Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Focus ima najbolje trapove u klasi, odnosno najudobniji je.
JTD motori su se pokazali kao jako dobri u praksi.
Astru bih zaobišao, pogotovo ako je Classic II.

vozio sam pre neki dan jednog focusa ovde kod mene i sad ima jedan deo puta sa dosta rupa i neravnina i tu mojim autom obicno moram da prikocim i laganije da predjem. a focusom gazis ko da rupa nema preko istih ne osecas nista. skroz si u pravu za trapove.

po meni ford focus je u toj klasi jeftinijih sedana najbolji automobil. a i fordovi se ne kradu uopste.

mislim da je mnogo presao. a ako ga kupujes u crnoj gori, onda je mozda i maznut a mozda presao i 6 puta vise od toga...
inace cim sam u mailu video obavijest o novoj poruci i vidim prvih par slova audi b4 oma sam znao ko je poslao :lol:
;)

ako mu je sve ok, sta ja znam. moze da prodje.

Moj ga prijatelj ima u karavam verziji, presao je preko 300 000 bez generalke, jos uvijek je u boom stanju. Inace ja ga zelim samo za jednu-dvije sezone.
A za ovo boldovano, mislim sta reci... Nacionalno auto... :D

Adi B-4, tdi, 1999 god. cabrio roadstar, sivi metalic, presao 179000 km, ima servisnu knjigu, full oprema, 6400€...

Sta kazete za ovu ponudu? Da se ovo uzima ili je skupo?

Listao sam malo po internetu i vidim da cijene mnogo ne odstupaju pa ne znam sto mi je radit... :think:

Par savjeta nebi skodilo...

Ja ga ne bih uzeo. Nekako mi se ne sviđa baš B-4, još manje mi se sviđa kabrio, još ako je onaj platneni ili kakav već raspali krov, ne bih ni da mi ga džabe daju

Peugeot 408, utisci?

peugeot-408-2.jpg

Puno plastike,kao i do sada,samo malo robusniji izgled,malo više udobnosti i veći znak.

Peugeot planira da ovim modelom diktita trend u klasi,ali nikako da shvati da je vreme Trabanta prošlo. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back