISLILI NEKU PRICHU, SLAGALI ............ili pushtate da vam drugi "kreiraju mishljenje.....pre ce biti da je tako jer, shto bi se zamarali , ovako je lakshe
ima li neko, od "glasnolajavaca, neki konkretan primer za svu tu pljuvachinu na b92..........neshto kao...tada i tad su objavili NEISTINU, IZMISLILI NEKU PRICHU, SLAGALI ............ili pushtate da vam drugi "kreiraju mishljenje.....pre ce biti da je tako jer, shto bi se zamarali , ovako je lakshe
Kakva bujica gneva samo zbog mog sasvim dzentlmenskog odbijanja blizeg prijateljstva.
Lepo kaze bard iz Avona, hell hath no fury. Auh.
Frustriran sam zato sto zivim sa vama u vasoj nakaznoj zemlji koju nemate nameru da civilizujete i uredite zato sto mislite velike misli kojima ste obuzeti. Svaki normalan covek je ovde frustriran. A po forumima cekam vas ideologe zla zbog koga sam frustriran da se pojavite, i onda se tu obracunavam sa vama kako znam i umem (i za sad mi dobro ide) , zato sto nemam para da kupim snajper i logisticki podrzavam primenu istog. - by Henry Chinaski
genije...ovo bi valjalo staviti u potpis, pa da srbovi citaju ovo svaki dan
genije...ovo bi valjalo staviti u potpis, pa da srbovi citaju ovo svaki dan
Јел ово коментар неке, младе, урбане персоне са форума Б92.
sto si, munjo, na kraj srca? ruse ti se kule i gradovi? ionako su gradjeni na pesku
dobar si ti covek, nisi od ovih sto nosinom paraju nebo, a ne vide da su im prljave gace, kao histericna i ialgadudladomuda
nemoj da brines za "novi i napredniji svet", doci ce. samo, izgleda da je sad mala pauza, da i mi retrogradni malo seirimo