mario80
Stara legenda
- Poruka
- 75.167
Majstore ne možeš toda radiš sa trocilindrašima bilo kog proizvođača ali se polakomite jbg možda su dizne ma lako ću ja to oćeš k.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvih 500k ..Koliko sam ti pisao da ti motori rikavaju masovno na 200k a ti nisi verovao ..Eto sad vidis i samTo iz uvoza sa 500.000 km toliko i vrede jbg.
Ko ovaj preprodavac što se zajebo
Pogledajte prilog 1690107
Inače na pa sajtu nema nijedan hyundai i20 bez pola miliona kilometara ja gledao nekoliko puta. Uredno svi imaju 123 iljade na satu.
Ima jedan koji prodaje isključivo taksi koreance, svaki je ispred garaže i od prvog vlasnika, sedišta sva iskrpljena
Pogledajte prilog 1690108
Evo šta se uvozi u srbiju, taksi vozila i slupana:PA naravno da ne moze jer se i ne moze uvesti auto koji je tamo otisao na otpad.
To tvoja pokvarena masta samo moze da smisli.
A za trocilindrase lupetas jer nemas pojma o njima.
Uostalom kako mozes da znas kad si imao za 30 godina dva svoja automobila?
Kleveta i glupost koju rasipas na forumu ti ne pali.
Plus govori kakav si covek a zato ti se sve tako lepo vraca a pogotovo sto si napljuvao sopstvenu zenu na forumu.
Sacuvaj Boze kakav je mario covek.
Ma kakvi ko to uzima Hyundai i20 ili tu Kiu Rio da vi vozio 500k km ..To jako malo ljudi radi ..Pre ce biti ono sto sam ti ja napisao..Gomila tih motora zavrsi do 200k km usled problema sa lancem1250 ccm 4 cilindra 16 ventila prelaze bez problema pola miliona. Problem su trocilindraši kao i kod svakog proizvođača.
Evo ga jedan sa 400kkm se prodaje. Unutra kao nov.
http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25889103/kia-rio
Pogledajte prilog 1690369
Slupani se uvoze pa popravljaju kod gige u šupi remontuju pa pravac oglasi 123 iljade auto za svaku preporukuKakva kola takva i cena.
To je za entuzijaste koji hoce jeftino i dobro kao sto ti volis.
Zato i gledas te lupane.
Da li to znaci da su svi lupani?
Po tebi da ali si se malo zaebao.
Ko prelazi u i20 50k km godisnje .. Dovoljno ti je da pogledaš cenu polovnih motora u EU i odmah dobijes informaciju kakva je potražnja..Vozi se još kao prosečan evropljanin prelazi 50.000 km godišnje kada se završi lizing tovare na labudice i pravac srbija i afrika.
Taj lanac se menja na 170kkm
Polo se više koliko vidim ni u Srbiji više ne koristi kao taksi, a u EU pogotovo.Evo šta se uvozi u srbiju, taksi vozila i slupana:
Pogledajte prilog 1690372
BINGO je slupano taksi vozilo![]()
Taj tojotin motor se ugrađivao čak i u mini moris kuper i još gomilu automobila pa ih ima mnogo u opticaju. Poređenja su ti krajnje debilna i maliciozna.Motori koji se ne kvare kostaju 300-500€ kao ovaj Toyotin 1,4d
Pogledajte prilog 1691195
Ima veze sa slupanim automobilima koji se uvoze u srbiju a dule kaže da je to nemoguće.Kakve to veze ima s vozilima s taksija?