Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dizne i turbina menjao naravno isto tako plivajuci sa kvacilom,glavu motora.Sve u zadnjih 4 god.2 litra ulja klepne ali to mu je relnost na ,pola miliona valjda da ne otvaram motor!?
Ako dobro ulje troši pre prvih 7-8kkm od zamene onda su lošije karike jbg. Teraj do kraja. Ljudi često tada pribegnu jeftinim uljima pa skrate za glavu motor.
Voziš sve dok ti se isplati taj 5.5 više i ne postoji na ulicama beograda tu i tamo poneki prođe. Sabereš registraciju, potrošnju, ulje, delove i imaš računicu.
A jbg ne da mi se da kupim sa realnom km auto.Necu da castim likove koje mu skinu 300.000 km.Sta ce mi i lazni auto?
Kao i da ovaj vozim.Mada ovde sam zamenio sve zivo i leti 200. km na sat.
Tesko je kupit auto sa pravom km polovno.Novo ili ti svejedno koji polovan krs vozas.
Žena uzela f31 sa 230 kkm star 4 godine skinuli su sa 260kkm. Znači morao je to da uradi makar crko
Zašto je to uradio pa zato što bmw na 250 kkm propisuje zamenu/remont: dizni, turbine, dp filtera, razvodnog lanca, menjača, plivajućeg zamajca, komplet kočnica (urađeno) i još mnogo toga kako bi auto opet bio pouzdan u fabričkim standardima.