Prestaje moć B92?

vajdu ga panjčino sa tim tvojim komentarom.

sto si, munjo, na kraj srca? ruse ti se kule i gradovi? ionako su gradjeni na pesku

dobar si ti covek, nisi od ovih sto nosinom paraju nebo, a ne vide da su im prljave gace, kao histericna i ialgadudladomuda

nemoj da brines za "novi i napredniji svet", doci ce. samo, izgleda da je sad mala pauza, da i mi retrogradni malo seirimo

Šta god bio razlog,za mene B92 nije ona "stara b92"već se pridružila ostalim tv stanicama sa uopštenim načinom izveštavanja,a neko tzv.istraživačko novinarstvo se svodi na to samo da eto malo zainteresuju svoje gledaoce i javno objave većinu stvari koje ionako kruže u javnosti.

pa vidi ima malo tu istine,mada mislim da je tako bilo i pre samo je kao trebalo da bude neko ko je bio protiv

sto si, munjo, na kraj srca? ruse ti se kule i gradovi? ionako su gradjeni na pesku

dobar si ti covek, nisi od ovih sto nosinom paraju nebo, a ne vide da su im prljave gace, kao histericna i ialgadudladomuda

nemoj da brines za "novi i napredniji svet", doci ce. samo, izgleda da je sad mala pauza, da i mi retrogradni malo seirimo

Nije problem u kriitici prema B92,baš me briga za njih,previše ličan komentar kao da ja zavisim od njih,moglo je i bez "bimboje".

Ma све је још увек ОК ... док се преносе утисци недељом ... ал кад и Бећковићка дигне сидро ... ууууу паника

Ta spodoba, shatro glumica i voditeljka s govornom manom nesto da digne , pa bilo to i sidro :eek:

:zcepanje::zcepanje::besna: ma ne budi i ti dete....:mrgreen:

:lol:Jel ovo neko kolektivno ludilo ili si samo ti lud?

:D:D:klap:

Дана када Б92 замре у свом данашњем облику или пак изгори у грађанским нападима, славиће се широм Србије. Пуцаће се из кубура, бацаће се шајкаче у вис, удараће се моткама титове слике и сав његов непризнати људски отпад. Тог дана Друга Србија, са бројношћу и интелигенцијом веома шкрта, биће сведена на место које у друштву заслужује. Маргина. Кад долари и еври престану да стижу од спонзора, а медијско испирање надискусвених западних истина и догми буде обустављено, ова специјала сорта сама ће устукнути пред ретроградним елементима које су до јуче критиковали. Биће мањи од маковог зрна, а њихове главештине ће признати да су мозак испирали за паре. Штета за младу, перспективну и урбану елиту.

ima li neko, od "glasnolajavaca, neki konkretan primer za svu tu pljuvachinu na b92..........neshto kao...tada i tad su objavili NEISTINU, IZMISLILI NEKU PRICHU, SLAGALI ............ili pushtate da vam drugi "kreiraju mishljenje.....pre ce biti da je tako jer, shto bi se zamarali , ovako je lakshe

Kao novinari, oni uglavnom iznose činjenice, teško možeš izvući neku neistinu, jer bi to bilo previše providno. Problem je ono što se dešava u "pozadini".

Internet je moj glavni medij i kad čitam vesti, čitam i komentare, više volim da pročitam komentar nego samu vest, jer onda vidim i ono šta ljudi misle, kao i možda "pravu" vest, jer izvor vesti može biti i pogrešan. B92 histerično cenzuriše komentare, a forum ne treba ni spominjati. Iako možeš pročitati da ono što se piše na forumu i komentarima nije stav B92, ako cenzurišu toliko, postove na forumu pokazuju uredništvu, svaki nalog, meni to deluje suludo, ali izgleda da je tako, svaki nalog pažljivo prouče i ako im izgleda da prolazi njihov filter, puštaju ga, znači ako provode toliko vremena na svemu tome, nose uredništvu, i ako uredništvo i zaposleni tamo ne čine stav B92, ko onda čini njihov stav?

Kod njih manjine imaju prednost, što je ok, ja bih samo izmenio, manjine SAMO imaju prednost, znači ako ćeš da pljuješ po Srbiji dobrodošao si, ako si za Srbiju onda si mogući "srBski naciJonalista" - rečenicu pod navodnicima sam pokupio od njih, i jedna pogrešna REČ, i ti si banovan.

Znači, ako se neki medij ulizuje samo manjinama, znači, manjem broju ljudi u određenoj državi, taj medij je osuđen na neko životarenje ili propast.

Samo jedno off pitanje, vidim da si iz Holandije, koliko znam, ako ne grešim B92 nije na satelitu, kako pratiš njihov program?

Frustriran sam zato sto zivim sa vama u vasoj nakaznoj zemlji koju nemate nameru da civilizujete i uredite zato sto mislite velike misli kojima ste obuzeti. Svaki normalan covek je ovde frustriran. A po forumima cekam vas ideologe zla zbog koga sam frustriran da se pojavite, i onda se tu obracunavam sa vama kako znam i umem (i za sad mi dobro ide) , zato sto nemam para da kupim snajper i logisticki podrzavam primenu istog. - by Henry Chinaski
:worth:
genije...ovo bi valjalo staviti u potpis, pa da srbovi citaju ovo svaki dan

Јел ово коментар неке, младе, урбане персоне са форума Б92.

a pazi, kao nema para da kupi snajper.
m-48 sa najobicnijim durbinom, koliko moze da kosta?

ni 200 evra, ako ne i manje.

nego cisto sumnjam da tipcina uopste zna i da rukuje sa tim, chaura bi mu izbila oko ili bi se upozo u nozni prs'

eeeee, kad se neko busa u prsa na net-u...

Слушај море ти "задовољни" или "незадовољни" !!!!

НЕ ВРЕЂАЈ !!!!

Они су наши, какви год да су ...
Имаш ти своје Форуме у Лијепој Твојој, па се ти тамо лепо доказуј и показуј заједно са колегама из оне "ваше" ДГ ...

И наш бивши члан "inagadadavida", ма колико се ми не слагали,
вреди више него сви ваши Форуми заједно !!!

И наша "alergična" пише немерљиво квалитетније и аргументованије него сви ви заједно ...

Имаш своју прћију, решавај тамо проблеме ....

Back