Prepravka engleskih vozila

McRadojica

Zainteresovan član
Poruka
363
Ima li ko PROVERENE informacije gde i po kojoj ceni se može izvršiti prepravka vozila sa desnim volanom, tj. popularnih "engleza"?
Čuo sam od prijatelja da su bili neki servisi u Aranđelovcu i Šapcu koji su radili prepravku Pasata za 1000-1500 eura. Takođe mi rekoše da se povoljno radi i Peugeot 406.
Interesuje me kako stoje stvari sa Akordom, Vektrom, Roverom 75, Saab-om 9.3, Audijem A6... Mnogo lepih kola se nudi vrlo jeftino.
Koji automobili su uopšte isplativi za prepravku? Kod kojih mora da radi švajs - aparat, kod kojih ne?
Ima li ko TAČNE podatke, adresu i telefon servisa, cenu itd...

Zato sto laguna 2002. kosta na ime od 8000 do 9000 a englez na ime 4500. plus 1300 za prepravku jednado oko2500 ustede.Zato je to sada hit.Ne ulazim u polemiku koliko je to bezbedno i da li dobro,mnogo vise o tome

Poslednja izmena od moderatora:
Њих ни нема толико у Енглеској.
Ја сам се зачудио кад сам видео да у Грчкој скоро уопште нема немачких возила, све французи и Ровери!

Što se (ne)popularnosti nemačkih vozila u Britaniji tiče - tako je oduvek bilo. Englezi su uvek bili naklonjeni domaćim firmama, i pomalo francuskim. Italijane i Nemce su uvek retko kupovai. Uostalom, pogledajte bilo koji engleski film ili seriju, od skora ili od pre 30 godina i videćete istu priču.

Lik nas je pitao za prebacivanje volana , informacije , a ne za kritiku vozila sa desnim volanom ili kritiku u vezi prebacivanja volana, ja već 2 godine bez problema vozim vozilo sa desnim volanom, ni jedan prekršaj sa njim niti saobraćajna nezgoda niti kritična situacija, prešao sam oko 15.000 km sa njim do sada! Pozdrav

Back