Prestaje moć B92?

Ako ce sad da padne neko udvaranje, ja bih morao da kazem da trenutno nemam kapacitete za uspaljene sredovecne tetke na ovom krstarenju.

Ostani cvrsta, Turbo! Ne daj da te muska sovinisticka svinja zavede!

Molim te :(

ja moram , po ko zna koji put da te pitam, da li je ta tvoja inferiornost u tom yebenom Albionu uzrok te isfrustriranosti i jadne sklonosti ka niskim udarcima, jer, malo je ogavno to shto pishesh.
Sve u ochajnom naporu da izlechish taj kompleks, koji ti je, ochigledno, neka zena stvorila, pochinjesh da se gubish i postajesh bezobrazan

ps. Lepo sam ti rekla, zbog takvih kao shti si ti, izmishljen je ona chuvena "Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu"
Poslushaj mudre izreke nashih starih i vrati se odakle si doshao, je ovde ce se sigurno naci neko ko ce da ti se divi, a to tebi treba..........

fakat ti je progon vise od 1000000 albanaca,tj siptara sa kosova,i pored mislim 4-5 meseca upozorenja da se to ne radi
dovoljno

Pa to je od prilike isto ono sto Amerika zadnjih 20ak godina radi meksikancima koji ilegalno borave u zemlji (cak i veci broj). Kada mozemo da ocekujemo bombardovanje iste? :mrgreen:

p.s. Trazim od moderacije da banuje korisnika zbog iskriviljivanja istorijskih cinjenica sa ciljem opravdavanja zlocina koji su NATO snage pocinile kad su bombardovale nicim izazvane (NATO sme da reaguje samo u slucaju napada na jednu od svojih clanica) suverenu SRJ i u tom cinu pobili nekoliko hiljada civila i vojno/policijskih pripadnika SRJ.

Pa to je od prilike isto ono sto Amerika zadnjih 20ak godina radi meksikancima koji ilegalno borave u zemlji (cak i veci broj). Kada mozemo da ocekujemo bombardovanje iste? :mrgreen:

p.s. Trazim od moderacije da banuje korisnika zbog iskriviljivanja istorijskih cinjenica sa ciljem opravdavanja zlocina koji su NATO snage pocinile kad su bombardovale nicim izazvane (NATO sme da reaguje samo u slucaju napada na jednu od svojih clanica) suverenu SRJ i u tom cinu pobili nekoliko hiljada civila i vojno/policijskih pripadnika SRJ.

ok
hajde ja sam pogresio,a ti me sad prosvetli zasto su nas bombardovali..
samo molim te bez teorija zavere i sl. gluposti

ma zayebi banovanje "korisnika...:zcepanje: zahtevaj da se "banuje NATO pakt, "lechi uzrok a ne posledice"

ps, Dugo vas chitam na ovom forumu, prosto se utrkujete i takmichite kako bi pobili, proterali, potrovali, s*****li......i shta sve ne........pa dobro smo mi i proshli, da vas je neko ikada shvatao ozbiljno a ne kao iskompleksirane sajber ratnike, .....pa josh vishe bi nay*bali

ma zayebi banovanje "korisnika...:zcepanje: zahtevaj da se "banuje NATO pakt, "lechi uzrok a ne posledice"

ps, Dugo vas chitam na ovom forumu, prosto se utrkujete i takmichite kako bi pobili, proterali, potrovali, s*****li......i shta sve ne........pa dobro smo mi i proshli, da vas je neko ikada shvatao ozbiljno a ne kao iskompleksirane sajber ratnike, .....pa josh vishe bi nay*bali

e bas to,srpski cyber ratnici
sve moj do mojega

Eto sta se desi kad devojka nadje devojku umesto muskarca. :think:
Vidi se da ti fali nesto, dzaba, ne leci se to lekovima ;)

Back