stawwross
Domaćin
- Poruka
- 4.769
uzivaj, mora da je jako prijatno biti ti, tebi je sve jasno..
pa vidi
svi gledate i pljujete po njima sto su nas bombardovali,a niko ne gleda razloge koji su do toga doveli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzivaj, mora da je jako prijatno biti ti, tebi je sve jasno..
pa vidi
svi gledate i pljujete po njima sto su nas bombardovali,a niko ne gleda razloge koji su do toga doveli
a koji su razlozi?
daj neki fakat a ne tvoje zakljucke ako moze
fakat ti je progon vise od 1000000 albanaca,tj siptara sa kosova,i pored mislim 4-5 meseca upozorenja da se to ne radi
dovoljno
fakat ti je progon vise od 1000000 albanaca,tj siptara sa kosova,i pored mislim 4-5 meseca upozorenja da se to ne radi
dovoljno
hoces reci da je napad NATO-a bio jer je srbija proterala milion albanaca sa kosova?
jel to zelis da kazes?
cisto da se zna
Osim sto je bombardovanje pocelo pre nego sto je iko proteran, a kamoli milion ljudi.
Ako ti imas vise od 15 godina, ja stvarno ne znam.
izmedju ostalog
ali da to je bio primaran razlog,barem je tako bilo na cnn-u
Osim sto je bombardovanje pocelo pre nego sto je iko proteran, a kamoli milion ljudi.
Ako ti imas vise od 15 godina, ja stvarno ne znam.
Ako ce sad da padne neko udvaranje, ja bih morao da kazem da trenutno nemam kapacitete za uspaljene sredovecne tetke na ovom krstarenju.
Ostani cvrsta, Turbo! Ne daj da te muska sovinisticka svinja zavede!
Molim te![]()
bilo je na cnn-u?
bilo je na cnn-u?
dovoljno
dovoljno
tvoja inferiornost... yebenom Albionu... isfrustriranosti... jadne... ogavno... ochajnom... kompleks... da se gubish... bezobrazan...
Pa to je od prilike isto ono sto Amerika zadnjih 20ak godina radi meksikancima koji ilegalno borave u zemlji (cak i veci broj). Kada mozemo da ocekujemo bombardovanje iste?
p.s. Trazim od moderacije da banuje korisnika zbog iskriviljivanja istorijskih cinjenica sa ciljem opravdavanja zlocina koji su NATO snage pocinile kad su bombardovale nicim izazvane (NATO sme da reaguje samo u slucaju napada na jednu od svojih clanica) suverenu SRJ i u tom cinu pobili nekoliko hiljada civila i vojno/policijskih pripadnika SRJ.
Pa to je od prilike isto ono sto Amerika zadnjih 20ak godina radi meksikancima koji ilegalno borave u zemlji (cak i veci broj). Kada mozemo da ocekujemo bombardovanje iste?
p.s. Trazim od moderacije da banuje korisnika zbog iskriviljivanja istorijskih cinjenica sa ciljem opravdavanja zlocina koji su NATO snage pocinile kad su bombardovale nicim izazvane (NATO sme da reaguje samo u slucaju napada na jednu od svojih clanica) suverenu SRJ i u tom cinu pobili nekoliko hiljada civila i vojno/policijskih pripadnika SRJ.
ok
hajde ja sam pogresio,a ti me sad prosvetli zasto su nas bombardovali..
samo molim te bez teorija zavere i sl. gluposti
ok
hajde ja sam pogresio,a ti me sad prosvetli zasto su nas bombardovali..
samo molim te bez teorija zavere i sl. gluposti
ma zayebi banovanje "korisnika...zahtevaj da se "banuje NATO pakt, "lechi uzrok a ne posledice"
ps, Dugo vas chitam na ovom forumu, prosto se utrkujete i takmichite kako bi pobili, proterali, potrovali, s*****li......i shta sve ne........pa dobro smo mi i proshli, da vas je neko ikada shvatao ozbiljno a ne kao iskompleksirane sajber ratnike, .....pa josh vishe bi nay*bali
Ja ne znam kako si zaboravio onih 100.000 do 250.000 nestalih Albanaca za koje je Dzejmi Sea sugerisao da su pokopani na stadionu FK Pristina.
Pa pobogu, zar treba veci povod od tog masakra!?
Haha kakav si ti lik.
ma zayebi banovanje "korisnika...zahtevaj da se "banuje NATO pakt, "lechi uzrok a ne posledice"
ps, Dugo vas chitam na ovom forumu, prosto se utrkujete i takmichite kako bi pobili, proterali, potrovali, s*****li......i shta sve ne........pa dobro smo mi i proshli, da vas je neko ikada shvatao ozbiljno a ne kao iskompleksirane sajber ratnike, .....pa josh vishe bi nay*bali
Kakva bujica gneva samo zbog mog sasvim dzentlmenskog odbijanja blizeg prijateljstva.
Lepo kaze bard iz Avona, hell hath no fury. Auh.
Eto sta se desi kad devojka nadje devojku umesto muskarca.
Vidi se da ti fali nesto, dzaba, ne leci se to lekovima![]()