gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok. u svakom slucaju bolje nego bilo koji golf![]()
Nijesam ga uzeo, pise mu da je presao 118 000 a on izgleda zgazio i 518 000!!! Mamu li im zabarsku jeßem!!! udaren bjese sa desne strane, neznatno ali ipak bode u oci tako da se kupovina do daljnjeg odgadja...![]()
gde si ga provalio?
si ga vodio u servis da ga utaknu u komp ili sta?
Focus ima najbolje trapove u klasi, odnosno najudobniji je.
JTD motori su se pokazali kao jako dobri u praksi.
Astru bih zaobišao, pogotovo ako je Classic II.
moj je preso 186000 a tek ponegde pokazuje znake trosenja, i to pokazuje a ne da kazes da se istrosiloOdokativno po iskustvu.![]()
Mnogo mu je pohabana kozica kod mjenjaca, volan plastican a nekako istroseno izgleda, sicevi takodje dotrajali, tako da mi se bas nije svidio... Ali potraga se nastavlja...
mislim da je mnogo presao. a ako ga kupujes u crnoj gori, onda je mozda i maznut a mozda presao i 6 puta vise od toga...
inace cim sam u mailu video obavijest o novoj poruci i vidim prvih par slova audi b4 oma sam znao ko je poslao
ako mu je sve ok, sta ja znam. moze da prodje.
Adi B-4, tdi, 1999 god. cabrio roadstar, sivi metalic, presao 179000 km, ima servisnu knjigu, full oprema, 6400€...
Sta kazete za ovu ponudu? Da se ovo uzima ili je skupo?
Listao sam malo po internetu i vidim da cijene mnogo ne odstupaju pa ne znam sto mi je radit...
Par savjeta nebi skodilo...
Adi B-4, tdi, 1999 god. cabrio roadstar, sivi metalic, presao 179000 km, ima servisnu knjigu, full oprema, 6400€...
Sta kazete za ovu ponudu? Da se ovo uzima ili je skupo?
Listao sam malo po internetu i vidim da cijene mnogo ne odstupaju pa ne znam sto mi je radit...
Par savjeta nebi skodilo...
ja bi uvezo iz Švajcarske Leon M1...naravno, s traktorskim TDi motorom...al dobro...
Peugeot 408, utisci?
Drugar se žali da troši više ulja neg´ benzina.![]()