Prestaje moć B92?

невероватно,ако неко са Б92 каже Џајић је лопов.....значи треба га осудити.......
ако тужилаштво нема доказа криво је и оно....па лепо им реко новинар истину...

vidi
probaj samo da se setis koliko afera je bilo u prosloj i ovoj god
i sta je uradjeno po tom pitanju
nista
to nema veze sa b92

Па јел би тако тапшала да ти је неко настрадао у свирепој агресији ?

sad si malo "pobrkao lonchice, da li je meni neko nastradao u svirepoj agresiji (a da li agresija moze biti drugachija) ili ne nishta ne menja moje mishljenje o agresoru i o nonom ko je prizvao agresora

ps.Nishta manji agresor nije bio Slobodan Miloshevic, pa (kako je on voleo da kaze :dash: ) u to ime, svakako aplauz :klap::klap::klap:

a jel bi ti i dalje mrzeo nato da je sloba i dalje na vlasti i da radis za 2 evra i da ti se neko ubio jer ga je m.milosevic zgazio dzipom i nije ni stao
Теби је неко други крив осим правог кривца.
Ја не мрзим НАТО није моја земља извршила агресију него је НАТО извршио агресију на моју земљу без објаве рата и то ноћу на варварски начин и побио хиљаде недужних цивила и направио штету од преко 100 милијарди долара.

И какав то човек треба бити па да то назове интервенцијом , а још извршена под лажним оптужбама ?

Треба рећи истину па макар небо пало.

sad si malo "pobrkao lonchice, da li je meni neko nastradao u svirepoj agresiji (a da li agresija moze biti drugachija) ili ne nishta ne menja moje mishljenje o agresoru i o nonom ko je prizvao agresora

ps.Nishta manji agresor nije bio Slobodan Miloshevic, pa (kako je on voleo da kaze :dash: ) u to ime, svakako aplauz :klap::klap::klap:

Добро реци ми кога је Србија напала ?

A i prdi u liftu osim sto cepa ljude testerom.

Aj' ne smaraj vise sa glupostima. B92 od svog pocetka opstaje donacijama raznoraznih belosvetskih dupeglavaca i po dizajnu je njihova medijska ekspozitura u Srbiji.

Cim pare za smaranje Srba presuse, nestace i ove maliciozne i gusacke medijske kuce. Strasno.

A i prdi u liftu osim sto cepa ljude testerom.

Aj' ne smaraj vise sa glupostima. B92 od svog pocetka opstaje donacijama raznoraznih belosvetskih dupeglavaca i po dizajnu je njihova medijska ekspozitura u Srbiji.

Cim pare za smaranje Srba presuse, nestace i ove maliciozne i gusacke medijske kuce. Strasno.

mislim tvoji komentari su toliko ograniceni da ih je bzvz citati,hajde ti lepo idi pajkiti i ne smaraj vise
a posto ti je m.milosevic idol to samo govori o tebi

Добро реци ми кога је Србија напала ?

otvaramo novu temu???????

da li hocesh da kazesh da Srbija, za vreme diktature Miloshevic-Markovic-Sheshelj nije "okrvavila shape nad kosovskin albancima
Ne pricham o naoruzanim formacijama vec o CIVILIMA i o DECI

ps/Opet B92, "Insajder, svedochenje pripadnika policije koja je bila na Kosovu u vreme pre NATO bombardovanja, ljudi, sa imenom i prezimenom govore o svijim "kolegama, pa zbog toga, i danas imaju velike probleme, prete im kao i njihovim porodicama.
Dakle, ovo nije chlanak iz novina ovo je SVEDOCHENJE, javno pred kamerama

otvaramo novu temu???????

da li hocesh da kazesh da Srbija, za vreme diktature Miloshevic-Markovic-Sheshelj nije "okrvavila shape nad kosovskin albancima
Ne pricham o naoruzanim formacijama vec o CIVILIMA i o DECI

ps/Opet B92, "Insajder, svedochenje pripadnika policije koja je bila na Kosovu u vreme pre NATO bombardovanja, ljudi, sa imenom i prezimenom govore o svijim "kolegama, pa zbog toga, i danas imaju velike probleme, prete im kao i njihovim porodicama.
Dakle, ovo nije chlanak iz novina ovo je SVEDOCHENJE, javno pred kamerama

Сад и Хелена Ранта сведочи јавно пред камерама да у Рачку није био злочин над цивилима већ ликвидација терориста ОВК !
Немој да прескачемо главни повод за агресију на СРЈ !
А о наоружању, униформама, обуци, сателитским телефонима, које је поседовала терористичка ОВК на некој другој теми.

Back