perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
 - 32.131

pa bolje da se naprska nego da se naprska.
Ajd sad piši polako jer mi neznamo da čitamo brzo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bolje da se naprska nego da se naprska.

Inace evo nekih kola iz Nemacke gde se vidi kako su nemci bolji od italijana koji su odozdo maltene kao iz salona i nemaju ni jednu jedinu packu od rdje.
Uverio sam se u ovo vise puta jer drugar dovozi kola iz Nemacke a servisira ih kod mog drugara kod kog se nagledam na dizalici upravo ovakvih stvari.
![]()

Ma jok bre na Toyoti nego na jednom Stilu sto sam ga imao pre dve godine a odgovorio sam Skitalu da ima ih i sa korozijom na limariji a ovaj sam Stilo slikao jer sam ga zatekao na dizalici.
Sto kaze jedan lik na drugom forumu-ajd nadji nemacki auto da je truo i sto jes jes u pravu je jer oni prave limariju prema svojim uslovima a italijani prema svojim jer oni ne sole puteve za razliku od nemaca i nije im potrebna ozbiljnija zastita.
Stilo ima pocinkovan lim ali nije retka pojava da ga hvata korozija a pogotovo ako je vozen u Nemackoj ili Austriji.

sto se tice korozije meni se najbolje dosad pokazali Jeep Grand Cherokee Ford i Mitsubishi. Nijedan nije imao ni jednu tackicu korozije.
Narocito Mitsubishi. A i on je japanac.
Sto znaci da izgleda da sa korozijom imaju pre svega problema Mazda i Toyota i mozda donekle Honda.
Mada to su , ako vodis racuna o autu sitne popravke koje resis sa 50 evra , mnogo je bitnije da ti je auto pouzdan i da te nigde ne ostavi na putu.
Ja sam skoro na mojem autu menjao gornju jabucicu sa viljuskama . Ova stara se rastresla tj cuje se kad prelazis preko dzombi i rupa.
Posledica voznje auta po "sjajnim" putevima Srbije punim rupa. Jednostavno auto nije predvidjen za tako nesto.
Za nase krs puteve pune dzombi rupa i neravnina su vozila kao sto su Nissan Terrano, Mitsubishi Pajero i tome slicna.
I koliko si platio?
Za naše puteve mislim da su nemci zakon,počev od golfa 2 pa na dalje svi su se dobro pokazali inače nebi ih ljudi puno kupovali .Japanci su nežni.
7000 dinara.
nije mnogo
inace jabucica nije bila propala nego je dobila onaj luft i cula se pri prelasku preko rupa i dzombi . Moglo je po srpski da se tera i dalje al ja to ne razmisljam cim nesto nije u fullu odmah menjam . I to je sve sto sam do sada zamenio na ovom autu u poslednjih 3 godine.
- - - - - - - - - -
ma cini ti se. rodjak mi je mehanicar pa znam da su mu svabe glavni pacijenti za menjanje jabucica i selen blokova i ostale trapovske mehanike.
on obozava VW . Najvise se kvare a i laki su za rad. Isto voli i Opel.
Ko sto rekoh ovakvi sitni kvarovi i opravke nisu problem ni za jednog vozaca jer ti daju vremena za reakciju a i ne kostaju puno. Problem je kad te auto ostavi na putu ili kad moras da se isprsis 300-1000 evra za opravku.
Sve ovo sto kosta 50-100 evra nije nista strasno.
Inace mom drugaru iz Leposavica je na putu pre neku godinu ispala cela jabucica sa amortizerom pri brzini od 120 km na sat mogao je da izgine i imao je srece.
Kad smo pitali mehanicara zasto se to desilo tako secam se da je on rekao , da mercedes pakuje sve to zajedno sto je za mene bio siguronosni problem tada koliko se secam.
Sve u svemu ne treba se zajebavati .
Meni se moja sjebala zato sto teram auto ka selu preko makadama i to dosta brzo. Honda ima fenomelno vesanje neuporedivo bolje nego bilo koji nemac i uopste ne oseca nase rupe i neravnine po putevima, sto ti daje sigurnost da vozis preko loseg puta brze nego sto bi zaista trebalo - pa onda zbog toga trpi mehanika.
A auto nije predvidjen za srpske makadame sa rupcagama napravljenim od vode.
Za tako nesto treba terenac, a terenac nisam lud da placam registraciju 2000 evra

A kod skupe Alfe 25 evra![]()
7000 dinara.
nije mnogo
inace jabucica nije bila propala nego je dobila onaj luft i cula se pri prelasku preko rupa i dzombi . Moglo je po srpski da se tera i dalje al ja to ne razmisljam cim nesto nije u fullu odmah menjam . I to je sve sto sam do sada zamenio na ovom autu u poslednjih 3 godine.
- - - - - - - - - -
ma cini ti se. rodjak mi je mehanicar pa znam da su mu svabe glavni pacijenti za menjanje jabucica i selen blokova i ostale trapovske mehanike.
on obozava VW . Najvise se kvare a i laki su za rad. Isto voli i Opel.
Ko sto rekoh ovakvi sitni kvarovi i opravke nisu problem ni za jednog vozaca jer ti daju vremena za reakciju a i ne kostaju puno. Problem je kad te auto ostavi na putu ili kad moras da se isprsis 300-1000 evra za opravku.
Sve ovo sto kosta 50-100 evra nije nista strasno.
Inace mom drugaru iz Leposavica je na putu pre neku godinu ispala cela jabucica sa amortizerom pri brzini od 120 km na sat mogao je da izgine i imao je srece.
Kad smo pitali mehanicara zasto se to desilo tako secam se da je on rekao , da mercedes pakuje sve to zajedno sto je za mene bio siguronosni problem tada koliko se secam.
Sve u svemu ne treba se zajebavati .
Meni se moja sjebala zato sto teram auto ka selu preko makadama i to dosta brzo. Honda ima fenomelno vesanje neuporedivo bolje nego bilo koji nemac i uopste ne oseca nase rupe i neravnine po putevima, sto ti daje sigurnost da vozis preko loseg puta brze nego sto bi zaista trebalo - pa onda zbog toga trpi mehanika.
A auto nije predvidjen za srpske makadame sa rupcagama napravljenim od vode.
Za tako nesto treba terenac, a terenac nisam lud da placam registraciju 2000 evra
Svi hvale fiat stilo pa sam rešio da kupim jednoga 2003 godište malo prošao benzinac pa me interesuje mane i našta da gledam jer do sada nisam vozio fiateve aute osim punta ali ovo je nešto drugo.Hajde majstori savete iz prve ruke.
else zezas ili stvarno ,, ja nebi ni jedan benzin , od kraj 2 003 god 1.9 jtd multijet 110 kw 150 ps ,, date neboli glava u dojčland ima bas jeftini ,, ja merkam neku dobru alfu 159 1.9 jtdm